bakalım faydası olucak mııı.....tamam canım bu arada dün bişe denedim biberiye yagını göbegime sürüp yürüdüm göbegimden nasıl su aktı bide yanıypdu 1 ay denicem işe yarıyormuş ama pis kokuyo
canım eline sağlık ama benim sana gönderdiğim mesaja bakmamışın galiba toplam 570 dakika ama neyse sağlık olsun
cuma : 90 dk
cumartesi: 180 dk
pazar : 60 dk
pazartesi : 30 dk
salı : 60 dk
çarşamba: 60 dk
perşembe:90 dk
aslında burdakilerden fazla yapıyorum ama yuvarlak hesap olsun diye 1 saat üzarinden yazdım
mesajım buydu tatlım
bakalım faydası olucak mııı.....
günaydın karçiçeğiii....
Canım mesajlara çok dikkatli baktım ama,insanlık hali yanlışlık olabilir.Sen bana herkes gibi günlük göndersen olmaz mı,daha müspet olur sonuç.canım eline sağlık ama benim sana gönderdiğim mesaja bakmamışın galiba toplam 570 dakika ama neyse sağlık olsun
aslında burdakilerden fazla yapıyorum ama yuvarlak hesap olsun diye 1 saat üzarinden yazdım
mesajım buydu tatlım
Canım sen günlük gönder bana olur mu.saferan canım siz yaptığınız sporları günlükmü mesaj atıyorsunuz ben toplu halde salı ve perşembe yazmıştım son yazdığım mesaj dikkate alınmamış nasıl yapıyorsunuz bu mesaj işini
Canım mesajlara çok dikkatli baktım ama,insanlık hali yanlışlık olabilir.Sen bana herkes gibi günlük göndersen olmaz mı,daha müspet olur sonuç.
Canım sen günlük gönder bana olur mu.
Evet canım,mesajını da az önce aldım,kaydettim listeye.tamam canım sorun değil ben nasıl göndereceğimi bilemediğimden kaynaklandı mesala şimdi dün yaptığım spor mesajını göndereceğim sana tatlım doğrusu böyle değilmi
İpeğim özelden bana mesaj atıyorsunuz hergün yaptığınız sporu.Ben hergün kaydediyor ve cuma akşamları sonuçları açıklıyorum canım.
Haftaya spor yarışı çok kızışacak gibi,1.lik iddiasına girdik takımca Doğam.Bugün seni göremedim ablacım,nasılsın?
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):Ipekyolyaşınız:28
işiniz:Egitimci
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):Benim evlenene kadar pek kilo problemim olmadi.3 senelik evliyim.Evlendikten sonra az az kilo aldim.Sonra cocuk istedik olmayinca tedavi gordum birde orda eklendi kilolar.Sonra malum hamilelik alinan bol kortizonlu ilaclar vs.Zorlu bir hamilelik 2-3 ay disinda hep yattim.Sonra sonuc malum.97 kilo ile dogum yaptim.Az yersen bol bol su icersen gider kilolar.Ins bende bu tavsiyenin gerceklesmesini istiyorumboyunuz: 171 cm
ilk başladığınız kilo:[/COLOR]nisanda 86.6 ile basladimhedef kilonuz:65 veya 62..
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:5 kiloyu bitki cayi icerek ve yuruyerek verdim.Tabi hamur isi yokbu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:En buyuk istegim eski kiyafetlerime girebilmek.zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:Hangisinden baslasam acaba.Kazanacagim ozguven,Esimin begenerek bana bakmasi,en onemlisi sagligim
diğer(eklemek istediğiniz):..sizinle bu kilolardan kurtulacagima inaniyorum
Basvuru formunu doldurdum kaptanim.....
ben de yazcaktım ki nev cevaplamış canım...hergün yazarsan sorun olmaaaaz....saferan canım siz yaptığınız sporları günlükmü mesaj atıyorsunuz ben toplu halde salı ve perşembe yazmıştım son yazdığım mesaj dikkate alınmamış nasıl yapıyorsunuz bu mesaj işini
özleriz canııım....Canlarım,takımım hepinize günaydın.Bugün yeni evli arkadaşımıza okulca hayırlı olsuna gidiyoruz.Ancak akşama gelirim.Beni özleyiinnnnnnn amaaaaa
inş.hep birlikte fit olalıım....adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):Ipekyol
yaşınız:28
işiniz:Egitimci
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):Benim evlenene kadar pek kilo problemim olmadi.3 senelik evliyim.Evlendikten sonra az az kilo aldim.Sonra cocuk istedik olmayinca tedavi gordum birde orda eklendi kilolar.Sonra malum hamilelik alinan bol kortizonlu ilaclar vs.Zorlu bir hamilelik 2-3 ay disinda hep yattim.Sonra sonuc malum.97 kilo ile dogum yaptim.Az yersen bol bol su icersen gider kilolar.Ins bende bu tavsiyenin gerceklesmesini istiyorum
boyunuz: 171 cm
ilk başladığınız kilo:nisanda 86.6 ile basladim
hedef kilonuz:65 veya 62..
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:5 kiloyu bitki cayi icerek ve yuruyerek verdim.Tabi hamur isi yok
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:En buyuk istegim eski kiyafetlerime girebilmek.
