Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Belkide verecek bisey kalmamistir :)
bilemiyorum olabilir aslında, ya da bazen kilo duruyor öyle bir şey olmuş olabilir. cuma günü diyetisyene gitmeyi planlıyorum, haziran sonunda 14 kg yağ vardı, bakalım bu ay düşmüş mü yağ oranım. meraktayım doğrusu.

bana sorarsan 17.30 akşam yemeği için ideal

Yiyorum zati ne sandın

Hepimizi toplasak anca 1 tane toplar

diğerlerini bilmemde biz ikimizden anca 1 eder

begum75 ucgen tavuklar var ya ondan işte. Keşke yemeseydim gerçekten yerken farketmedim ama çokşişirdi.
Porsiyona alışınca çok geldi.

benim tavuk kültürüm pek yoktur,üçgeni beşgeni bilmem
normalde listene uyuyosun demi bonuss
yani bugüne mahsus böyle oldu demi

Son düzenleme:
Ne kadar yag olmasi gerekiyomus normalde

Bonus sen 2008 mart-temmuz aylarında 6. takımda yazıyor muydun hatırlıyorum sanki
Hiç bi takıma yazmadım başka biri olabilir belki desem o senelerde sitede tek bonus bendim.
Yoktum yani takımlarda. 70 80 kilo topikleri yoktu. Bizim kendi diyet başlıklarımız oluyodu. 2007 de 4-5 kişi vardı bi başlığımız sonra kapandı zaten 2008 de 90 topiğini gördüm oraya yazdım.

Yıllarım geçti ya rabbi

bende o zamanlar misafir takılıyordum, bi allahın kulu gel listeye gir demedi, baya kilo vermiştim o dönemler. tabi sonra tekrar tekrar alıp verdim o ayrı bir mevzuuu

Nasılda seviyor biliyor beni ah canım
bülürüm ben
yine geldi çattı bir salı,ben pazara gidiyorum,üfff yemekte yok,dün 2 makine çamaşır yıkamıştım,toplanıp katlanıp yerleştirilecek,akşam bide arkadaşa oturmaya gidicez
hayır bütün yoğunluğu salıya toplamayı nasıl başarıyorum bende kendime şaşırıyorum

Bende bugun başlayacağım insallah..bira soda farketmiyor benim icin..faydasi olsun da :))

Roksimm gecmis olsun haberdar et bizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…