Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tamam canım bu arada dün bişe denedim biberiye yagını göbegime sürüp yürüdüm göbegimden nasıl su aktı bide yanıypdu 1 ay denicem işe yarıyormuş ama pis kokuyo
bakalım faydası olucak mııı.....

günaydın karçiçeğiii....

saferan canım siz yaptığınız sporları günlükmü mesaj atıyorsunuz ben toplu halde salı ve perşembe yazmıştım son yazdığım mesaj dikkate alınmamış nasıl yapıyorsunuz bu mesaj işini

Canım mesajlara çok dikkatli baktım ama,insanlık hali yanlışlık olabilir.Sen bana herkes gibi günlük göndersen olmaz mı,daha müspet olur sonuç.
saferan canım siz yaptığınız sporları günlükmü mesaj atıyorsunuz ben toplu halde salı ve perşembe yazmıştım son yazdığım mesaj dikkate alınmamış nasıl yapıyorsunuz bu mesaj işini
Canım sen günlük gönder bana olur mu.

Canlarım,takımım hepinize günaydın.Bugün yeni evli arkadaşımıza okulca hayırlı olsuna gidiyoruz.Ancak akşama gelirim.Beni özleyiinnnnnnn amaaaaa

Canım mesajlara çok dikkatli baktım ama,insanlık hali yanlışlık olabilir.Sen bana herkes gibi günlük göndersen olmaz mı,daha müspet olur sonuç.

Canım sen günlük gönder bana olur mu.

tamam canım sorun değil ben nasıl göndereceğimi bilemediğimden kaynaklandı mesala şimdi dün yaptığım spor mesajını göndereceğim sana tatlım doğrusu böyle değilmi

Supermis nevcim.O zaman bugunden seni mesaj bombardimanina tutayim

Son düzenleme:
ben de yazcaktım ki nev cevaplamış canım...hergün yazarsan sorun olmaaaaz....
Canlarım,takımım hepinize günaydın.Bugün yeni evli arkadaşımıza okulca hayırlı olsuna gidiyoruz.Ancak akşama gelirim.Beni özleyiinnnnnnn amaaaaa
özleriz canııım....

Cok merak ettim nevcim.Sen hangi sehirdesin.Kac yildir ordasin...Bende 3 yil sirnakta gorev yaptim

eline sağlık canım haftaya bende varım savulunnnnnnnnnn

ben vaz geçtim 3-5 kere söyledim değiştir diye

anşaa hoşgeldin maşallah 6 ayda 20 kilo süper bi başarı
hoşbuldukk teşekkür ederimm daha verilecek 15 kilo var nerdeysee amaa sabırla onlarda gitcek inşallahhhh....
ben 81.5 kiloyum.86.6 ile basladim nisanda.Benim kizim henuz kucuk 9 aylik.65 kiloyu hedefledim ben 3 yil onceki halime donmek istiyorum ins
Esim bana garip garip bakiyor kizim yordu onu.Bana musaade iyi geceler kuzular

kızın küçükmüş daha emziriyomusun çocuk küçükken zor olur şimdi diyet yapmak...

ben evime yeni geldim çok şükür hafta sonu kalkıp işe gitmek ne zor oluyooo yaaa kahvalyımı yaptım şinci arzediyorum:
1 haşlanmış yumurta 1 domates
3 catal sucuk şekersiz3 bardak çay 1 tanede salatalık
benim günlük su limitim havaların ısınması ile birlikte 4 lt çıkmıştır duyrulurrrr...
nev sigarayı bırakma kararı alıyorum yavaş yavaş 1 hafta içinde kesicem gel beraber bırakalım ne dersin benim için zor olcak ama bırakalım yaa harbi sağlımız gidio maddi manevi bi düşünsene aylık sigaram nerdeyse 200 tl sağlığıma verdiğim zararın haddi hesabı yok kızlar müsade varsa ben günlük içtiğim sigarayı da şu önümüzdeki bir hafta boyunca bildirebilirmiyim denetleyin beni nolurrr....20 kiloyu çıkarttıysam hayatımdan sigara ne ki kim ki yaaa...zor olacak ama ayrılmalıyızzz

çok iyi düşünmüşsün..hergün yaz sigaranı denetliyelim canım...

spor yarisi icin biraz kizistirma olsun dedim, ve bugunku spor dk'mi burada paylasiyorummmmm

180 dk kosu bandinda yurudumm...15.2 km oldu buda 1kg esit..yani 1 kilo eksideyim

aa nedemek ansaacim..hatta sigara icen baska kisilerde yazsin..hem yaris olsun..kim daha once tamamen birakabilecek???belki boylelikle daha iyi motive olursunuz

çok iyi düşünmüşsün..hergün yaz sigaranı denetliyelim canım...
teşekkür ederimm inşallah bu sefer bırakıcam
spor yarisi icin biraz kizistirma olsun dedim, ve bugunku spor dk'mi burada paylasiyorummmmm

180 dk kosu bandinda yurudumm...15.2 km oldu buda 1kg esit..yani 1 kilo eksideyim

offff 3 saaattt neetin bacım yaaa maşallah süphanallahhhh...helal olsun vallaaa acayip takdir ettim belin neyim ağrımadı mı yawwayaklarının altıda mı acımadıben 30dk yürüyom koşu bandında da sıkıntıdan patlıyorum ancak açık havada sohbetle yürüyebiliyorum yanımda bi arkadaş olcak illaa

Son düzenleme:

karcicegim, madem sen bukadar spor yapmissin nevcimde bunu duzeltir zaten, eminim bir yanlislik olmustur... gelince nevcim bakar

baya yoruldum safisim...ama hafiflik hissediyorum suan..ayaklari sorma...ozel yuruyus ayakkabisi giginiyorum..ozaman sedece yorgunluk hissediyorum..ayaklarim sukur fazla zarar gormuyor..eskiden terlikle yapiyordum,,sen dusun artik halimi..belim ayaklarim hic dermanim kalmiyordu

ooh yarasın gülüm topak topak yağlar gitsin inş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…