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:Hangisinden baslasam acaba.Kazanacagim ozguven,Esimin begenerek bana bakmasi,en onemlisi sagligim
diğer(eklemek istediğiniz):Eklemek istediğim birşey var mı?..sizinle bu kilolardan kurtulacagima inaniyorum
Kıyamamammmm,yoruldun çok canım benim.Güzel bir uyku çek,yarına bomba gibi başla inşallah.Ablacım,inşallah Allah nasip ederse haftaya pazar yola çıkmak niyetindeyim.Allah kullarını birbirine hasret bırakmasın Rabbim.Gurbet çok zor çooookkkkAllah sabrımızı sabit,şükrümüzü daim eylesin
Canlarım,takımım hepinize günaydın.Bugün yeni evli arkadaşımıza okulca hayırlı olsuna gidiyoruz.Ancak akşama gelirim.Beni özleyiinnnnnnn amaaaaa
hoşbuldukk teşekkür ederimm daha verilecek 15 kilo var nerdeysee amaa sabırla onlarda gitcek inşallahhhh....eline sağlık canım haftaya bende varım savulunnnnnnnnnn
ben vaz geçtim 3-5 kere söyledim değiştir diye
anşaa hoşgeldin maşallah 6 ayda 20 kilo süper bi başarı
ben 81.5 kiloyum.86.6 ile basladim nisanda.Benim kizim henuz kucuk 9 aylik.65 kiloyu hedefledim ben 3 yil onceki halime donmek istiyorum ins
Esim bana garip garip bakiyor kizim yordu onu.Bana musaade iyi geceler kuzular
hoşbuldukk teşekkür ederimm daha verilecek 15 kilo var nerdeysee amaa sabırla onlarda gitcek inşallahhhh....
kızın küçükmüş daha emziriyomusun çocuk küçükken zor olur şimdi diyet yapmak...
ben evime yeni geldim çok şükür hafta sonu kalkıp işe gitmek ne zor oluyooo yaaa kahvalyımı yaptım şinci arzediyorum:
1 haşlanmış yumurta 1 domates
3 catal sucuk şekersiz3 bardak çay 1 tanede salatalık
benim günlük su limitim havaların ısınması ile birlikte 4 lt çıkmıştır duyrulurrrr...
nev sigarayı bırakma kararı alıyorum yavaş yavaş 1 hafta içinde kesicem gel beraber bırakalım ne dersin benim için zor olcak ama bırakalım yaa harbi sağlımız gidio maddi manevi bi düşünsene aylık sigaram nerdeyse 200 tl sağlığıma verdiğim zararın haddi hesabı yok kızlar müsade varsa ben günlük içtiğim sigarayı da şu önümüzdeki bir hafta boyunca bildirebilirmiyim denetleyin beni nolurrr....20 kiloyu çıkarttıysam hayatımdan sigara ne ki kim ki yaaa...zor olacak ama ayrılmalıyızzz
hoşbuldukk teşekkür ederimm daha verilecek 15 kilo var nerdeysee amaa sabırla onlarda gitcek inşallahhhh....
kızın küçükmüş daha emziriyomusun çocuk küçükken zor olur şimdi diyet yapmak...
ben evime yeni geldim çok şükür hafta sonu kalkıp işe gitmek ne zor oluyooo yaaa kahvalyımı yaptım şinci arzediyorum:
1 haşlanmış yumurta 1 domates
3 catal sucuk şekersiz3 bardak çay 1 tanede salatalık
benim günlük su limitim havaların ısınması ile birlikte 4 lt çıkmıştır duyrulurrrr...
nev sigarayı bırakma kararı alıyorum yavaş yavaş 1 hafta içinde kesicem gel beraber bırakalım ne dersin benim için zor olcak ama bırakalım yaa harbi sağlımız gidio maddi manevi bi düşünsene aylık sigaram nerdeyse 200 tl sağlığıma verdiğim zararın haddi hesabı yok kızlar müsade varsa ben günlük içtiğim sigarayı da şu önümüzdeki bir hafta boyunca bildirebilirmiyim denetleyin beni nolurrr....20 kiloyu çıkarttıysam hayatımdan sigara ne ki kim ki yaaa...zor olacak ama ayrılmalıyızzz
teşekkür ederimm inşallah bu sefer bırakıcamçok iyi düşünmüşsün..hergün yaz sigaranı denetliyelim canım...
spor yarisi icin biraz kizistirma olsun dedim, ve bugunku spor dk'mi burada paylasiyorummmmm
180 dk kosu bandinda yurudumm...15.2 km oldu buda 1kg esit..yani 1 kilo eksideyim
canım eline sağlık ama benim sana gönderdiğim mesaja bakmamışın galiba toplam 570 dakika ama neyse sağlık olsun
mesajım buydu tatlım
teşekkür ederimm inşallah bu sefer bırakıcam
offff 3 saaattt neetin bacım yaaa maşallah süphanallahhhh...helal olsun vallaaa acayip takdir ettim belin neyim ağrımadı mı yawwayaklarının altıda mı acımadı ben 30dk yürüyom koşu bandında da sıkıntıdan patlıyorum ancak açık havada sohbetle yürüyebiliyorum yanımda bi arkadaş olcak illaa
baya yoruldum safisim...ama hafiflik hissediyorum suan..ayaklari sorma...ozel yuruyus ayakkabisi giginiyorum..ozaman sedece yorgunluk hissediyorum..ayaklarim sukur fazla zarar gormuyor..eskiden terlikle yapiyordum,,sen dusun artik halimi..belim ayaklarim hic dermanim kalmiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?