kaybettiği 58 leri acilen saçından sürüye sürüye çağıranbir saydın görüyorummmmmmmm , sizde görüyor musunuz
Sağol canım sizin desteğinizle var bende de o güç.
Teyze kızına da
25 yaşındayım. Son 7 senedir yalnız başıma tatile çıkmanın hayallerini kuruyorummm. Tam elime fırsat geçti. Yine kısmet olmadı. yaktırtma bana Antalya plajlarınııPlajda tek tabanca uzanacağım ya şezlonga .... alacağım telefonu nispet mod on ... bakayım o zaman da özledim diyecek misinyoksa bi git kadın bi git tatilde rahat yok mu diyeceksin
heeee bana bak , bende özlerim beeeee
Hedef neden yok, 50 olana kadar kaç ay sürerse artıkbence de ona
sen yaparsınnnn .... ayda 2 kilo üzerine hedefleme şimdilik ... kafandaki hedefler büyük oluyor ve yılıyorsun
Eneeeem tatile mi gidiyorsun kuzum. İyi tatiller canım benim. Bolca dinlen gez toz ohhh misss. Özletme emi çok kendiniPlajda tek tabanca uzanacağım ya şezlonga .... alacağım telefonu nispet mod on ... bakayım o zaman da özledim diyecek misinyoksa bi git kadın bi git tatilde rahat yok mu diyeceksin
heeee bana bak , bende özlerim beeeee
sağol canım 600 gr artışta cumaya sabitlerim inşallah oldu bi kere napalm artık önümüze bakacağızGüzel olmuş bugün menünTartı nasıldı çok mu vahim durum
GunesinKizi35 canım çok beğendim menünü ... çok dengeli
Bu arada körfezin bağrında oturuyorum canım Kocaeli
Şu kaptana rahat bi tatil yaptırmayak de mi
bugün hep bişey yiyesinm var kaptan
GunesinKizi35 menün iyiydi yahu şiştim de demiştinnnn. O menüyle acıkmaman lazım normalde. regl yakın mıydı senin ?
Şu kaptana rahat bi tatil yaptırmayak de mi
Ne yedin bugün yaz hele. Neden bu açlık anlayalımm
Hayirli olsun canim eşimin meslektaşı olmuşBegüş yerleştirme sonuçları açıklandı Canım yaz demiştin , hamdolsun kızım istediği üniye yerleşti ( başkent mimarlık )
Rabbım tüm çoçuklarımız için hayırlısı olsun ...
Gözünüz aydın canım çok sevindimBegüş yerleştirme sonuçları açıklandı Canım yaz demiştin , hamdolsun kızım istediği üniye yerleşti ( başkent mimarlık )
Rabbım tüm çoçuklarımız için hayırlısı olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?