- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Sen bu aralar çok kaptanla takıldın sanırımkorkma ama yaa
teşekkürler deniyeyimYok canım. 750 ml suya iki şeker kaşığı yeşil çay demliyorsun. Sonra bir şişe maden suyu ve yarım limon sıkıyorsun. Gün içinde tüketiyorsun.
Benim tanidigim aus boyle biri degil taammı
hee bak junior keptın zopanın ucunu gösterdi hemenBana vekalet verdi giderken. Hangisinden istersin datlım seç beğen al
Eki Görüntüle 2031129 Eki Görüntüle 2031130
Geçmiş olsun Allah şifa versinHerkese tünaydın diyeyim anca kalabildim tüm gece acildeydik annem fenalaştı ne olduğunu anlamadık ilaçla serumla kendine geldi yarın göğüs hastalıkları uzmanına gideceğiz Allah hepimize önce sağlık versin
Çok datlısınheeetehlikeli bir durum
acil önlem almalı,diyet listesi dışına çıkma sakın
mesela;
tarçınlı süt/yoğurt bişey iç/ye,sonra dişlerini fırçala
bide kendimi evde işe veririm,cam kapı sil balkon akıt şıpır şıpır sıcakta ne güzel olur,banyo,wc yıka
Ne kadar çok rüya görüyorum yaaa
@saydin78 dün pilav pilav dedin rüyamda enn sevdiğim salçalı pirinç pilavı yiyordum bi de tavuklu . Tavuk kısmıSarayca dan herhalde Bi de işin komik tarafı bana tabağımı Nasreddin Hoca verdi ama nası dolu tabak anlatamam. Hocam bitiremem diyorum. İçimden de düşünüyorum yarısını kürküne mi yedirecek acep diye
Diğer rüyamda da deniz kenarındaydım. Ama nası güzel bi deniz anlatamam masmavi çarşaf gibiGirdim yüzdüm. Ben girmediğim zaman dalgalı oluyor sular kabarıyordu girince sakinleşiyordu
çok egosantrik bir rüya olmuş bu
Çaktım köfteyi şimdiben çok yidim o zopadanda ondan didim
morti bunlar cumaya yatırımhani artı neyim çıkarsam şimdikten göze giriyim dedim
Geçmiş olsun Allah şifa versin
Çok datlısın
ııı şeyyy ıımmm orasını karıştırmasak mortiiiÇaktım köfteyi şimdiBen az yiyemiyorum midemden dolayı belki benden az çıkarsın
Eki Görüntüle 2031137
açken sen değilsinİğde ben sana yedim dedimmi yiyesim var dedim dimi :)
Yemek yapmak bile istemiyorum hazır tavuklar vardı onlardan yedim. bi kaç tane fazla yemiş olabilirim
Yerim seni kalmaz cumaya bir şeyin
ııı şeyyy ıımmm orasını karıştırmasak mortiii
Ayy kalbimiz birmiş
ha haaa evet sinsi sinsi diyet yapıyorum, yok anam yok gitmiyor zalım kilolar, benden yana rahat olun, ama derseniz ki biz artı çıkacağız o zaman 1. ben olabilirimYerim seni kalmaz cumaya bir şeyinyahu biz nasıl mortiyiz böyle ballı kaymaklı
Sarayca Triplimelek Megi acaba cumaya hesaplar peşindeler mi ?sinsi sinsi ilerleyiş hissediyorum
Ayy kalbimiz birmiş
açken sen değilsin
sakin bonuss sakin,elindeki tavuğu yavaşça masaya bırak biraz konuşalım istersen
ha haaa evet sinsi sinsi diyet yapıyorum, yok anam yok gitmiyor zalım kilolar, benden yana rahat olun, ama derseniz ki biz artı çıkacağız o zaman 1. ben olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?