Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dün bi ara sayfa açıldı sonra yine giremedim ..şimdi sorun yook....

Sen yurt disindami yasiyorsun.Nerdesin
evet Almanyada
koy canim koy bende merak ediyorum seni. kiloda verince hemde sporla harika goruneceksin
bende istiyorum foto bendeeeeeeee

demek evdekileri tatil diye kandirdin,güya akrabalar seni zayif görsün istiyorsun saniYorlar.

günaydinlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

acimdan ölüyorum kizlar.resmen mide kazintisiyla uyandim.firinda ekmek isiniyor.birazdan saldiricam

kızlaar pegasus 1 milyon bilet satışa çıkarmış dün gece başladı 3 gün sürecek yurtiçi 20 tl yurt dışı 30 euro her şey dahiil...seyahat etmek isteyenler kaçırmasın..benim trabzon planımvar bilet arıyorum ....ekimle mart arası biletler satılıyor....

azeriim....çok kaçırma......

gülüümresim istiyoruuuuzzzzz............:84::84::84:

aggg hollandada olsaaaaaa malesef izmirde bir arkadasim tanistirmisti bizi trde..sonra konusmaya basladik..sonra o acildi..bende 1 ay sonra sakadan i love you demistim cikmaya basladik ne romantigiz ama demi sonrada o olmaz mesafeden dedi birakti

amma romantikmis yacanim bu surede ne yaptigini biliyormusun.ayrica emin olmadan bi sey yapma lokman efendi neler yapmis senden ayri oldugu sure icinde onlari ogren sonrasinda karar ver.tr de yasayan biriyse cok bilmis olurlar ona gore basin derde girsin istemem

Günaydııııınnnn canlarımmmmm

günaydın kızlarrrr

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugün

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr...................

günaydinlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

acimdan ölüyorum kizlar.resmen mide kazintisiyla uyandim.firinda ekmek isiniyor.birazdan saldiricam

hepinize dilden degil gonulden gelen bir gunaydiiiiiiiiiiiinballi kurabiyelerim ganfediniz geldi

20 haziran tarihli 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.
KIRMIZIGÜL=30
SAFERAN=2
JULİA=6
DOĞA3=7
AZERİKIZI=6
KARÇİÇEĞİ71=3
GANFED=22
NEV81=5
İPEKYOL51=7
ANŞAA=3

kahvaltida sadece bir tost yedim bi tanede domates sonra bir bardak su ictim
oglen bir tost yarim porsiyon ton baligi ve greyfurt ictim bir bardak

geldim ama gidiyoruuuum..dışarda işim var ganfiiş.....gelince görüşürüüüz....

bende geldim kızlar ama çıkmam gerek akşama görüşürüz :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…