Begüş yerleştirme sonuçları açıklandı Canım yaz demiştin , hamdolsun kızım istediği üniye yerleşti ( başkent mimarlık )
Rabbım tüm çoçuklarımız için hayırlısı olsun ...
Hayırlı olsun ablaa benimde kardeşim tıp fakültesine yerleşti evde bir sevinç sorma insan kendinden çok seviniyorBegüş yerleştirme sonuçları açıklandı Canım yaz demiştin , hamdolsun kızım istediği üniye yerleşti ( başkent mimarlık )
Sen gel osmaniyeyi gör canim beyin kanamasi gecirecem sandim evin içinde eridik mum gibiiiiyi akşamlar kızlarrrrrr
bugün ne kadar sıcaktı öyle. eve su gibi geldim. duşla ancak kendime gelebildim.
ne kadar çok konuşmuşsunuz öyle
Hayirli olsun canimmmHayırlı olsun ablaa benimde kardeşim tıp fakültesine yerleşti evde bir sevinç sorma insan kendinden çok seviniyor
Tebrik ederim roximHayırlı olsun ablaa benimde kardeşim tıp fakültesine yerleşti evde bir sevinç sorma insan kendinden çok seviniyor
Hayirli olsun canimmm
Tebrik ederim roximevet ya sarılıp hüngür hüngür ağladı bizim cadı çok ümitli değildi 2. Sıra tercihiydi . Sevinçten ağlmakta varmış .
yemedin di miiiiiiiiiiiii
yok canım 2 hafta var daha ama böyle meyveler kuruyemişler istiyor canım
Gözünüz aydın ablacımmmmmm. Hayırlı olsunnnnBegüş yerleştirme sonuçları açıklandı Canım yaz demiştin , hamdolsun kızım istediği üniye yerleşti ( başkent mimarlık )
Canımm hayırlı olsunnnnn. Gözünüz aydınnnHayırlı olsun ablaa benimde kardeşim tıp fakültesine yerleşti evde bir sevinç sorma insan kendinden çok seviniyor
igdedali biraz kestirdim, ruyamda meyve yiyorum sonrada uzuluyorum gitti benim saf pro diyetim diye ruyalara kaldik
aebenBegüş yerleştirme sonuçları açıklandı Canım yaz demiştin , hamdolsun kızım istediği üniye yerleşti ( başkent mimarlık )
Küçülen midenden öperim liliiiimİçime sinen menümü paylaşayım.
Sabah
2 yumurtadan beyaz peynirli omlet
4 - 5 siyah zeytin
Bir miktar ceviz
Yarım domates
Akşam
1 tabak kabak yemeği
Salata
Yoğurt
Su 2 litre
Midemin küçüldüğünü ciddi ciddi fark ettim bu akşam. 1 tabak kabak yemeğini zor bitirdim. Aylardır zayıflamaya çalışıyorum ve 12 kg verdim. Ama o süreçte hep rahatlıkla yiyordum kendimi frenlemesem. Bu hafta boyle oldu.
Canım ben genelde uzun etek ve elbise giyiyorumm. Alıyorum da açıkçası. Kilo verince bir şımarıklık geliyor. Ama aldığım şeyler ya salaş ya da daraltması kolay giysiler. Eğer kıyafetlerin çook bolardıysa 1-2 parça al derim. Moral de oluyor üstelik. Ama benim gibi abartma sakınKilo aldığım için artik sığamadığım kıyafetlerim olmaya başladı.
Şu anki kiloma uygun giysi almam saçmalık mi olur kızlar? Birkaç ay sonra bu kilonun baya altında olabilirim çünkü. Gereksiz masraf mi olur? Bir iki parca bir şey alasım var ama kararsız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?