Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

anam ben seni daha cok sevdim simdi.Sen bu 20 kiloyu 6 ayda mi verdin canim yaaa

İyi geceler bitanem,Allah kolaylık versin.Öpüyorum maviş gözlerinden

anam ben seni daha cok sevdim simdi.Sen bu 20 kiloyu 6 ayda mi verdin canim yaaa
evet hayatım bende dönüp bakınca anlıyorum ama bu aralar çok duruyo inan aç geziyorum ama gitmiyo bu hafta1" regl olucam iyce şiştimm sen kaç kilosun kaç kilo vermek istiyosunnn...
İyi geceler bitanem,Allah kolaylık versin.Öpüyorum maviş gözlerinden

bende öptüm şekerimmm haydinnnnn yeni takımımmmmmm iyi gecelerrrrr sabah işler beni beklerrrr....350 bayan arıycam yazık garipler tiritir titiriyo bizde daha çok geriyoruz ama iş işte emir demiri kesiyoooo.....yarın öğleden sonra koşaraktan burdayımmmm......hoşçakalınnnn

Bisey soracam size bu spor dakikalarini ozelden mi yaziyoruz.Kimsenin spor dakikasi yazdigini gormedim bende yazmadim.Nasil olacagini biyol bana ogretirmisiniz...1. genfed 2karcicegi .ve 3.azeri kizini tebrik ediyorum

eline sağlık canım haftaya bende varım savulunnnnnnnnnn
:84: Kırmızın bu arada şu tickerlerimizi bi güncelleyelim,hala 90 gösteriyor seninki
ben vaz geçtim 3-5 kere söyledim değiştir diye

anşaa hoşgeldin maşallah 6 ayda 20 kilo süper bi başarı

ben 81.5 kiloyum.86.6 ile basladim nisanda.Benim kizim henuz kucuk 9 aylik.65 kiloyu hedefledim ben 3 yil onceki halime donmek istiyorum ins
Esim bana garip garip bakiyor kizim yordu onu.Bana musaade iyi geceler kuzular

Bisey soracam size bu spor dakikalarini ozelden mi yaziyoruz.Kimsenin spor dakikasi yazdigini gormedim bende yazmadim.Nasil olacagini biyol bana ogretirmisiniz...1. genfed 2karcicegi .ve 3.azeri kizini tebrik ediyorum
İpeğim özelden bana mesaj atıyorsunuz hergün yaptığınız sporu.Ben hergün kaydediyor ve cuma akşamları sonuçları açıklıyorum canım.
eline sağlık canım haftaya bende varım savulunnnnnnnnnn
Haftaya spor yarışı çok kızışacak gibi,1.lik iddiasına girdik takımca Doğam.Bugün seni göremedim ablacım,nasılsın?

yorgunum neviim evdede bi sürü iş yaptım kap pencere falan filan derken baya yoruldum çıkıcam diye yapmıyordum ayıptır söylemesiee daha bişey yok en çabuk ihtimal 1 ay daha otururuz böyle olmayacak dedim giriştim kadında erken gitti kaldımmı kızımla dur elleme gitme gelme kafam kazan gibi oldu sen nasılsın bu gün epey hareketli geçmiştir napıcaksın ailenin yanına gidicekmisin

pc kafayı yedi kapayıp kapayıp açıyor

Kıyamamammmm,yoruldun çok canım benim.Güzel bir uyku çek,yarına bomba gibi başla inşallah.Ablacım,inşallah Allah nasip ederse haftaya pazar yola çıkmak niyetindeyim.Allah kullarını birbirine hasret bırakmasın Rabbim.Gurbet çok zor çooookkkk Allah sabrımızı sabit,şükrümüzü daim eylesin

sağolasın ablamyaa ay şu sıralar tayin falan konuşuyordu öğretmenler senin öyle bişeyin yokmu hayırlısıyla yakın vede düzgün bi şehire tayin çıksann ordada gelin olsan ne güzel olur
oy kızım alarm verdi çıkmak zorundayım öptüm

Oy oy oy,hayali bile çok güzel.Tayin imkansız ablacım,o kadar az kontenjan vermişler ki anlatamam.Rabbim hayırlısını nasip eylesin,Onun hikmetinden sual olunmaz.İyi geceler ablam,ben de yatıyorum yavaş yavaş.Rabbim aydınlık bir güne uyandırsın.

Son düzenleme:

sağolasın ablamyaa ay şu sıralar tayin falan konuşuyordu öğretmenler senin öyle bişeyin yokmu hayırlısıyla yakın vede düzgün bi şehire tayin çıksann ordada gelin olsan ne güzel olur
oy kızım alarm verdi çıkmak zorundayım öptüm

ellerine sağlıkk...neev.....tebrikler ganfed karçiçeği azeriiii....
anşaaa....hoşgeldiiin....+90 dan tanıdığım lunadan sonra ikinci polissin...oda çok güzel kilo verdi....seninde maşallahın var canım....
çok yorulmuşsundur..ellerine sağlık bu temizlik çıkana kadar idare eder seni...

slm arkadaşlar ben 90 üstü kiloların ve 9.grup yarışmacısıyım sizin grubada katılmak istiyorum belki ugurlu gelir

günaydın fadimeee...bizim takımın sayısı dermen ablayla doldu canım......istersen takımlara katılmak isteyenler bölümü var oraya yaz boş yer olan takımlar ordan seni davet ederler....sana da faydsı olur eminim...
tam görmemişim 9. takımdaysan aynı anda iki takımda olamazsın ama...

Son düzenleme:
9.takımdaki arkadaşlar fazla motive etmiyorlar benim çabuk kilo verip eşimin göbegime kötü kötü bakmasında kurtulmam lazım:84::84:

9.takımdaki arkadaşlar fazla motive etmiyorlar benim çabuk kilo verip eşimin göbegime kötü kötü bakmasında kurtulmam lazım:84::84:
transfer oluyor ama bizim takım şu anda doldu işte......
derman abla 90 + grubundakimi

evet ben oraya mesaj yazınca ilk o başvuırdu.......yer açılırsa aklımdasın merak etmeee....

transfer oluyor ama bizim takım şu anda doldu işte......

evet ben oraya mesaj yazınca ilk o başvuırdu.......yer açılırsa aklımdasın merak etmeee....
tamam canım bu arada dün bişe denedim biberiye yagını göbegime sürüp yürüdüm göbegimden nasıl su aktı bide yanıypdu 1 ay denicem işe yarıyormuş ama pis kokuyo

canım eline sağlık ama benim sana gönderdiğim mesaja bakmamışın galiba toplam 570 dakika ama neyse sağlık olsun
cuma : 90 dk
cumartesi: 180 dk
pazar : 60 dk
pazartesi : 30 dk
salı : 60 dk
çarşamba: 60 dk
perşembe:90 dk

aslında burdakilerden fazla yapıyorum ama yuvarlak hesap olsun diye 1 saat üzarinden yazdım
mesajım buydu tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…