Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evvveeetttttt,ve bu haftanın spor sonuçlarını açıklıyorum.Nev yappıııımmmmmmm,gururla sunarrr
10-17 haziran tarihli 7. Takım SPOR listesidir.
KIRMIZIGÜL=150 DAKİKA
SAFERAN=100 DAKİKA
JULİA=-----------------
DOĞA3=--------------
AZERİKIZI=160 DAKİKA
KARÇİÇEĞİ71=360 DAKİKA
GANFED=400 DAKİKA
NEV81=150 DAKİKA
İPEKYOL51=--------------
ANŞAA=Daha yeni geldi takıma kuzucuk.
SPOR SÜRESİ TOPLAMINDA DERECELER:
BİRİNCİİİİİİİİİİİİİİİİİİ=GANFED=400 DAKİKA
İKİNCİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ=KARÇİÇEĞİ71=360 DAKİKA
ÜÇÜNCÜÜÜÜÜÜÜ=AZERİKIZI=160 DAKİKA

Son düzenleme:

ayyyy super yaa...bende kimse spor yapmiyor diye dusunuyordum

anşaa bizim takımamı geldi nevcim ay çok sevindim yaa
Ben de çok sevindim canım.Ayşegül zayıflama yoluna beraber başladığım çok sevdiğim arkadaşlarımdan biridir.Valla gelişi içimi kıpır kıpır etti Haftaya harikalar çıkarıcaz hep beraber.Kızlar en kötü ihtimalle kilomuzu koruyalım olur mu,varımızı yoğumuzu ortaya koyup atalım kilo mutlaka

aynen cnm anşaaa ile beraber kilo verioduk önceden

hoşbuldukkk kuşummmm....
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):AYŞEGÜL
yaşınız:28
işinizOLİS MEMURUYUM
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):HEP BALIKETİYDİM BEN HEP POPOMLA KAFAMIN DOĞRU ORANTILI OLDUĞUNU SÖYLER ARKADAŞLARIM SAOLSUNLAR
boyunuz: 172
ilk başladığınız kilo:97
hedef kilonuz:70 BİLDİRDİM AMA 65E DÜŞMEK İSTİYORUM
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:5 GÜNDE 5 KİLODAN TUTUN İSVEÇ DİYETİNE KADAR MUCİZE KARIŞIMLAR VS....
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:TOPUKLU AYAKKABILARA ACAYİP DÜŞKÜNÜM AMA KOTUMDANDA ASLA VAZGEÇEMEM BANA HERŞEY YAKIŞIR KIZLAR NER TÜRLÜ GİYİNİRİM KAFA NEREYE BEN ORAYAAAA)
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:GÖRÜNTÜ Bİ KERE CAZİBE AMA AYNI AYŞEGÜL KAFA AYNI...ÇOK AHDIM VAR YAA...ANLATSAM BİTMEZ...
diğer(eklemek istediğiniz):Eklemek istediğim birşey var mı?
ÇOK MUTLUYUMMMMMM......

Yerim seniiiii

Hos geldin takimimiza.Cok guzel kilo vermissin masallah.Yasimiz ayniymis benim de bir kizim varr.Kizin kac yasinda ansaaa

anşaa bizim takımamı geldi nevcim ay çok sevindim yaa
ben daha çok sevindimmmmm inanınnnnn....

ooo gaza gelmişizz yavruşum maşallahhhh.... hadi bakalımmmmm....sporrra bende başlıyorum yarın annemle kız kardeşim gelçek kardeşimle yürürüm artık bende

heeyyyyttt aşağıda isimlerimiz yanyana kuzummmm inanamıyorumm .....
kalkıyım form çayımı yapıyım cigaramı alıyım balkon sefamı yapayımmm....müsade varmı şekerim kızmı yatırcam sonra sarın lys1 sınavında görevliyim sabah 7 de göreve gitcemmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…