selamun aleykum kizlar ben geldim ama bu gordugunuz ben miyim emin degilim kizlar hafta sonum kabus oldu resmen yusufum beni odaya hapsetti hic biseye katilamadim havada buz gibiydi surekli yagmur yagdi butun hafta sonu kara bulutlar uzerimizde kol gezdi geceleride gurultuden ne ben nede oglum uyuyamadik o yuzden geldigimizden beri ikimizde uyuyoruz su andasa oyle bir uykum varki anlatamam .hic halim yok . birde orda usutmusum acayip basim agriyor hapsirip duruyorum . yazdiklarinizi okusamda tek tek cevap verenmedim ama bir iki bisey yazayim aklimda kaldigi kadariyla beni spor yarisindaki birinciligimden dolayi kutlayan arkadasima tsk ederim.nevcigim ve guzel kaptanim hic heveslenmeyin birinciligi elime gecirmisklen size kaptirmam bu haftada benimdir o zaten 55 kiramiyorum diye iyice hirslanmisim bu hafta kesin kiracam .takimimiza yeni katilan arkadaslarada hg diyorum ve satirlarima son verirkene selam eder buyuklerin ellerinden kucuklerin gozlerinden öperim
gecmis olsun ganfedim, azerimden okudum yusufla biraz zor gectigini...cocuk belkide yattigi yeri yadirgamistir..
ama spor konusuna gelirsek bosuna heveslenme...lokmani catlatmam lazim benim..oyuzden diyorumki tabana kuvvet
simdi kakip bir 5 milde lesli yapayim
yoksa yenilecem bu cadilara :)))
gecmis olsun ganfedim, azerimden okudum yusufla biraz zor gectigini...cocuk belkide yattigi yeri yadirgamistir..
ama spor konusuna gelirsek bosuna heveslenme...lokmani catlatmam lazim benim..oyuzden diyorumki tabana kuvvet
bana kalirsa elinden gelenin fazlasini yap ganfedim...sabah 2 saat yurudum aksamda bir saat yuruyecegim daha
sabah iki yumurta bir parcada pide yedim
oglen patates salatasi yedim arada kakaolu biskuvi atistirdim oda beni acayip tok tuttu aksama bisey yemiyecem belki sadece salata yerim
Ganfedimm hosgeldin canim...nerelerdeydin bakem sen..gozlerim yollarda kaldi
ayyy bende kakaolu biskuvi cok severim..hatta birde sute batirip yerimmm..yerdimm pardoncok ozledim ama pes etmek yok...bu fazlaliklardan kurtulana kadar devamm
sagol canim ama gercekten cok zor oldu benim icin seneye de davetliyim ama katzilmayacagim sanirim seneye iki yasinda olacak dogru duzgun yuruyemiyor olacak sonra herseyi kendi yapmak isteyecek olmayincada mizildanacak beni cildirtir o yuzden katilmam herhalde. ama cok guzel bir yer ya tadini cikaramadigima yaniyorum boyle ormanin icinde bir barajgolunun yaninda orman icinde harika bir yerdi yuruyus parkuru mukemmeldi ama malesef hic bir sey yapamadim sadece yedim ve odada oturdumbaska bisey yapamadim
hb canim geldim geldim . yolda kalan gozlerine kurban olsun ganfedin sen beni mi ozledin kiyamam
selam kızlar çok yoğunum :84::84:
vay be bu seferki rakibim cok hirsli cikti ne yapayim ben en iyisi bir saatte bisiklet sureyim bari disarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?