sende benim canimsin10tanesine gerek yok..benim lokmanim geri donsun yeter :78::78:hos eski lokman gibi degil..yani seyy..askerden doneli 2 ay oldu ya daha..birazcik degismis:78::78::78:
valla bu hafta bende azerinin lapa diyetini yapacam carsamba persembe insallah ise yarar
insallah canim..sende iyi sonuc alirsan..bu hafta kimse onumuzde duramaz.....herkesi ezer geceriz
bende cok istiyom o kara yaglar gitsin ama inat etti bende inat ettim bakalim kim kimi yenecek
yok yok gider..eminim senin inadin onunkinden daha inattircumleye bakin benim gibi yap..takma onun inadini...dusunmezsen tartida farki goruyorsun hemen
yok yok gider..eminim senin inadin onunkinden daha inattircumleye bakin benim gibi yap..takma onun inadini...dusunmezsen tartida farki goruyorsun hemen
tamam canim tavsiyene uyacam . hafta sonu aldim saniyordum ama kilo almamisimm bu iyi bir haber benim icin
bisey sorayim oda sizin memleketlimi yoksa hollndadami tanistiniz
:26:
neyse balli kurabiyelerim ben cikiyorum hala yorgunlugu ustumden atamadim azcik uyuyayim kocam gelene kadar
ayy cnaım önceden nasıl yapıyordum ben bunların hepsini cokda faydasını görüyordum ama yok artık yapamıyorum..
karpuz diyetini denicem inş yapabilirim..
İşe yarar bitanem,çok etkili bir ödem sökücüdür.valla bu hafta bende azerinin lapa diyetini yapacam carsamba persembe insallah ise yarar
Biraz değiştim;herkes kadar,herşey kadar,sen kadart dizeleri aklıma geldi birden,çok sevdiğim bir şiirden parçalar.O misal değil mi Kırmızım...sende benim canimsin10tanesine gerek yok..benim lokmanim geri donsun yeter :78::78:hos eski lokman gibi degil..yani seyy..askerden doneli 2 ay oldu ya daha..birazcik degismis:78::78::78:
O kadarrrrrrrinsallah canim..sende iyi sonuc alirsan..bu hafta kimse onumuzde duramaz.....herkesi ezer geceriz
Gördün bitanem gördün,yemek yapıyordum da Ondan yazamadım.Güzel kaptanım nasılmış bugünya ben demin nevi gormedimmi:26:26:
ansaacim hosgeldin...burdasin demi?? demin nevi gordum sandim ama birsey yazmadan cikti herhalde:26:
Ayşemmm,azmedip de başaramayacağın tek birşey tanımıyorum,sana güveniyorumhafta bize hazırdır inşallaaaahhhh!!!
hoşbulduk kaptancım nevi görmedim ben geçmişi okuyodum ancak gelebildimm...eve yeni geldim çok yorgunum yaaa....ve kilo veremiyorum ben bu aralar noluyo bana yaaaa....nazar mı deydi ne yaa...nasıl iştir anlamıyorum bu zamana kadar takır takır gidiyodu canım çok sıkılıyo bu duruma...
evveetttt hatunlarrr 2 sigara içtim o kadar bne ki paketin gçzüne vuran ayşegülll.....heyy yavrum heyy işyerindekiler şokta ama görmeyin milletii bırakamazsın diyenler hayretle babakıo şu anada....BIRAKICAM ARKADAŞŞŞ O KAAADARRR...
Ben ben ben benkimler var bakalım
Biraz değiştim;herkes kadar,herşey kadar,sen kadart dizeleri aklıma geldi birden,çok sevdiğim bir şiirden parçalar.O misal değil mi Kırmızım...
Gördün bitanem gördün,yemek yapıyordum da Ondan yazamadım.Güzel kaptanım nasılmış bugün
kimler var bakalım
nen bir dur yerinde..bir gelip bir gidiyorsun..dengem bozuldu haaa
Değişiyoruz be canım,Kırmızım dünya değişiyor biz nasıl sabit kalalım değil mi
bende sasiyorum kendime canim..ama sen olayi bilmiyorsun tabi..Lokman benim eski erkek arkadasim 7 yil once birseyler yasamistim...cok iyiydi ozamanlar. kisaca bana cok deger verirdi ve 7yil sonra tekrar gorusmeye basladik o da beni kamerada gormek istiyor...fazlaliklardan dolayida ben cesaret edip kamerayi acamiyorum habire gecistiriyorum..yani resmen kaciyorum ondan..oyuzdende biran once fazlaliklardan kurtulmaya calisiyorum..oyuzden durmak yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?