- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Harikaymış bende akşama az yiyeyim barievde hiç sebze kalmamıştı, sabah peynir aldım sadece, öğlen yemeği beğenmedim, çekmecedeki ton balığını yedim, akşamda haşlanmış tavuğum var, oldu mu saf pro günü, bakalım yarına ne kadar gr. gidecek
Yeminle bizi bir araya getirerek harika bir iş yapmış kaptan tam morti oldukbirimizi al birimize vur
kız senin miden ağırıyor ye bol bolHarikaymış bende akşama az yiyeyim bari
Iki bacagimdan as bari ikisi de zayiflasin patron odem var ise yarar belki odem inerHeeee var bir haftada 7 kilo verdiriyor .... böyle bacaklarından tavana asıyorsun kendini öyle sallana sallana aç susuz yaşıyorsun
Canının sıkkın olduğu konuyu da okudum ... OLabilir , hayatta her şey planladığımız gibi gitmez ... Toparlanır her şey .
Sen öyle 3 öğün sağlam prolu,salata yoğurtlu beslen ... spor yap .... haftda 1-2 kg gider ... ohhhh missss.
Kendini de beğen ... her halinle
BU hafta bu kadar sopa yeter sana ... bak şimdiden sopadan 600gr verdin sanki
seni tutmuyor olmam seni sevmediğim anlamına gelir miiiiiiiiiiiii ? gelmeeeeeeeeeeez .... bak sen şu takımda bana tek sopa gösteren kişisin daha ne olsunnnnnnnnnnnn
Felsefenden bana da yollasana bu ara
yes yes hep yes modundayım
karatay seni sevdi bence ... malum dönemde de sevecek
gitmiştir ... 400 gr kokusu alıyorum senden ... işte cumaya kadar da 1 kg
sende kendine güven sende güzel yüzdelerle geleceksinsabit telafisi biliyorsun
bizde seni öpüyoruz balımmmmmmmmmmmmm... pasta yeme ...mamalardan yemeeee ..
Hayırlı mutlu huzurlu nice nice yaşları olsun paşanın
heeeee heeeeeeç ...tut diyor bir deşöyle tutunca azıcık elle gelecek
sağol canım benim
seviliyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnhem de çooooooooooooooooooook .
ama yeter daaaaaaaaaaa .... 4 gün senin neyine ? (geçen hafta 4 gün yapan aus der bunu)
ben çok beğendim . erken kapanan yemeği ara öğünde muz ile canlı tutmak falan ... goood güneş good
sporun da dibine vurmuşsun yinesen varken kimse sporda 1.lik göremeyecek gibi...
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben tatildeyken gör hele ... en az 2 saat yüzme her gün .... yürüyüş her gün ....dağ bayır tırmanma
ada canım banu da yazmış ... o da çok zor toparlandı .hep başladım diye geldi, akşama cozuttu .
ama bir yerden başlamak gerekiyor ... bak bulunmaz nimet ... o tatilden sabitle dönmen ..neden şimdi günleri boşa geçirip zamanı uzatıyorsun ?
spor yap lütfen . sana spor yarıyor . iki kere yap ... bi sabah bi geç saatlerde .
yemek işini de kafana göre ayarla ... istersen eskiye dön 2 öğünle ama ... cız cozdan lütfen bu akşam itibarıyla uzak dur artık .hadi benim hatrım için bana söz ver ... nasıl olsa kiloları da benim için veriyordun ya
ayyyyyyyyyyyy sarayca yeminle saatli bomba gibi oldun şu iki hafta ... her masajınla ödümü koparıyorsun bacım ......dil altı alıp okuyacağım valla mesajlarını
heh şükür diyip bitiyorum mesajı da yaşadığım korku yeter .
seni son gördüğümden beri 60 lara gelmediyse kilon ...biraz az olmuş menün .
çok erken bitirmişsin ..acıkma ihtimalin de yüksek .
spor da menü de güzel olmuş .
biraz daha sık dişini ancak cozutmanın faturası çıkar efser.
sessziliğinden anlamalıydım aslında yok yok efser yapmaz demiştim
canım kilit noktayı sona yazmışsın işte ... zararlı olmayan şeylerden sık sık ye.
sağlık bu . miden uzun süreli açlık istemiyor demek .
ama bu illa ki kalorili beslenip kilo alacağın anlmaına da gelmez ki .
Ufak ufak bir şeyler atıver ağzına istiyor demek öğün aralarında
Yerim seni kalmaz cumaya bir şeyinyahu biz nasıl mortiyiz böyle ballı kaymaklı
Sarayca @Triplimelek Megi acaba cumaya hesaplar peşindeler mi ?sinsi sinsi ilerleyiş hissediyorum
o zaman kesin sen birincisin,kutlamak için bişeyler yemelisin bu akşamha haaa evet sinsi sinsi diyet yapıyorum, yok anam yok gitmiyor zalım kilolar, benden yana rahat olun, ama derseniz ki biz artı çıkacağız o zaman 1. ben olabilirim
Var var eksik olmami benim 1000 puanim eksik eheheEki Görüntüle 2030983
kasırgalar eksik puanınız varsa bildiriniz .
@suspushanimcim
Sarayca
@Efser
@ErSeSi
@masumm
@saydin78
nehirnil111
@Triplimelek Megi
@Lunya
caytabagi
@ada81
ay ben sizi çok sevdim yeminlen, hep morti olalımbeni heç sorma
sporla kilo alan mortilerden ne bekliyoruz ki anca bile morti oluruz biz
o zaman kesin sen birincisin,kutlamak için bişeyler yemelisin bu akşam
Yiyorum zati ne sandınkız senin miden ağırıyor ye bol bol
beni heç sorma
sporla kilo alan mortilerden ne bekliyoruz ki anca bile morti oluruz biz
o zaman kesin sen birincisin,kutlamak için bişeyler yemelisin bu akşam
Tesekkur ederim canimcanım portakal ağacı sayfasında sıvı diyeti vardı 7 gün, aslında bende yapmak istedim sonra cesaret edemedim 7 günlük detoks, eğer çok ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan ve öyle motive olacaksan dene derim,
Ne güzel kasmıyor sıkmıyor strese sokmuyor tam mideme göresinizay ben sizi çok sevdim yeminlen, hep morti olalım
8-9 derken tavuk muhiç özelimiz kalmadı yaBide üstüne su içtim patlamak üzereyim şu an.
Zaten sabah eksi göremeyince üzülmüştüm bide bu şişkinlik yansımaz tartıya inşallah.
dun 6 tane yemiştim bugün 8-9 tane oldu.
Neyse olan oldu artık çok şişim ama kalkıp dediğin gibi iş güç yapayım.
Oturdugum yerde geçmiyo isteksizlik.
Ne güzel kasmıyor sıkmıyor strese sokmuyor tam mideme göresiniz
bilmukabeleNe güzel kasmıyor sıkmıyor strese sokmuyor tam mideme göresiniz
bazen dokanırız böyle mideye ama
bilmukabele
Cok gecmis olsun canimHerkese tünaydın diyeyim anca kalabildim tüm gece acildeydik annem fenalaştı ne olduğunu anlamadık ilaçla serumla kendine geldi yarın göğüs hastalıkları uzmanına gideceğiz Allah hepimize önce sağlık versin
Belkide verecek bisey kalmamistir :)ah ah bu hallere düşecek kadın mıydım ben, bu yemeyle en az 2-3 kg verirdim zamanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?