Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

herkese günaydın
yeni bir haftaya bomba gibi başlamaya hazırmısınızzzzzz
hafta bize hazırdır inşallaaaahhhh!!!
ya ben demin nevi gormedimmi:26:26:

ansaacim hosgeldin...burdasin demi?? demin nevi gordum sandim ama birsey yazmadan cikti herhalde:26:

hoşbulduk kaptancım nevi görmedim ben geçmişi okuyodum ancak gelebildimm...eve yeni geldim çok yorgunum yaaa....ve kilo veremiyorum ben bu aralar noluyo bana yaaaa....nazar mı deydi ne yaa...nasıl iştir anlamıyorum bu zamana kadar takır takır gidiyodu canım çok sıkılıyo bu duruma...
evveetttt hatunlarrr 2 sigara içtim o kadar bne ki paketin gçzüne vuran ayşegülll.....heyy yavrum heyy işyerindekiler şokta ama görmeyin milletii bırakamazsın diyenler hayretle babakıo şu anada....BIRAKICAM ARKADAŞŞŞ O KAAADARRR...

masallah canim insallah tamamen kurtulursun....kilonuda takma tatlim..bazen bir duraklama yasiyor sonra ayni hiz geri devam ediyor....ben kilom durunca(sakin yapma) bir gunluk kacamak yapiyorum..sonra geri siki devam ediyorum:78::78:

allam ya ne yapsam adami bosayip bidahami tavlamaya kalksam bak ask nelere kadirmis

hemde nasil ganfedim..insani perisan ediyor... Lokmani eskisi gibi istiyorum...beni kirmaya uzmeye korkan lokmanimi istiyorum...onun icin 15km yurumeye calisiyorum..gucum yetse 30 yapicam ama derman kalmiyor..evdekilerde izin icin bukadar delirdim saniyorlar..halbuki bilseler figenin icinde ne firtinalar kopuyorrr...

ayy meyvisim bende birsey yaptim sandim korktum...duz 80 olim koycam meyvisim...hem sizlerede motive olur...106kiloyken cekilmis foto var...96kilo ve 86 kiloyken duz 80 olim koyacagimmmmm
yaaaa daha cok var amaaaa
hg meyveciim nasil oldun gecmisi okuyunca gordum allah bidaha yasatmasin
saool canım iimm şükür kendime geldim baya carsambadan 3 gün detok yapcam vücudum arınsın die..

oy canimsin ya 10 lokman feda olsun sana kiymetini bilmeyenin gozu ciksin emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…