Öncelikle geçmiş olsun canımm. Yokluğunu farkettim de ben de rahatsızdım. Hatun arada söyledi herhalde işim var diye. Görmedim sandım ses etmedimm. Yoksaa farkediliyor yaniSlmlar bayanlar nasilsiniz?
Oglum hastaydi 3gundur.
Bende ayni rahatsizdim.
Gerci yoklugum belli olmamis bile
Kimsecikler etiketleyip sormamis bile.
Menumu yazayim.
Sabah
Menemen
2dlm kizarmis kepek ekemek
Peynir
Zeytin
Salata
Ara
Bi seftali
Aksam
Bi tabak zeytinyagli patlican
2dilim kepek kemek
Su 1lt anca olmustur
Spor yok
Geçmiş olsun ikinize de canımSlmlar bayanlar nasilsiniz?
Oglum hastaydi 3gundur.
Bende ayni rahatsizdim.
Menumu yazayim.
Sabah
Menemen
Peynir
Zeytin
Salata
Ara
Bi seftali
Aksam
2dilim kepek kemek
Su 1lt anca olmustur
Spor yok
Bugünkü misafirli menüm
Sabah kızımın arkadaşı kahvaltıya geldi
Öğlene kadar beraber gecirdiler... yine koşturmalı bir gündü yeni ayaklarımı uzatım.... malum sporda kaldı kötü oldu
Kahvaltı 11 sarktı
11 önce 1 soda içtim biraz dere otunun sapını yedim krep yaptım baktım dayanamıyacagım ağzıma bir sakız attım tüm hazırlıklarımı sakızla yapatım
Kahvaltı
1 yumurta
Hepsinden azar azar peynir ceşiti
2 köz biber
Domates salatalık
1 dilim cavdar ekmegi 1 dilim tam bugday ekmekgi
Ara 1 kahve 1 soda
Saat 3 gibi
3 tane köfte
1 kase yogurt isotlu
Domates salatalık
İkramlıkların tadına dahi bakmadım
Ara 1soda 1 bardak ciha tohumlu süt
Geçmiş olsunSlmlar bayanlar nasilsiniz?
Oglum hastaydi 3gundur.
Bende ayni rahatsizdim.
Menumu yazayim.
Sabah
Menemen
Peynir
Zeytin
Salata
Ara
Bi seftali
Aksam
2dilim kepek kemek
Su 1lt anca olmustur
Spor yok
Ayy yumurtalı köfte dedin beni benden aldınnn. normalde cıss listesinde ama kızamıyorum buna yavv memleketimin yemeği oluncaMenü bildirimi
Sabah 8:00
Soğanlı omlet yaptım 2 yumurtayla geçen burda bahsi geçmişti o zmandan beri canım istiyordu:)
Domates salatalık biber soğan üzerine isot
Yeşil çay
Bir buçuk dilim ekmek
Öğlen 13:00
Yumurtalı Çiğköfte yaptım kendime isotlu bol acılı. Ondan da dört beş tane yedim. Yanında bir kase yoğurtla.
Akşam
Bir kase yoğurt üzerine isot nane kekik sumak. Canım bişey istemez akşama. Şu an bile istemiyor.
Su metabolizma çayıyla 3 oldu sanırım.
Spor yok henüz.
Ben çok sevdim soğanlı yumurtayı listeme aldım♡♡Ayy yumurtalı köfte dedin beni benden aldınnn. normalde cıss listesinde ama kızamıyorum buna yavv memleketimin yemeği olunca. Neysem duyguları kenara bırakalımmm akşamı hafif atlatman iyi olmuş canımm. Suyun da iyi. Soğanlı omlet de çok güzel oluyor di miii
Mutlaka çık yürümeye ve artık dur bugünlük. akşam kaçamak olmasın morticimmmmm. Alışma evresindesin ama kendine engel olmazsan bu süreç geçmeyecek biliyorsun. Az sabır ha gayret. Daha bu hafta beni nakavt edecen kız bu da mı heyecanlandırmıyor seniigdedali
Yemek saati gelmeden yemekte yiyecegim pilavi yedim.
Iyi etmedim. Ekmekle sismiyorum pilavla sisiyorum. Acikmadan bisey yemim bari acikirsam meyve yerim.
Bugun fazlasiyla kotu hissediyorum bu herseyime yansiyor ve gecmek bilmedi
Biraz yurumeye cikabilirsem telafi edebilirim insallah
Ben çok sevdim soğanlı yumurtayı listeme aldım♡♡
Yumurtalı köfte için aslında önce nete baktım nedir ne değildir diyette yenir mi diye. Etsiz olursa diyette sıkıntı olmayacağını okudum. 4 tane kadar:) Aynen akşamı hafif atlatırsam ve zaten ara yapmadığımdan yiyeyim diye düşündüm. Suyuda bol içtim mi kaptanın gözlerine de melül melül kedi gibi baktım mı
Öğlende yapıp yesem gece uyuyana kadar ne bileyim işteAyyy
Çok da severim kendisini ama 4 taneyle iyi durmuşsun... Yarın tartının durumuna göre bakalım zarar veriyor mu vermiyor mu. Bana da bildir muhakkakBen çok sevdim soğanlı yumurtayı listeme aldım♡♡
Yumurtalı köfte için aslında önce nete baktım nedir ne değildir diyette yenir mi diye. Etsiz olursa diyette sıkıntı olmayacağını okudum. 4 tane kadar:) Aynen akşamı hafif atlatırsam ve zaten ara yapmadığımdan yiyeyim diye düşündüm. Suyuda bol içtim mi kaptanın gözlerine de melül melül kedi gibi baktım mı
Öğlende yapıp yesem gece uyuyana kadar ne bileyim işteAyyy
güzel menü datlım suyla sporunu da bildir bakemamanın bugün ben bir yedim bir yedim midem şişti yahuu
Kahvaltı-10.30
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
1 biber
1 kk light peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Ara Öğün-14.30
1/2 elma
Akşam-16.30
1 porsiyon köfte
Salata (bol bol bol acılı)
1 bardak ayran(naneli)
Ausencia
Tereyağıyla ince ince doğradığın Soğanları biraz çeviriyorsun. Soğan pişince Yumurtayı kırıp içine sevdiğin baharatları koyuyorsun. Ben karabiber kimyon kekik koydum. Pişiyor böyle:)
Soğanlı omlet nasıl oluyor?
Benim emektar bir izgaram var... harika közlenmiş sepzeler yapıyor o yüzden bende sık yapıyorum.Evde ayrı ayrı menü cıkartmak bazen zor olur en pratigı köz sepzelerİkramlıklara bakılmamıııışşşş
Güzel menü ablacımm... Senin bu menülerde közlenmiş domates biber eksik olmuyor ya çok seviyorum. diyetisyen listende mi bu şekilde var? Yoksa sen mi ekliyorsun
Tabiki deÇok da severim kendisini ama 4 taneyle iyi durmuşsun... Yarın tartının durumuna göre bakalım zarar veriyor mu vermiyor mu. Bana da bildir muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?