evet hedefim 70di ama onu 65 e cekebilirmiyim hedefimi ben hamilelikte aldım kilolarımı etim acayip gecvediği için ancak toparlanacak gibi görünüo tabi olabiliyosa olmuyosa sıkıntı yok...39 kilo aldım hamileliğim boyunca aallahtan boy var kurtarılyorum birazz...
İyi geceler bitanem,Allah kolaylık versin.Öpüyorum maviş gözlerindenheeyyyyttt aşağıda isimlerimiz yanyana kuzummmm inanamıyorumm .....
kalkıyım form çayımı yapıyım cigaramı alıyım balkon sefamı yapayımmm....müsade varmı şekerim kızmı yatırcam sonra sarın lys1 sınavında görevliyim sabah 7 de göreve gitcemmm
evet hayatım bende dönüp bakınca anlıyorum ama bu aralar çok duruyo inan aç geziyorum ama gitmiyo bu hafta1" regl olucam iyce şiştimm sen kaç kilosun kaç kilo vermek istiyosunnn...anam ben seni daha cok sevdim simdi.Sen bu 20 kiloyu 6 ayda mi verdin canim yaaa
İyi geceler bitanem,Allah kolaylık versin.Öpüyorum maviş gözlerinden
Evvveeetttttt,ve bu haftanın spor sonuçlarını açıklıyorum.Nev yappıııımmmmmmm,gururla sunarrr
10-17 haziran tarihli 7. Takım SPOR listesidir.
KIRMIZIGÜL=150 DAKİKA
SAFERAN=100 DAKİKA
JULİA=-----------------
DOĞA3=--------------
AZERİKIZI=160 DAKİKA
KARÇİÇEĞİ71=360 DAKİKA
GANFED=400 DAKİKA
NEV81=150 DAKİKA
İPEKYOL51=--------------
ANŞAA=Daha yeni geldi takıma kuzucuk.
SPOR SÜRESİ TOPLAMINDA DERECELER:
BİRİNCİİİİİİİİİİİİİİİİİİ=GANFED=400 DAKİKA
İKİNCİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ=KARÇİÇEĞİ71=360 DAKİKA
ÜÇÜNCÜÜÜÜÜÜÜ=AZERİKIZI=160 DAKİKA
eline sağlık canım haftaya bende varım savulunnnnnnnnnnEvvveeetttttt,ve bu haftanın spor sonuçlarını açıklıyorum.Nev yappıııımmmmmmm,gururla sunarrr
KIRMIZIGÜL=150 DAKİKA
SAFERAN=100 DAKİKA
JULİA=-----------------
DOĞA3=--------------
AZERİKIZI=160 DAKİKA
KARÇİÇEĞİ71=360 DAKİKA
GANFED=400 DAKİKA
NEV81=150 DAKİKA
İPEKYOL51=--------------
ben vaz geçtim 3-5 kere söyledim değiştir diye:84: Kırmızın bu arada şu tickerlerimizi bi güncelleyelim,hala 90 gösteriyor seninki
evet hayatım bende dönüp bakınca anlıyorum ama bu aralar çok duruyo inan aç geziyorum ama gitmiyo bu hafta1" regl olucam iyce şiştimm sen kaç kilosun kaç kilo vermek istiyosunnn...
