arkadaşlar ne biçim liste bu ya hiç beğenmedim nev olmasa batmışınız gelecek hafta bir aksilik olmazsa listeye gireceğim o zaman böyle bir liste istemem herkez kilo verecek tamammı güzeller
Bencede bu milleti biraz gaza getirmek lazim.Yaz rehaveti sarmis bizi sanki...
**7.TAKIM 211. ETAP**
saferan(126/126.5/-0.5/-0.40%)
azerikizi(55.3/56/-0.7/-1.26%)
kirmizigül06(85.3/85.3/0/0%)
doga3(93.3/93.3/0/0%
ganfed(55/55/%0)
Julia__(53,8/53.8/0/0%)
Meyvenull (58.8/(tatil nedeniyle geri donmek uzere ayrildi)
minnoşprenses (64.9/(tatil nedeniyle geri donmek uzere ayrildi)
nev81 (88/87.9/0.1/0.11% )
7. TAKIM TOPLAM KİLO(556,7/557,8/-1.1/-0.20%
Anladım canım anladım,altta ismi yazıyordu,farkettim ismini görünce.günaydın nev81 ...................
nevzamansız dediğim sen değilsin hee..o isimde bi ziyaretçi vardı karışıklık olmasın......
Nev de topu topu 100 gr vermişarkadaşlar ne biçim liste bu ya hiç beğenmedim nev olmasa batmışınız gelecek hafta bir aksilik olmazsa listeye gireceğim o zaman böyle bir liste istemem herkez kilo verecek tamammı güzeller
Canlarım takımımıza 2 yeni üyemiz daha katıldı.Zaten sen ve Karçiçeği de takıma güzel bir renk getirdiniz.Bu akşam katılacak olan Anşaaaaa ise,topiğin gözbebeklerindendir,kim kaç kilo verdi listesinde de aylardır ilk 5 te maşallah.Onu siz de çok seveceksiniz inanıyorum.Haftaya var ya,esip geçeceğiz.Bencede bu milleti biraz gaza getirmek lazim.Yaz rehaveti sarmis bizi sanki...
Haftaya bomba gibiyiz hanımlar.Kızlar haftaya vericez ve en en en kötü ihtimalle kilomuzu koruycaz anlaştık mı,bi silkelenmeye ihtiyacımız var.Herşey çok güzel olacak.ayy kizlarr bunaldim bugun..siteye bir turlu giremedim...listeyide paylasamamistim..saolsun meyvisle msnde gorustukte o ekledi..sonradan Ansaa arkadasimizin bizim takima transfer olmasiyla listeyi birde hasretim yeniledi
senin 90+ topiginde bir arkadasin varmis..onuda cagirabilirsin..baska kimseyi almayalim yoska izine ayrilanlarin yerleri gidecek
merabalar....
kardeş takımdan yeni üye olarak transfer olan bennn anşaaaakendimi tanıtıyım mı bilemedimmm ayyy çok heycanlandımm...
2010 aralıkta 14. takımla başladım sonra 4. takım ve şinci burdayımm...97 kilo ile başladım bugün itibari ile 77,6 kiloyum bi kızm var evliyim malatyada yaşıyorum memurum ve 28 yaşındayımm bölee işte...yeni takımım olarak sizleri sevgi ve saygıyla selamlarımmmmmmm:79::79::79:
gülüm nasılsın canıııım...tamam dermanablayıda alalım haber veriiim.....katılım anketi nerdeydi gülüm doldursun yayınlayalımda ..ç...ayy kizlarr bunaldim bugun..siteye bir turlu giremedim...listeyide paylasamamistim..saolsun meyvisle msnde gorustukte o ekledi..sonradan Ansaa arkadasimizin bizim takima transfer olmasiyla listeyi birde hasretim yeniledi
Safisim senin 90+ topiginde bir arkadasin varmis..onuda cagirabilirsin..baska kimseyi almayalim yoska izine ayrilanlarin yerleri gidecek
[SUB]hoşgeldin anşaaa...ne çok gezmişsin kıız...bizim takımdan karne alırsın artık......bırakmayız mezuniyete kadar haaa....[/SUB]merabalar....
kardeş takımdan yeni üye olarak transfer olan bennn anşaaaakendimi tanıtıyım mı bilemedimmm ayyy çok heycanlandımm...
2010 aralıkta 14. takımla başladım sonra 4. takım ve şinci burdayımm...97 kilo ile başladım bugün itibari ile 77,6 kiloyum bi kızm var evliyim malatyada yaşıyorum memurum ve 28 yaşındayımm bölee işte...yeni takımım olarak sizleri sevgi ve saygıyla selamlarımmmmmmm:79::79::79:
gülüm nasılsın canıııım...tamam dermanablayıda alalım haber veriiim.....katılım anketi nerdeydi gülüm doldursun yayınlayalımda ..ç...
[SUB]hoşgeldin anşaaa...ne çok gezmişsin kıız...bizim takımdan karne alırsın artık......bırakmayız mezuniyete kadar haaa....[/SUB]
ansaa'cim aramiza hos geldin tatlim...sen 4.takimdan transfer oldugun icin sana deneme sureci olmuyor..yanlislik olmasin diye acikliyorum bunuama senin icin bir basvuru formumuz var onu eklicem ve takibi takimimizin kurallarini..onlara bir goz atarsan ve formu doldurursan sevinirim
gülüm nasılsın canıııım...tamam dermanablayıda alalım haber veriiim.....katılım anketi nerdeydi gülüm doldursun yayınlayalımda ..ç...
[SUB]hoşgeldin anşaaa...ne çok gezmişsin kıız...bizim takımdan karne alırsın artık......bırakmayız mezuniyete kadar haaa....[/SUB]
hoşbulduk kaptancımmm....başvuru formunu ve kuralları merakla bekliyorummm zevkle doldurcamm...uyumluyumdur ben kedi gibiayak uydururum inşallah ...
buna eminim canim, cok kuralimiz yok ama enonemlisi bizim icin bol paylasim...malum yaz geldi kimse evde durmak istemiyor..ve paylasim azalincada insan diyet modundan cikiyor..oyuzden bol paylasim en onemlisi..senin hedef kilonu hasretim bildirmisti demi puskute??
sekerler ben kapilari kilitlim...sonra gorusuruz yine
Hoşgeldinnnnnn Ayşeeeemmmmmmerabalar....
Buradan hep beraber mezun olucazzzz,tüm içtenliğimle inanıyorum.Sen de geldin yaaaa,kim tutar biziiiiiiiiinan kovsanızda gitmem artıkınnnmotivasyonum düşük bu aralar takım desteğine çok ihtiyacım varr hep beraber inceliriz inşallahh...
Hayatım kaptanımız resepsiyonist,işyerinin kapılarını kilitliyor.nasııı yanii ben acamiyim ya anlamıyorum acıklayın banaaa
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):
yaşınız:
işiniz:
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):
boyunuz:
ilk başladığınız kilo:
hedef kilonuz:
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:
diğer(eklemek istediğiniz):Eklemek istediğim birşey var mı?
Ayşemmm kaptanıma kolaylık olsun diye ekleyim dedim,formumuz bu.
Rica ederim güzellllll kaptanım.Ama kurallar yok bitanemsaol nevcimyanlizb irde kuralalr vardi..oda varmi sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?