Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Iki bacagimdan as bari ikisi de zayiflasin patron odem var ise yarar belki odem iner millete kalp bana zopa bi öpcük ver bari de minnos kalbimi onar patroncum

beni heç sorma
Yerim seni kalmaz cumaya bir şeyin yahu biz nasıl mortiyiz böyle ballı kaymaklı

Sarayca @Triplimelek Megi acaba cumaya hesaplar peşindeler mi ?sinsi sinsi ilerleyiş hissediyorum

sporla kilo alan mortilerden ne bekliyoruz ki anca bile morti oluruz biz

ha haaa evet sinsi sinsi diyet yapıyorum, yok anam yok gitmiyor zalım kilolar, benden yana rahat olun, ama derseniz ki biz artı çıkacağız o zaman 1. ben olabilirim
o zaman kesin sen birincisin,kutlamak için bişeyler yemelisin bu akşam

8-9 derken tavuk mu

nedense biranda bu geldi aklıma

Selam kizlar herkesler iyidir insaallah burayi takip etmek zor ucundan kiyisindan yakalamaya calisiyorum :)

Benim alisma evresi iyi gidiyor gibi bakalim neler yumurtliycam
Burda okullar tatil o yüzden düzen 0 oglanin yaz okulu var benim aksam isi sözde tatil iste sabah cok gec uyaniyorum uyku manyagi oldun su siralar sanirim havaninda etkisi var bu sene yaz gelmedi malesef buraya hergün gri hava yagmur günese hasret kaldik ,bu günümüzede sükür.

Ben aksam yemegini ya 17 30 yada 19 30 da yemem lazim sizce hangi saati tercih edeyim .ben 17 30 aksam yemegi dayanamayacak gibi olursamda 19 30 da kücük bi ara gibi düsünüyorum siz ne dersiniz ?

Dun bizimkiler aksam 10da yemek yiyelim diye tuturdular. Restauranta girdik. Cok israr ettiler ezogelin corba aldim az. Ama sadece 2 kasik ictim. Bizimkiler hem corba hem kapali pide soyledi uf cok guzeldi pide meshur bir yere gitmistik. Ben ayran ictim onlar yedi icti yanimda. Kendimi tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…