Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bi 100 gr verdim demişti ama .... bu hafta kelebeği tutuyorum da haftaya lunya eşit paylaşım olsun ...

bu hafta bonus karşısında igdeciyim :)))
Haftaya beni mi tutacaksın, hiç tutmadigin için mi? Yine Lunya söylenmesin diye mi

Yok kuzu denizde kalori yakıyordum ondan
Kız uyuyamadın mi gece, beni yenebilecegini düşündüğüne göre ayakta rüya görüyorsun

Yok kuzu denizde kalori yakıyordum ondan
Kız uyuyamadın mi gece, beni yenebilecegini düşündüğüne göre ayakta rüya görüyorsun

igdedali canım hayır olsun rüyan çok güzel inşallah aydınlık ve güzel günler seni bekliyor
Ayrıca anneni tebrik ediyorum canım benim maşallah
Ay bende cumartesi başladım sanırım Karatay a bakalım tartı ne diyecek çok merak ediyorum
ecemavi canım bende çok isterim tanışmayı

Canım niye böyle oldum ki bilsem o kadar da istiyorum artık fit olmayı... karnım çıktı yeniden listeye geri gireyim en iyisi mecbur yapıyorum o zaman diyet

Ben de hepimizi merakla bekliyorum bu Cumaaa
Gerçi benimki pek iç açıcı değil ama bakalımmm

Insan kendini biseye sartlayinca daha bir zor oluyor ( en azindan ben ) o yüzden belkide kendini dinleyip akisina birakmak ben su siralar öyle yapiyorum tavsiye ederim
Zaten evdeki huzursuzluk yüzünden diyet stresi ile uğraşmıyım diye ara verdim ama böyle de mutlu değilim, hoş diyet yapınca da gram gram gidiyordu kilom

İyi akşamlar hanımlar
Menü paylaşımı

Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir domates 1 ceviz

Öğlen 6 yk bamya yemeği 2 parça elim kadar tavuk 2 bardak ayran

Ara 1 bardak sütlü kahve 3 kuru kayısı 2 ceviz

Akşam 6 yk patlıcan yemeği 2 bardak ayran

Spor ramp up it

Canım niye böyle oldum ki bilsem o kadar da istiyorum artık fit olmayı... karnım çıktı yeniden listeye geri gireyim en iyisi mecbur yapıyorum o zaman diyet
eflalim listeye gir ya da girme. Sıkıntı şu. Bi süre veremedin ve haliyle motivasyonunu kaybettin. ama ipin ucundan tutmazsan daha kötü olacak. @masumm geçen yazmıştı ya yemenin kaçamağın sonu yok diye. Gerçekten öyle. Bak karnım çıktı demişsin. Neden bunu kendine yapıyorsun göz göre göre... Artık yarın başla lütfen... Listeden de liste beni geriyor diye ayrılmıştın. Bu yolda hepimiz herşeyi deniyoruz. Ara öğünlü sık yemeyi denedin. Bir de karataya bak. Ve rica ediyorum şu kan değerlerina baktır artık. Her gün dürt eşini gerekirse. Hatırlamasını bekleme...

Ay çok iyi maşallah canım annene

Güzel olmuş bugün menünTartı nasıldı çok mu vahim durum

Ben de hepimizi merakla bekliyorum bu Cumaaa
Gerçi benimki pek iç açıcı değil ama bakalımmm
Cumaya daha var tatlım atak yaparsın belki
Bu sabah benim de istediğim gibi değildi tartım yürüyüşe gittim ve sabahla aynıydı ilginç

Kuzum kan değerlerime baktırdım ya. D viramini ve demir düşük çıktı, d vitamini aşırı düşük. 4 ampul verdi doktor birde demir hapı, insülin direncim yok çok şükür.
Evet liste strese sokuyor, bahane gibi her şey ama değil, insanın kafası rahat olmayınca hiç bir şeyi düzenli yapamıyor en azından ben yapamıyorum, hemen dağılıyorum kopuyorum . 24 eylül de 60 olacaktım güya. Dediğin gibi kilo vermem az olduğu içinde dibe çöktüm

Kız bana kaptan, sopala hırpala beni hakediyorum

Kilo vermek senin kendinle ilgili bir durum. bir noktaya kadar kopmayı anlıyorum ama sürekli bir git gel durumunu anlayamıyorum canım. Gram gram da olsa gitmesi artıdan iyidir her zaman...
Bu zor zamanlarda kendin için güzel birşey yapıyorsun bu konuda kimsenin hiçbir problemin seni etkilemesine izin verme. Diyetini bozunca düzelecekse hemen şimdi bırak ama sen demişsin bozunca daha mutsuz oluyorum diye...
Doktor şeysi de çıkmış aklımdan sorry. D vit ve demir normal düzeye gelince daha hızlanacak kilo vermen...
Bi başlasan herşey çok güzel olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…