Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bisey sorayim oda sizin memleketlimi yoksa hollndadami tanistiniz
:26:

aggg hollandada olsaaaaaa malesef izmirde bir arkadasim tanistirmisti bizi trde..sonra konusmaya basladik..sonra o acildi..bende 1 ay sonra sakadan i love you demistim cikmaya basladik ne romantigiz ama demi sonrada o olmaz mesafeden dedi birakti

ayy cnaım önceden nasıl yapıyordum ben bunların hepsini cokda faydasını görüyordum ama yok artık yapamıyorum..
karpuz diyetini denicem inş yapabilirim..

meyvisim, insanin vicudu yapa yapa alisiyor sonra etki etmiyor..bence sendede oyle olmustur...ayy karpuzmuu..yerim ben onu.. karpuza hayir diyemiyorum meyvisim..benim yerimede ye olurmu

valla bu hafta bende azerinin lapa diyetini yapacam carsamba persembe insallah ise yarar
İşe yarar bitanem,çok etkili bir ödem sökücüdür.
sende benim canimsin 10tanesine gerek yok..benim lokmanim geri donsun yeter :78::78:hos eski lokman gibi degil..yani seyy..askerden doneli 2 ay oldu ya daha..birazcik degismis:78::78::78:
Biraz değiştim;herkes kadar,herşey kadar,sen kadart dizeleri aklıma geldi birden,çok sevdiğim bir şiirden parçalar.O misal değil mi Kırmızım...
insallah canim..sende iyi sonuc alirsan..bu hafta kimse onumuzde duramaz.....herkesi ezer geceriz
O kadarrrrrrr
ya ben demin nevi gormedimmi:26:26:
ansaacim hosgeldin...burdasin demi?? demin nevi gordum sandim ama birsey yazmadan cikti herhalde:26:
Gördün bitanem gördün,yemek yapıyordum da Ondan yazamadım.Güzel kaptanım nasılmış bugün
Ayşemmm,azmedip de başaramayacağın tek birşey tanımıyorum,sana güveniyorum

evet canim aynen dedigin gibi..hem 7 yil gecmis aradan insan nasil degismesin demi...o daha hareketlenmis bense kabuguma cekildim....bugun anlamsiz bir eneji var uzerimde..halbuki uykumuda alamadim..ama tatilede az kaldi onun korkusuylanda bu hale geldim galiba..yerimde durasim yook

[video=youtube;ebC29Lhxaf0]http://www.youtube.com/watch?v=ebC29Lhxaf0[/video]

dinleyin bakalım sizde ben çok seviom bu şarkıyı

Değişiyoruz be canım,Kırmızım dünya değişiyor biz nasıl sabit kalalım değil mi

Son düzenleme:

vassssss.Bunu bilmiyordum gercekten.Hadi hayirlisi olsun hakkinizda.Bende esime soz vermistim hamileligimde aldigim kilolari 1 senede verecem diye ama zor gibi gorunuyor.Arada hatirlatiyor bana bakalim kac kilo verebilecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…