Haftaya beni mi tutacaksınbi 100 gr verdim demişti ama .... bu hafta kelebeği tutuyorum da haftaya lunyaeşit paylaşım olsun ...
bu hafta bonus karşısında igdeciyim :)))
Haftaya beni mi tutacaksınbi 100 gr verdim demişti ama .... bu hafta kelebeği tutuyorum da haftaya lunyaeşit paylaşım olsun ...
Demek unyayı tutuyorsunnn....bi 100 gr verdim demişti ama .... bu hafta kelebeği tutuyorum da haftaya lunyaeşit paylaşım olsun ...
Yok kuzu denizde kalori yakıyordum ondan
Yok kuzu denizde kalori yakıyordum ondan
Bir Hayriş atasözü der kiiiiii birşeyin rüyasını görmeden yaşayamazsınız. Ama hayat kadar gerçekti dediklerimmmYok kuzu denizde kalori yakıyordum ondan
Kız uyuyamadın mi gece, beni yenebilecegini düşündüğüne göre ayakta rüya görüyorsun
Canım niye böyle oldum ki bilsemDaha da başlamadıysaaaaan valla kızacam ha. Neyi bekliyorsun eflalim. Hep beraber başladık ne güzel. Hadi artııık. Hem kaptan bizi yarıştırıyor karataycılar olarak. Destek vermen lazım. aynı gruptayııııız
Ben de hepimizi merakla bekliyorum bu Cumaaa
Eki Görüntüle 2030983
kasırgalar eksik puanınız varsa bildiriniz .
@suspushanimcim
@_SARAYCA_
@Efser
@ErSeSi
@masumm
saydin78
@nehirnil111
@Triplimelek Megi
N Nana
@caytabagi
@ada81
Zaten evdeki huzursuzluk yüzünden diyet stresi ile uğraşmıyım diye ara verdim ama böyle de mutlu değilim, hoş diyet yapınca da gram gram gidiyordu kilomInsan kendini biseye sartlayinca daha bir zor oluyor ( en azindan ben ) o yüzden belkide kendini dinleyip akisina birakmak ben su siralar öyle yapiyorum tavsiye ederim
eflalim listeye gir ya da girme. Sıkıntı şu. Bi süre veremedin ve haliyle motivasyonunu kaybettin. ama ipin ucundan tutmazsan daha kötü olacak. @masumm geçen yazmıştı ya yemenin kaçamağın sonu yok diye. Gerçekten öyle. Bak karnım çıktı demişsin. Neden bunu kendine yapıyorsun göz göre göre... Artık yarın başla lütfen... Listeden de liste beni geriyor diye ayrılmıştın. Bu yolda hepimiz herşeyi deniyoruz. Ara öğünlü sık yemeyi denedin. Bir de karataya bak. Ve rica ediyorum şu kan değerlerina baktır artık. Her gün dürt eşini gerekirse. Hatırlamasını bekleme...Canım niye böyle oldum ki bilsemo kadar da istiyorum artık fit olmayı... karnım çıktı yeniden listeye geri gireyim en iyisi mecbur yapıyorum o zaman diyet
Ay çok iyi maşallah canım anneneKarataycılaaar bu mesajım sizlereeeeeeeeeeee....
Geçen çarşamba anam bana demeden karataya başlamış diyetisyen listesinden sıkılmış denemek istemiş.
Geçen çarşamba kilosu: 107
Bu bugünki kilosu: 104.3
Fark: 2.6
Bu hatun tiroid hastasııııııı. Doktor yüzüne sen kilo veremeyenlerdensin demişti aylar önceeee... Ve çok acıkınca ara öğün de yapmış. ev taşınıyor bizim de Urfa'da onla uğraştığından spor da yapamamış pekÇook sevindirik oldummmmm...
