Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Daydream- canım yolculuk yarın nasipse ...sıcaklarda ayıla bayıla geçecek bakalım .. denizden çıkmam bende :))

roxen2303 canım benim çok çok geçmiş olsun .. daha önce de oldu bir şey çıkmadı demişsin ... sıcakların yapmayacağı şey değil ama yine de uygun bir vakitte üniversite ya da araştırma hastanesinden randevu alırsanız .... insanı gel git biraz yoruyorlar ama aklında soru işareti de kalmıyor .

ada81
canım keşke gelsen buraya var ya

Bonus sen erol taş mısın ??? 8-9 parça tavuk ne ?? sonra pilav ...
Yahu ben diyorum karnını leğenle salata yoğurt yanına yiyeceğin yemekle doyur sen bana nelerle geliyorsun .
tembellik yapıyorsun ..hazırda elinin altında ne varsa onu yiyorsun ...bu diyet değil .

@eflalim hanımefendi siz ne zaman başlamayı düşünüyor ve neyi bekliyorsunuz ? Hee pardon alışveriş listesini .

suspushanimcim nisacım dün bas bas bağırdım elma dersem armut dersem çık diye sana ...
Çok geçmiş olsun .
Nasılsınız şimdi ?

İki öğün olduğu için 4 dlm toplam ekmek göze batmıyor ama akşam için çok aslında ..su çok az .... suyun az olması resmen verebileceğin 200-300 gr daha fazlayı elinin tersi ile itmektir .
Ve sporda yok demişsin çok üzdün beni ... hadi amaaaaa .

igdedali güzel menü patlatmışsın ... olmuş bugün .... ve asıl tebrik kocaman kocaman annene gelsin ...
Herkesi etiketlediğin iyi oldu ... sonuç bu işte .. bence sizden en çok @White Lily e yaradı ve yarayacak .

caytabagi canım istemişsin ...verdim gitti ..... menünde güzel ... yemediklerinde

@Efser spor olmaması haricinde gayet başarılı geçmiş .... spor içinde hala geç değil .... 10-15 mekik ... biraz bel khareketi mesela ... neden olmasın yahu ?

@Portakal Sulu Ordek seni spor listesine ve yarışlarına aldım ... Ahunun fırtınalar takımındasın

Menün güzel ... yumurtalı çiğ köfte şişirir muhtemelen ama saati uygun .

Yine de kırk yılın başı yenilmesi uygun .seninde bir dahakine kaldı 39 senen :)

GunesinKizi35 canım çok beğendim menünü ... çok dengeli
Bu arada körfezin bağrında oturuyorum canım Kocaeli

40 gidiş 40 dönüş 80 dk çoook tempolu yürüyüşten başka bir nanem yok bugün ...olmaz da bu saatten sonra ...
Bence de lily e yarayacak en çoook White Lily nin o regl öncesi duraklaması olmayacak sanki. Bi de başlarsa @eflalim de de iş görür gibime geliyor ama başlarsa....

canım sende de yarardı da bu hafta serumdan 2 kg gidemeyecek

kimmmm @eflalim miiii hadi başlasa da görsem keşke
Olsun haftaya gider @Lunya yı yenerim ben de Sesi de pek çıkmıyor. Kaçtı herhal. Börek çörek götürüyordur o şimdi. Taktik yapıyordur. Bu hafta kilo almış görüneyim ki haftaya vermiş olayım diyordur. Başka türlü yeneceği yok zaten

bi 100 gr verdim demişti ama .... bu hafta kelebeği tutuyorum da haftaya lunya eşit paylaşım olsun ...

bu hafta bonus karşısında igdeciyim :)))

Ausencia sağol ablam yarın bi gidelim bakalım şöyle kötü bir huyu var gitmiyor hastaneye çok zorlamak gerekiyor

zorla valla .... çünkü bende gitmek istemem ... eşim zorlar hep ..bizim gibilere randevuyu alacaksın metazori yapacaksın

Tatilden donus temizligi var bi de ehehe oh eline saglik kaptann

Vuhuuu super super helal anneye cok sevindimmm

Bugünkü menüm

Kahvaltidan önce
Biraz meyve

Kahvalti 12
2 dilim ekmek
Peynir zeytin
Ezme domates
1 dilim kasar
Hibisküs

14.0ü
Sütlü kahve

17
Biraz fistik ve üzüm

19 30 henüz yemedim
Zeytinyagli patlican
1 bardak ayran
Sögüs salata

Su 2 olur
Bugün aksam yemegi yetismedi :)

tamam abla. 39 sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…