bende öptüm şekerimmm haydinnnnn yeni takımımmmmmm iyi gecelerrrrr sabah işler beni beklerrrr....350 bayan arıycam yazık garipler tiritir titiriyo bizde daha çok geriyoruz ama iş işte emir demiri kesiyoooo.....yarın öğleden sonra koşaraktan burdayımmmm......hoşçakalınnnn
İpeğim özelden bana mesaj atıyorsunuz hergün yaptığınız sporu.Ben hergün kaydediyor ve cuma akşamları sonuçları açıklıyorum canım.Bisey soracam size bu spor dakikalarini ozelden mi yaziyoruz.Kimsenin spor dakikasi yazdigini gormedim bende yazmadim.Nasil olacagini biyol bana ogretirmisiniz...1. genfed 2karcicegi .ve 3.azeri kizini tebrik ediyorum
Haftaya spor yarışı çok kızışacak gibi,1.lik iddiasına girdik takımca Doğam.Bugün seni göremedim ablacım,nasılsın?eline sağlık canım haftaya bende varım savulunnnnnnnnnn
İpeğim özelden bana mesaj atıyorsunuz hergün yaptığınız sporu.Ben hergün kaydediyor ve cuma akşamları sonuçları açıklıyorum canım.
Haftaya spor yarışı çok kızışacak gibi,1.lik iddiasına girdik takımca Doğam.Bugün seni göremedim ablacım,nasılsın?
Kıyamamammmm,yoruldun çok canım benim.Güzel bir uyku çek,yarına bomba gibi başla inşallah.Ablacım,inşallah Allah nasip ederse haftaya pazar yola çıkmak niyetindeyim.Allah kullarını birbirine hasret bırakmasın Rabbim.Gurbet çok zor çooookkkkyorgunum neviim evdede bi sürü iş yaptım kap pencere falan filan derken baya yoruldum çıkıcam diye yapmıyordum ayıptır söylemesiee daha bişey yok en çabuk ihtimal 1 ay daha otururuz böyle olmayacak dedim giriştim kadında erken gitti kaldımmı kızımla dur elleme gitme gelme kafam kazan gibi oldu sen nasılsın bu gün epey hareketli geçmiştir napıcaksın ailenin yanına gidicekmisin
pc kafayı yedi kapayıp kapayıp açıyor
Kıyamamammmm,yoruldun çok canım benim.Güzel bir uyku çek,yarına bomba gibi başla inşallah.Ablacım,inşallah Allah nasip ederse haftaya pazar yola çıkmak niyetindeyim.Allah kullarını birbirine hasret bırakmasın Rabbim.Gurbet çok zor çooookkkkAllah sabrımızı sabit,şükrümüzü daim eylesin
Oy oy oy,hayali bile çok güzel.Tayin imkansız ablacım,o kadar az kontenjan vermişler ki anlatamam.Rabbim hayırlısını nasip eylesin,Onun hikmetinden sual olunmaz.İyi geceler ablam,ben de yatıyorum yavaş yavaş.Rabbim aydınlık bir güne uyandırsın.sağolasın ablamyaa ay şu sıralar tayin falan konuşuyordu öğretmenler senin öyle bişeyin yokmu hayırlısıyla yakın vede düzgün bi şehire tayin çıksann ordada gelin olsan ne güzel olur
oy kızım alarm verdi çıkmak zorundayım öptüm
Kıyamamammmm,yoruldun çok canım benim.Güzel bir uyku çek,yarına bomba gibi başla inşallah.Ablacım,inşallah Allah nasip ederse haftaya pazar yola çıkmak niyetindeyim.Allah kullarını birbirine hasret bırakmasın Rabbim.Gurbet çok zor çooookkkkAllah sabrımızı sabit,şükrümüzü daim eylesin
ellerine sağlıkk...neev.....tebrikler ganfed karçiçeği azeriiii....Evvveeetttttt,ve bu haftanın spor sonuçlarını açıklıyorum.Nev yappıııımmmmmmm,gururla sunarrr
KIRMIZIGÜL=150 DAKİKA
SAFERAN=100 DAKİKA
JULİA=-----------------
DOĞA3=--------------
AZERİKIZI=160 DAKİKA
KARÇİÇEĞİ71=360 DAKİKA
GANFED=400 DAKİKA
NEV81=150 DAKİKA
İPEKYOL51=--------------
anşaaa....hoşgeldiiin....+90 dan tanıdığım lunadan sonra ikinci polissin...oda çok güzel kilo verdi....seninde maşallahın var canım....hoşbuldukkk kuşummmm....