saydin78
@caytabagi
@White Lily
@Ahu060812
Nego
Güzel olmuş bugün menünİyi akşamlar hanımlar
Menü paylaşımı
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir domates 1 ceviz
Öğlen 6 yk bamya yemeği 2 parça elim kadar tavuk 2 bardak ayran
Ara 1 bardak sütlü kahve 3 kuru kayısı 2 ceviz
Akşam 6 yk patlıcan yemeği 2 bardak ayran
Spor ramp up it
Cumaya daha var tatlım atak yaparsın belkiBen de hepimizi merakla bekliyorum bu Cumaaa
Gerçi benimki pek iç açıcı değil ama bakalımmm
Kuzum kan değerlerime baktırdım ya. D viramini ve demir düşük çıktı, d vitamini aşırı düşük. 4 ampul verdi doktor birde demir hapı, insülin direncim yok çok şükür.eflalim listeye gir ya da girme. Sıkıntı şu. Bi süre veremedin ve haliyle motivasyonunu kaybettin. ama ipin ucundan tutmazsan daha kötü olacak. @masumm geçen yazmıştı ya yemenin kaçamağın sonu yok diye. Gerçekten öyle. Bak karnım çıktı demişsin. Neden bunu kendine yapıyorsun göz göre göre... Artık yarın başla lütfen... Listeden de liste beni geriyor diye ayrılmıştın. Bu yolda hepimiz herşeyi deniyoruz. Ara öğünlü sık yemeyi denedin. Bir de karataya bak. Ve rica ediyorum şu kan değerlerina baktır artık. Her gün dürt eşini gerekirse. Hatırlamasını bekleme...
Kız bana kaptan, sopala hırpala beni hakediyorumDaydream- canım yolculuk yarın nasipse ...sıcaklarda ayıla bayıla geçecek bakalım .. denizden çıkmam bende :))
@roxen2303 canım benim çok çok geçmiş olsun .. daha önce de oldu bir şey çıkmadı demişsin ... sıcakların yapmayacağı şey değil ama yine de uygun bir vakitte üniversite ya da araştırma hastanesinden randevu alırsanız .... insanı gel git biraz yoruyorlar ama aklında soru işareti de kalmıyor .
@ada81
canım keşke gelsen buraya var ya
@Bonus sen erol taş mısın ??? 8-9 parça tavuk ne ??sonra pilav ...
Yahu ben diyorum karnını leğenle salata yoğurt yanına yiyeceğin yemekle doyur sen bana nelerle geliyorsun .
tembellik yapıyorsun ..hazırda elinin altında ne varsa onu yiyorsun ...bu diyet değil .
Nego hanımefendi siz ne zaman başlamayı düşünüyor ve neyi bekliyorsunuz ? Hee pardon alışveriş listesini .
@suspushanimcim nisacım dün bas bas bağırdım elma dersem armut dersem çık diye sana ...
Çok geçmiş olsun .
Nasılsınız şimdi ?
İki öğün olduğu için 4 dlm toplam ekmek göze batmıyor ama akşam için çok aslında ..su çok az .... suyun az olması resmen verebileceğin 200-300 gr daha fazlayı elinin tersi ile itmektir .
Ve sporda yok demişsinçok üzdün beni ... hadi amaaaaa .
igdedali güzel menü patlatmışsın ... olmuş bugün .... ve asıl tebrik kocaman kocaman annene gelsin ...
Herkesi etiketlediğin iyi oldu ... sonuç bu işte .. bence sizden en çok @White Lily e yaradı ve yarayacak .
@caytabagi canımistemişsin ...verdim gitti ..... menünde güzel ... yemediklerinde
@Efser spor olmaması haricinde gayet başarılı geçmiş .... spor içinde hala geç değil .... 10-15 mekik ... biraz bel khareketi mesela ... neden olmasın yahu ?
@Portakal Sulu Ordek seni spor listesine ve yarışlarına aldım ... Ahunun fırtınalar takımındasın
Menün güzel ... yumurtalı çiğ köfte şişirir muhtemelen ama saati uygun .
Yine de kırk yılın başı yenilmesi uygun .seninde bir dahakine kaldı 39 senen :)
@GunesinKizi35 canım çok beğendim menünü ... çok dengeli
Bu arada körfezin bağrında oturuyorum canım Kocaeli
Kilo vermek senin kendinle ilgili bir durum. bir noktaya kadar kopmayı anlıyorum ama sürekli bir git gel durumunu anlayamıyorum canım. Gram gram da olsa gitmesi artıdan iyidir her zaman...Kuzum kan değerlerime baktırdım ya. D viramini ve demir düşük çıktı, d vitamini aşırı düşük. 4 ampul verdi doktor birde demir hapı, insülin direncim yok çok şükür.
Evet liste strese sokuyor, bahane gibi her şey ama değil, insanın kafası rahat olmayınca hiç bir şeyi düzenli yapamıyor en azından ben yapamıyorum, hemen dağılıyorum kopuyorum . 24 eylül de 60 olacaktım güya. Dediğin gibi kilo vermem az olduğu içinde dibe çöktüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?