Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bastiramaz hic bisey @Ausencia beni dusunun demisti dusunuyorum baya.

Cokmu eksi gordun sen he
Yok be bonusumm. Yediğim serumlardan mı ne ödemim var biraz. Eksideyim ama çok değilim 500 gr cık. İşi sağlam tutarsan beni nakavt edebilirsin yani

Ben bunu bilmeden yaptım. Ama içine 1-2 bardak da normal su ekledim sürahiye koyup başucumda koyuyordum geceden. Sabaha kadar bitiyordu. Çok faydasını görmüştüm cidden
Evet bende gördüm dünden beri. Ya gece nasıl su içiyosun hemde bir sürahi:) Ben uyumaktan içemiyorum hiç:))

Şöyle hoplamalı zıplamalı eğilmeli kalkmalı olmayan bi egzersiz bulsam spora başlayacam ama yok yok yok. Callan da bile başım döndü bugün. Nası canım sıkılıyor bu duruma
kız daha yeni vertigo dediler,otur yerinde de bi iyileş,bu sıcakta hoplayıp zıplayıp netcen ki

Evet bende gördüm dünden beri. Ya gece nasıl su içiyosun hemde bir sürahi:) Ben uyumaktan içemiyorum hiç:))
Hep diyorum ya çok terliyorum diye. Ondan sanırım. Uykudan sürekli boğazım kurumuş kalkıyorum ondan içiyorum çok da güzel oluyor

Yok be bonusumm. Yediğim serumlardan mı ne ödemim var biraz. Eksideyim ama çok değilim 500 gr cık. İşi sağlam tutarsan beni nakavt edebilirsin yani

Bende bekliyorum hala cok az dun gormustum.
Elimden geleni yapiyorum dun hic yeme istegim yoktu bugun icime okuz kacmis mutfagi yiyesim var.

Bende bekliyorum hala cok az dun gormustum.
Elimden geleni yapiyorum dun hic yeme istegim yoktu bugun icime okuz kacmis mutfagi yiyesim var.
Yapma annem yapma bacımmm. Engel ol kendinee. Bu sınavı da geç yarın kalktığında gurur duyacaksın kendinle. Bir morti bunları söylememeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…