Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun Allah şifa versin

Çok datlısın

Dun 360kusur mesajla okumaya basladim maalesef 140larda iflas ettim alisverise gitmiştim yorgundum uyumuşum
Aksama esim ve oğlum deniz kampına gidecek kızımda dag kampında kaldimmi 2bebisle ev daha tam toplanmadı falan demedim misafir çağırdım 3kız çocuğuda onda var takılırız kiz kiza dedim nasilsa yabanci değil 4yıllık komsum oglumun anaokul öğretmeni bir senede ben onun kızına baktım yurtdışında emanet edecek kimseyi bulamamıştı benimde bebeler yoktu kıyamadım neler duyuyoruz cok severim benim 4.kızım

Yerim seni kalmaz cumaya bir şeyin yahu biz nasıl mortiyiz böyle ballı kaymaklı

Sarayca Triplimelek Megi acaba cumaya hesaplar peşindeler mi ?sinsi sinsi ilerleyiş hissediyorum
ha haaa evet sinsi sinsi diyet yapıyorum, yok anam yok gitmiyor zalım kilolar, benden yana rahat olun, ama derseniz ki biz artı çıkacağız o zaman 1. ben olabilirim

açken sen değilsin
sakin bonuss sakin,elindeki tavuğu yavaşça masaya bırak biraz konuşalım istersen

hiç özelimiz kalmadı ya Bide üstüne su içtim patlamak üzereyim şu an.
Zaten sabah eksi göremeyince üzülmüştüm bide bu şişkinlik yansımaz tartıya inşallah.
dun 6 tane yemiştim bugün 8-9 tane oldu.

Neyse olan oldu artık çok şişim ama kalkıp dediğin gibi iş güç yapayım.
Oturdugum yerde geçmiyo isteksizlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…