Sağol ablacım..Roksimm gecmis olsun haberdar et bizi..
Cok gecmis olsun canim
Teşekkür ederim
roxen gitmediniz mi doktora?Sağol ablacım..
bülürüm ben
yine geldi çattı bir salı,ben pazara gidiyorum,üfff yemekte yok,dün 2 makine çamaşır yıkamıştım,toplanıp katlanıp yerleştirilecek,akşam bide arkadaşa oturmaya gidicez
hayır bütün yoğunluğu salıya toplamayı nasıl başarıyorum bende kendime şaşırıyorum
Yarına gideceğiz randevu yarınroxen gitmediniz mi doktora?
Fatmanin oglu vardi sanki @Antepia27sınav sonuçları saat 5 ten sonra açıklanacaktı,ben şimdi aeben ablamın sonucunu merak ederim
sanki birilerinin daha vardı sınava giren kardeşi falan acaba kimdi
Benim kardeşim girdi :)Fatmanin oglu vardi sanki @Antepia27
Valla tatmini ben demedim hayriş dediGünaydınnnnnn
Şöyle atlayarak bi geçmişe bakayım dedim ...
Begümüm çük üzüldüm genç delikanlıya allah rahmet eylesin ...
Saydınım pirinç tanelerinimi saydın ? Kız 7-8 tn pirinçten ne tad aldın
Ankara. Buluşması ayarlayın artıkın
Eflalim gondol dur tatmindir ne iş ?
Güneşim kızı şarı şekerim su basması içinde elin içinde geçmiş olsun . Bu oku üfle kuzum
Hayrişim karaböcüğüm
Makjajın pek gözel olmuş
Aus gitmeden antalyada spor salonu derdine düşmüş
Ay daha aklımda bir sürü şey vardı telden alıntı olmuyor unuttum
Kalkıp işe güce bakayım bugun iş çokkk
2 makine çamaşır var daha , bugun yatak gelecek evdekini niğdeye götügmüştüm . Kızları havuza götürecem , ögleden sonra bi kanki çagırdı fırsat bulursam gidicem
Çok geçmiş olsun canımHerkese tünaydın diyeyim anca kalabildim tüm gece acildeydik annem fenalaştı ne olduğunu anlamadık ilaçla serumla kendine geldi yarın göğüs hastalıkları uzmanına gideceğiz Allah hepimize önce sağlık versin
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Ben testi kırılmadan önlemimi alam demiştim de tavık götürmüşsün iyi ki bi anamla konuştum telde haİğde ben sana yedim dedimmi yiyesim var dedim dimi :)
Yemek yapmak bile istemiyorum hazır tavuklar vardı onlardan yedim. bi kaç tane fazla yemiş olabilirim
Dun yazamadim cok kosturmacaliydi.
Dunku menum
sabah bir parca ekmek peynir zeytin domates salatalik
aksam izmir kofte yogurt
spor yuruyus 1bucuk saat 180 puan
Benim kardeşim girdi de onun zor. Hukuk istiyor. Gelmesi biraz imkansız gibi. 3. seneye kaldı o da. Evin halini bi düşün. Annem fenalardasınav sonuçları saat 5 ten sonra açıklanacaktı,ben şimdi aeben ablamın sonucunu merak ederim
sanki birilerinin daha vardı sınava giren kardeşi falan acaba kimdi
La bari düzgün söyle anaaaa şimdiValla tatmini ben demedim hayriş dedi
La bari düzgün söyle anaaaa şimdiaeben diyecek bu kız ne diyor Ablacım wc yle ilgili bişey sordum da tatmin kelimesi orda geçti
Daha da başlamadıysaaaaan valla kızacam ha. Neyi bekliyorsun eflalim. Hep beraber başladık ne güzel. Hadi artııık. Hem kaptan bizi yarıştırıyor karataycılar olarak. Destek vermen lazım. aynı gruptayııııızAyy yok ne karataya uyabiliyorum ne diyete, iyice koptum ben offf. İrademe nazar ettiler kesineşime alışveriş listesi atayım da bari artık bir yerden başlıyım.
Insan kendini biseye sartlayinca daha bir zor oluyor ( en azindan ben ) o yüzden belkide kendini dinleyip akisina birakmak ben su siralar öyle yapiyorum tavsiye ederimAyy yok ne karataya uyabiliyorum ne diyete, iyice koptum ben offf. İrademe nazar ettiler kesineşime alışveriş listesi atayım da bari artık bir yerden başlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?