haklisin canim cocuklan zor olur...sen eniyisi yakisikli biraz daha buyuyene kadar bekle..sonra tadini cikarta cikarta katilirsin kampa
hafta bize hazırdır inşallaaaahhhh!!!herkese günaydın
yeni bir haftaya bomba gibi başlamaya hazırmısınızzzzzz
ya ben demin nevi gormedimmi:26:26:
ansaacim hosgeldin...burdasin demi?? demin nevi gordum sandim ama birsey yazmadan cikti herhalde:26:
a.s juliacigim sen nasilsin bakalimselam kızlar çok yoğunum :84::84:
abowww kalabaliklastikkalabaliklastikkk..4 kisi olduk
julicim nevcim hos geldiniz kizlar..bizlere ne getirdiniz
sur sur, hatta birkac birseyler daha yapbenim acelem var ganfedim..yoksa lokman gidecek elden yakalamam laziom cocugu
gülüm küscem sana ama bak hemde cok pis küsücem söylemedi deme...
25 kilo verdin hala resim koymadınnnn
gülüm küscem sana ama bak hemde cok pis küsücem söylemedi deme...
25 kilo verdin hala resim koymadınnnn
ayy meyvisim bende birsey yaptim sandim korktum...duz 80 olim koycam meyvisim...hem sizlerede motive olur...106kiloyken cekilmis foto var...96kilo ve 86 kiloykenduz 80 olim koyacagimmmmm
hafta bize hazırdır inşallaaaahhhh!!!
hoşbulduk kaptancım nevi görmedim ben geçmişi okuyodum ancak gelebildimm...eve yeni geldim çok yorgunum yaaa....ve kilo veremiyorum ben bu aralar noluyo bana yaaaa....nazar mı deydi ne yaa...nasıl iştir anlamıyorum bu zamana kadar takır takır gidiyodu canım çok sıkılıyo bu duruma...
evveetttt hatunlarrr 2 sigara içtim o kadar bne ki paketin gçzüne vuran ayşegülll.....heyy yavrum heyy işyerindekiler şokta ama görmeyin milletii bırakamazsın diyenler hayretle babakıo şu anada....BIRAKICAM ARKADAŞŞŞ O KAAADARRR...
Masallah canim insallah tamamen kurtulursun....kilonuda takma tatlim..bazen bir duraklama yasiyor sonra ayni hiz geri devam ediyor....ben kilom durunca(sakin yapma) bir gunluk kacamak yapiyorum..sonra geri siki devam ediyorum:78::78:
ansaa hg aramiza guzelim o kilo vermesi duranlardan biride benim 55 te kaldim bir aydir veremedim[/QUO
hoşbuulldukkk ama durmasın ya gitsin pis yağlarrrr
allam ya ne yapsam adami bosayip bidahami tavlamaya kalksam bak ask nelere kadirmis
aslında vucudu şaşırtmak namına mantıklı olabilir
yaaaa daha cok var amaaaaayy meyvisim bende birsey yaptim sandim korktum...duz 80 olim koycam meyvisim...hem sizlerede motive olur...106kiloyken cekilmis foto var...96kilo ve 86 kiloykenduz 80 olim koyacagimmmmm
saool canım iimm şükür kendime geldim baya carsambadan 3 gün detok yapcam vücudum arınsın die..hg meyveciim nasil oldun gecmisi okuyunca gordum allah bidaha yasatmasin
hemde nasil ganfedim..insani perisan ediyor...Lokmani eskisi gibi istiyorum...beni kirmaya uzmeye korkan lokmanimi istiyorum...onun icin 15km yurumeye calisiyorum..gucum yetse 30 yapicam ama derman kalmiyor..evdekilerde izin icin bukadar delirdim saniyorlar..halbuki bilseler figenin icinde ne firtinalar kopuyorrr...
ansaa hg aramiza guzelim o kilo vermesi duranlardan biride benim 55 te kaldim bir aydir veremedim[/QUO
hoşbuulldukkk ama durmasın ya gitsin pis yağlarrrr
bende cok istiyom o kara yaglar gitsin ama inat etti bende inat ettim bakalim kim kimi yenecek
yaaaa daha cok var amaaaa
saool canım iimm şükür kendime geldim baya carsambadan 3 gün detok yapcam vücudum arınsın die..
oy canimsin ya 10 lokman feda olsun sana kiymetini bilmeyenin gozu ciksin emi
valla bu hafta bende azerinin lapa diyetini yapacam carsamba persembe insallah ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?