Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Plajda tek tabanca uzanacağım ya şezlonga .... alacağım telefonu nispet mod on ... bakayım o zaman da özledim diyecek misin yoksa bi git kadın bi git tatilde rahat yok mu diyeceksin

heeee bana bak , bende özlerim beeeee
25 yaşındayım. Son 7 senedir yalnız başıma tatile çıkmanın hayallerini kuruyorummm. Tam elime fırsat geçti. Yine kısmet olmadı. yaktırtma bana Antalya plajlarınıı
Şaka kız şaka git eğlen yüüüz. O bikinle arz-ı endam eyle plajlarda. Elalemin hatunları taş hatun görsün accık

Plajda tek tabanca uzanacağım ya şezlonga .... alacağım telefonu nispet mod on ... bakayım o zaman da özledim diyecek misin yoksa bi git kadın bi git tatilde rahat yok mu diyeceksin

heeee bana bak , bende özlerim beeeee
Eneeeem tatile mi gidiyorsun kuzum. İyi tatiller canım benim. Bolca dinlen gez toz ohhh misss. Özletme emi çok kendini

Begüş yerleştirme sonuçları açıklandı Canım yaz demiştin , hamdolsun kızım istediği üniye yerleşti ( başkent mimarlık )
Rabbım tüm çoçuklarımız için hayırlısı olsun ...
Gözünüz aydın canım çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…