Dun bizimkiler aksam 10da yemek yiyelim diye tuturdular. Restauranta girdik. Cok israr ettiler ezogelin corba aldim az. Ama sadece 2 kasik ictim. Bizimkiler hem corba hem kapali pide soyledi uf cok guzeldi pide meshur bir yere gitmistik. Ben ayran ictim onlar yedi icti yanimda. Kendimi tebrik ediyorum
bilemiyorum olabilir aslında, ya da bazen kilo duruyor öyle bir şey olmuş olabilir. cuma günü diyetisyene gitmeyi planlıyorum, haziran sonunda 14 kg yağ vardı, bakalım bu ay düşmüş mü yağ oranım. meraktayım doğrusu.Belkide verecek bisey kalmamistir :)
bana sorarsan 17.30 akşam yemeği için idealSelam kizlar herkesler iyidir insaallah burayi takip etmek zor ucundan kiyisindan yakalamaya calisiyorum :)
Benim alisma evresi iyi gidiyor gibi bakalim neler yumurtliycam
Burda okullar tatil o yüzden düzen 0 oglanin yaz okulu var benim aksam isi sözde tatil iste sabah cok gec uyaniyorum uyku manyagi oldun su siralar sanirim havaninda etkisi var bu sene yaz gelmedi malesef buraya hergün gri hava yagmur günese hasret kaldik ,bu günümüzede sükür.
Ben aksam yemegini ya 17 30 yada 19 30 da yemem lazim sizce hangi saati tercih edeyim .ben 17 30 aksam yemegi dayanamayacak gibi olursamda 19 30 da kücük bi ara gibi düsünüyorum siz ne dersiniz ?
Dun bizimkiler aksam 10da yemek yiyelim diye tuturdular. Restauranta girdik. Cok israr ettiler ezogelin corba aldim az. Ama sadece 2 kasik ictim. Bizimkiler hem corba hem kapali pide soyledi uf cok guzeldi pide meshur bir yere gitmistik. Ben ayran ictim onlar yedi icti yanimda. Kendimi tebrik ediyorum
Yiyorum zati ne sandın
Hepimizi toplasak anca 1 tane toplar
begum75 ucgen tavuklar var ya ondan işte. Keşke yemeseydim gerçekten yerken farketmedim ama çokşişirdi.
Porsiyona alışınca çok geldi.
Ne kadar yag olmasi gerekiyomus normaldebilemiyorum olabilir aslında, ya da bazen kilo duruyor öyle bir şey olmuş olabilir. cuma günü diyetisyene gitmeyi planlıyorum, haziran sonunda 14 kg yağ vardı, bakalım bu ay düşmüş mü yağ oranım. meraktayım doğrusu.
hey maşallah ne hafıza var sendedeBonus sen 2008 mart-temmuz aylarında 6. takımda yazıyor muydun hatırlıyorum sanki
Hiç bi takıma yazmadım başka biri olabilir belki desem o senelerde sitede tek bonus bendim.Bonus sen 2008 mart-temmuz aylarında 6. takımda yazıyor muydun hatırlıyorum sanki
11 kg alt sınır yazıyor benim ölçüm yaptırdığım baskülde.Ne kadar yag olmasi gerekiyomus normalde
bende o zamanlar misafir takılıyordum, bi allahın kulu gel listeye gir demediHiç bi takıma yazmadım başka biri olabilir belki desem o senelerde sitede tek bonus bendim.
Yoktum yani takımlarda. 70 80 kilo topikleri yoktu. Bizim kendi diyet başlıklarımız oluyodu. 2007 de 4-5 kişi vardı bi başlığımız sonra kapandı zaten 2008 de 90 topiğini gördüm oraya yazdım.
Yıllarım geçti ya rabbi
Nasılda seviyor biliyor beni ah canımdiğerlerini bilmemde biz ikimizden anca 1 eder
benim tavuk kültürüm pek yoktur,üçgeni beşgeni bilmem
normalde listene uyuyosun demi bonuss
yani bugüne mahsus böyle oldu demi
o dönemki nickimi alamadım canım, 2011 de tüp bebek topiklerinde takılıyordum2011 girişlisin sarayca öncesini nasıl hatırlıyosun
bülürüm benNasılda seviyor biliyor beni ah canım
Bende bugun başlayacağım insallah..bira soda farketmiyor benim icin..faydasi olsun da :))Ben dünden beri içiyorum dukan birası diyorlar ama ben sodası diyorum :)) Karnımda ciddi manada rahatlık oldu şişkinlik indi. Daha enerjik hissediyorum hantal değilim. 15 gün devam edip beş gün ara verip tekrar 15 gün yapacağım inşallah.
Roksimm gecmis olsun haberdar et bizi..Herkese tünaydın diyeyim anca kalabildim tüm gece acildeydik annem fenalaştı ne olduğunu anlamadık ilaçla serumla kendine geldi yarın göğüs hastalıkları uzmanına gideceğiz Allah hepimize önce sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?