- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
ben de düşünüyorum ondan bi tane almak..Benim emektar bir izgaram var... harika közlenmiş sepzeler yapıyor o yüzden bende sık yapıyorum.Evde ayrı ayrı menü cıkartmak bazen zor olur en pratigı köz sepzeler
Benimki çok eski bir model ama onlar gibi izgara yapada yok malesef ben kırıldi bir kere gittim yine aynısından aldım :)ben de düşünüyorum ondan bi tane almak..
Annen nerdeyse yardıma gideyim bende tebrikte ederim kendisini :))Karataycılaaar bu mesajım sizlereeeeeeeeeeee....
Geçen çarşamba anam bana demeden karataya başlamış diyetisyen listesinden sıkılmış denemek istemiş.
Geçen çarşamba kilosu: 107
Bu bugünki kilosu: 104.3
Fark: 2.6
Bu hatun tiroid hastasııııııı. Doktor yüzüne sen kilo veremeyenlerdensin demişti aylar önceeee... Ve çok acıkınca ara öğün de yapmış. ev taşınıyor bizim de Urfa'da onla uğraştığından spor da yapamamış pekÇook sevindirik oldummmmm...
saydin78
caytabagi
White Lily
Ahu060812
@eflalim
Hiç anlamam abla nası bişey seninki ?Benimki çok eski bir model ama onlar gibi izgara yapada yok malesef ben kırıldi bir kere gittim yine aynısından aldım :)
Ayy sağol canım Karaköprüdeyiz biz. Lojmandan çıkıyoruzz. 2 kardeşim Urfa'da ama anacım her işe kendi koşturuyor. Neyse ki bitti sayılır. Ama düşünmen yeterAnnen nerdeyse yardıma gideyim bende tebrikte ederim kendisini :))
Bende karaköprüdeyim:) Mesire alanına yakın aqua park yakınlarında. Allah güç kuvvet versin annene başımızdan eksik olmasınlar♡Ayy sağol canım Karaköprüdeyiz biz. Lojmandan çıkıyoruzz. 2 kardeşim Urfa'da ama anacım her işe kendi koşturuyor. Neyse ki bitti sayılır. Ama düşünmen yeter
Aminnn cümlemizinnn. Bizimki 35 metre diye geçiyor sanırım. Şu marketler var ya köprü filan. O civardayızBende karaköprüdeyim:) Mesire alanına yakın aqua park yakınlarında. Allah güç kuvvet versin annene başımızdan eksik olmasınlar♡
Alırken danışayım sana ablacımmmEki Görüntüle 2031224 Bak böyle bir sey
Bizim burda bakır carşısında bol var pratik öyle alangirli bir şey degil temizligi kolay elimin sürekli altında... yaz kış tamam canımAlırken danışayım sana ablacımmm
güzel sonuç. :) karatay güzel bence de.Karataycılaaar bu mesajım sizlereeeeeeeeeeee....
Geçen çarşamba anam bana demeden karataya başlamış diyetisyen listesinden sıkılmış denemek istemiş.
Geçen çarşamba kilosu: 107
Bu bugünki kilosu: 104.3
Fark: 2.6
Bu hatun tiroid hastasııııııı. Doktor yüzüne sen kilo veremeyenlerdensin demişti aylar önceeee... Ve çok acıkınca ara öğün de yapmış. ev taşınıyor bizim de Urfa'da onla uğraştığından spor da yapamamış pekÇook sevindirik oldummmmm...
saydin78
caytabagi
White Lily
Ahu060812
@eflalim
77.5 'ti ben hatırlıyorum
Hadi ya77.5 'ti ben hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?