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):AYŞEGÜL
yaşınız:28
işinizOLİS MEMURUYUM
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):HEP BALIKETİYDİM BEN HEP POPOMLA KAFAMIN DOĞRU ORANTILI OLDUĞUNU SÖYLER ARKADAŞLARIM SAOLSUNLAR
boyunuz: 172
ilk başladığınız kilo:97
hedef kilonuz:70 BİLDİRDİM AMA 65E DÜŞMEK İSTİYORUM
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:5 GÜNDE 5 KİLODAN TUTUN İSVEÇ DİYETİNE KADAR MUCİZE KARIŞIMLAR VS....
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:TOPUKLU AYAKKABILARA ACAYİP DÜŞKÜNÜM AMA KOTUMDANDA ASLA VAZGEÇEMEM BANA HERŞEY YAKIŞIR KIZLAR NER TÜRLÜ GİYİNİRİM KAFA NEREYE BEN ORAYAAAA)
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:GÖRÜNTÜ Bİ KERE CAZİBE AMA AYNI AYŞEGÜL KAFA AYNI...ÇOK AHDIM VAR YAA...ANLATSAM BİTMEZ...
diğer(eklemek istediğiniz):Eklemek istediğim birşey var mı?
ÇOK MUTLUYUMMMMMM......
çok yorulmuşsundur..ellerine sağlık bu temizlik çıkana kadar idare eder seni...yorgunum neviim evdede bi sürü iş yaptım kap pencere falan filan derken baya yoruldum çıkıcam diye yapmıyordum ayıptır söylemesiee daha bişey yok en çabuk ihtimal 1 ay daha otururuz böyle olmayacak dedim giriştim kadında erken gitti kaldımmı kızımla dur elleme gitme gelme kafam kazan gibi oldu sen nasılsın bu gün epey hareketli geçmiştir napıcaksın ailenin yanına gidicekmisin
pc kafayı yedi kapayıp kapayıp açıyor
slm arkadaşlar ben 90 üstü kiloların ve 9.grup yarışmacısıyım sizin grubada katılmak istiyorum belki ugurlu gelir
9.takımdaki arkadaşlar fazla motive etmiyorlar benim çabuk kilo verip eşimin göbegime kötü kötü bakmasında kurtulmam lazım:84::84:
günaydın fadimeee...bizim takımın sayısı dermen ablayla doldu canım......istersen takımlara katılmak isteyenler bölümü var oraya yaz boş yer olan takımlar ordan seni davet ederler....sana da faydsı olur eminim...tam görmemişim 9. takımdaysan aynı anda iki takımda olamazsın ama...
transfer oluyor ama bizim takım şu anda doldu işte......9.takımdaki arkadaşlar fazla motive etmiyorlar benim çabuk kilo verip eşimin göbegime kötü kötü bakmasında kurtulmam lazım:84::84:
derman abla 90 + grubundakimi
tamam canım bu arada dün bişe denedim biberiye yagını göbegime sürüp yürüdüm göbegimden nasıl su aktı bide yanıypdu 1 ay denicem işe yarıyormuş ama pis kokuyotransfer oluyor ama bizim takım şu anda doldu işte......
evet ben oraya mesaj yazınca ilk o başvuırdu.......yer açılırsa aklımdasın merak etmeee....
Evvveeetttttt,ve bu haftanın spor sonuçlarını açıklıyorum.Nev yappıııımmmmmmm,gururla sunarrr
KIRMIZIGÜL=150 DAKİKA
SAFERAN=100 DAKİKA
JULİA=-----------------
DOĞA3=--------------
AZERİKIZI=160 DAKİKA
KARÇİÇEĞİ71=360 DAKİKA
GANFED=400 DAKİKA
NEV81=150 DAKİKA
İPEKYOL51=--------------
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?