ne demek hemen kuzumGötür beni de
Yok be bonusumm. Yediğim serumlardan mı ne ödemim var biraz. Eksideyim ama çok değilim 500 gr cık. İşi sağlam tutarsan beni nakavt edebilirsin yaniBastiramaz hic bisey @Ausencia beni dusunun demisti dusunuyorum baya.
Cokmu eksi gordun sen he
Evet bende gördüm dünden beri. Ya gece nasıl su içiyosun hemde bir sürahi:) Ben uyumaktan içemiyorum hiç:))Ben bunu bilmeden yaptım. Ama içine 1-2 bardak da normal su ekledim sürahiye koyup başucumda koyuyordum geceden. Sabaha kadar bitiyordu. Çok faydasını görmüştüm cidden
kız daha yeni vertigo dediler,otur yerinde de bi iyileş,bu sıcakta hoplayıp zıplayıp netcen kiŞöyle hoplamalı zıplamalı eğilmeli kalkmalı olmayan bi egzersiz bulsam spora başlayacam ama yok yok yok. Callan da bile başım döndü bugün. Nası canım sıkılıyor bu duruma
Hep diyorum ya çok terliyorum diye. Ondan sanırım. Uykudan sürekli boğazım kurumuş kalkıyorum ondan içiyorum çok da güzel oluyorEvet bende gördüm dünden beri. Ya gece nasıl su içiyosun hemde bir sürahi:) Ben uyumaktan içemiyorum hiç:))
Can sıkıntısı işte. Ayaklandım ya hemmen spora başlayam dedim ama bekleyecez herhalde.kız daha yeni vertigo dediler,otur yerinde de bi iyileş,bu sıcakta hoplayıp zıplayıp netcen ki
Yok be bonusumm. Yediğim serumlardan mı ne ödemim var biraz. Eksideyim ama çok değilim 500 gr cık. İşi sağlam tutarsan beni nakavt edebilirsin yani
Gidelim hadine demek hemen kuzumgel bakim doğğruuu daktırımıza
Hep diyorum ya çok terliyorum diye. Ondan sanırım. Uykudan sürekli boğazım kurumuş kalkıyorum ondan içiyorum çok da güzel oluyor
Yapma annem yapma bacımmm. Engel ol kendinee. Bu sınavı da geç yarın kalktığında gurur duyacaksın kendinle. Bir morti bunları söylememeliBende bekliyorum hala cok az dun gormustum.
Elimden geleni yapiyorum dun hic yeme istegim yoktu bugun icime okuz kacmis mutfagi yiyesim var.
Valla bi zararını görmedim be yavrum. sürekli yaptığım bişey değil zatenUyku arasinda iyi degil diye biliyorum.
Bende bekliyorum hala cok az dun gormustum.
Elimden geleni yapiyorum dun hic yeme istegim yoktu bugun icime okuz kacmis mutfagi yiyesim var.
Yapma annem yapma bacımmm. Engel ol kendinee. Bu sınavı da geç yarın kalktığında gurur duyacaksın kendinle. Bir morti bunları söylememeli
Gidelim hadi
korkma ama yaa
senin canın aus zopası çekmiş ahanda bundanHem yiyesim var hemde canim bisey istemiyo
Geline oyna demisler oynayamam yerim dar demis.
Genis yere getirmisler icim dar demis
Bana vekalet verdi giderken. Hangisinden istersin datlım seç beğen alBenim tanidigim aus boyle biri degil taammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?