Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Maşallah canım bende dün bir şey yapmadım bugün yemek ve çamaşır yıkama toparlama günü nasipse ütü de yapmayı planlıyorum hatta sporu da sıkıştırmak istiyorum ama akşam en fazla 4 saat sürüyor uyuma zamanıyla arası o yüzden birinden vazgeçeceğim

Valla tatmini ben demedim hayriş dedi

Çok geçmiş olsun canım

İğde ben sana yedim dedimmi yiyesim var dedim dimi :)
Yemek yapmak bile istemiyorum hazır tavuklar vardı onlardan yedim. bi kaç tane fazla yemiş olabilirim
Ben testi kırılmadan önlemimi alam demiştim de tavık götürmüşsün iyi ki bi anamla konuştum telde ha

Dun yazamadim cok kosturmacaliydi.
Dunku menum
sabah bir parca ekmek peynir zeytin domates salatalik
aksam izmir kofte yogurt
spor yuruyus 1bucuk saat 180 puan
Menün güzelll. Geceki pideleri de güzel savuşturmuşsun canım
sınav sonuçları saat 5 ten sonra açıklanacaktı,ben şimdi aeben ablamın sonucunu merak ederim
sanki birilerinin daha vardı sınava giren kardeşi falan acaba kimdi
Benim kardeşim girdi de onun zor. Hukuk istiyor. Gelmesi biraz imkansız gibi. 3. seneye kaldı o da. Evin halini bi düşün. Annem fenalarda

Hadee günün ilk menüsünü patlatayım daa...

Kahvaltı(08:30)
peynirli omlet 1 yumurtayla
2 ceviz
2-3 fındık
6 zeytin
biraz daha peynir

Akşam(16:00)
1 porsiyon karnıyarık (kızartma olmayanı. Bugün kombo yaptım hem et hem patlıcan sevmeyen biri olarak)
cacık

Su: 2 lt henüz. Ama çok içesim var daha.
Spor: 60 dk tempolu yürüyüş=120 puan. Heeey gidi Hayriş heeey sen bu pointleri de mi görecektin
Ausencia bak menümü düzelttim de geldimm

Ayy yok ne karataya uyabiliyorum ne diyete, iyice koptum ben offf. İrademe nazar ettiler kesin eşime alışveriş listesi atayım da bari artık bir yerden başlıyım.
Daha da başlamadıysaaaaan valla kızacam ha. Neyi bekliyorsun eflalim. Hep beraber başladık ne güzel. Hadi artııık. Hem kaptan bizi yarıştırıyor karataycılar olarak. Destek vermen lazım. aynı gruptayııııız

Slmlar bayanlar nasilsiniz?
Oglum hastaydi 3gundur.
Bende ayni rahatsizdim.
Gerci yoklugum belli olmamis bile
Kimsecikler etiketleyip sormamis bile.
Menumu yazayim.
Sabah
Menemen
2dlm kizarmis kepek ekemek
Peynir
Zeytin
Salata

Ara
Bi seftali

Aksam
Bi tabak zeytinyagli patlican
2dilim kepek kemek
Su 1lt anca olmustur
Spor yok

Ayy yok ne karataya uyabiliyorum ne diyete, iyice koptum ben offf. İrademe nazar ettiler kesin eşime alışveriş listesi atayım da bari artık bir yerden başlıyım.
Insan kendini biseye sartlayinca daha bir zor oluyor ( en azindan ben ) o yüzden belkide kendini dinleyip akisina birakmak ben su siralar öyle yapiyorum tavsiye ederim

Bugünkü misafirli menüm
Sabah kızımın arkadaşı kahvaltıya geldi
Öğlene kadar beraber gecirdiler... yine koşturmalı bir gündü yeni ayaklarımı uzatım.... malum sporda kaldı kötü oldu
Kahvaltı 11 sarktı
11 önce 1 soda içtim biraz dere otunun sapını yedim krep yaptım baktım dayanamıyacagım ağzıma bir sakız attım tüm hazırlıklarımı sakızla yapatım
Kahvaltı
1 yumurta
Hepsinden azar azar peynir ceşiti
2 köz biber
Domates salatalık
1 dilim cavdar ekmegi 1 dilim tam bugday ekmekgi
Ara 1 kahve 1 soda
Saat 3 gibi
3 tane köfte
1 kase yogurt isotlu
Domates salatalık
İkramlıkların tadına dahi bakmadım
Ara 1soda 1 bardak ciha tohumlu süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…