Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Öncelikle geçmiş olsun canımm. Yokluğunu farkettim de ben de rahatsızdım. Hatun arada söyledi herhalde işim var diye. Görmedim sandım ses etmedimm. Yoksaa farkediliyor yani

Akşamki ekmekleri sevmedim. Onun yerine bi salata yoğurt aradı gözlerimmm 2 dilim çok olmuş. Suyun da az. Rahatsızsın ama yatana kadar iç mutlaka...

Tekrar geçmiş olsun hem sana hem kuzucuğa

Geçmiş olsun ikinize de canım

Menü bildirimi

Sabah 8:00

Soğanlı omlet yaptım 2 yumurtayla geçen burda bahsi geçmişti o zmandan beri canım istiyordu:)
Domates salatalık biber soğan üzerine isot
Yeşil çay
Bir buçuk dilim ekmek

Öğlen 13:00
Yumurtalı Çiğköfte yaptım kendime isotlu bol acılı. Ondan da dört beş tane yedim. Yanında bir kase yoğurtla.

Akşam
Bir kase yoğurt üzerine isot nane kekik sumak. Canım bişey istemez akşama. Şu an bile istemiyor.

Su metabolizma çayıyla 3 oldu sanırım.
Spor yok henüz.

İkramlıklara bakılmamıııışşşş
Güzel menü ablacımm... Senin bu menülerde közlenmiş domates biber eksik olmuyor ya çok seviyorum. diyetisyen listende mi bu şekilde var? Yoksa sen mi ekliyorsun

Geçmiş olsun

Ayy yumurtalı köfte dedin beni benden aldınnn. normalde cıss listesinde ama kızamıyorum buna yavv memleketimin yemeği olunca. Neysem duyguları kenara bırakalımmm akşamı hafif atlatman iyi olmuş canımm. Suyun da iyi. Soğanlı omlet de çok güzel oluyor di miii

igdedali

Yemek saati gelmeden yemekte yiyecegim pilavi yedim.

Iyi etmedim. Ekmekle sismiyorum pilavla sisiyorum. Acikmadan bisey yemim bari acikirsam meyve yerim.

Bugun fazlasiyla kotu hissediyorum bu herseyime yansiyor ve gecmek bilmedi
Biraz yurumeye cikabilirsem telafi edebilirim insallah

Ben çok sevdim soğanlı yumurtayı listeme aldım♡♡
Yumurtalı köfte için aslında önce nete baktım nedir ne değildir diyette yenir mi diye. Etsiz olursa diyette sıkıntı olmayacağını okudum. 4 tane kadar:) Aynen akşamı hafif atlatırsam ve zaten ara yapmadığımdan yiyeyim diye düşündüm. Suyuda bol içtim mi kaptanın gözlerine de melül melül kedi gibi baktım mı

Öğlende yapıp yesem gece uyuyana kadar ne bileyim işte Ayyy

Mutlaka çık yürümeye ve artık dur bugünlük. akşam kaçamak olmasın morticimmmmm. Alışma evresindesin ama kendine engel olmazsan bu süreç geçmeyecek biliyorsun. Az sabır ha gayret. Daha bu hafta beni nakavt edecen kız bu da mı heyecanlandırmıyor seni

Soğanlı omlet nasıl oluyor?

Çok da severim kendisini ama 4 taneyle iyi durmuşsun... Yarın tartının durumuna göre bakalım zarar veriyor mu vermiyor mu. Bana da bildir muhakkak

güzel menü datlım suyla sporunu da bildir bakem

Soğanlı omlet nasıl oluyor?
Tereyağıyla ince ince doğradığın Soğanları biraz çeviriyorsun. Soğan pişince Yumurtayı kırıp içine sevdiğin baharatları koyuyorsun. Ben karabiber kimyon kekik koydum. Pişiyor böyle:)

İkramlıklara bakılmamıııışşşş
Güzel menü ablacımm... Senin bu menülerde közlenmiş domates biber eksik olmuyor ya çok seviyorum. diyetisyen listende mi bu şekilde var? Yoksa sen mi ekliyorsun
Benim emektar bir izgaram var... harika közlenmiş sepzeler yapıyor o yüzden bende sık yapıyorum.Evde ayrı ayrı menü cıkartmak bazen zor olur en pratigı köz sepzeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…