Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Begüş yerleştirme sonuçları açıklandı Canım yaz demiştin , hamdolsun kızım istediği üniye yerleşti ( başkent mimarlık )
Rabbım tüm çoçuklarımız için hayırlısı olsun ...
Hayırlı olsun ablaa benimde kardeşim tıp fakültesine yerleşti evde bir sevinç sorma insan kendinden çok seviniyor

Hayırlı olsun ablaa benimde kardeşim tıp fakültesine yerleşti evde bir sevinç sorma insan kendinden çok seviniyor
Tebrik ederim roxim evet ya sarılıp hüngür hüngür ağladı bizim cadı çok ümitli değildi 2. Sıra tercihiydi . Sevinçten ağlmakta varmış .

Aksam kiloma baktim nihayet yarin kilom eksi cikacak gibi.

Bu gun tam olarak sinandim. Oglen bebek gormeye gittik o sonra ark kahve ve ikramliklari vardi aksam cikista veda partisi oldu. Pastalar tatlilar u ustu. Hayir saf pro yapiyorum bi lokma bile alsam bozulacak. Israrlara ragmen almadim

İçime sinen menümü paylaşayım.

Sabah
2 yumurtadan beyaz peynirli omlet
4 - 5 siyah zeytin
Bir miktar ceviz
Yarım domates

Akşam
1 tabak kabak yemeği
Salata
Yoğurt

Su 2 litre

Midemin küçüldüğünü ciddi ciddi fark ettim bu akşam. 1 tabak kabak yemeğini zor bitirdim. Aylardır zayıflamaya çalışıyorum ve 12 kg verdim. Ama o süreçte hep rahatlıkla yiyordum kendimi frenlemesem. Bu hafta boyle oldu.

Hayirli olsun canimmm

Tebrik ederim roxim evet ya sarılıp hüngür hüngür ağladı bizim cadı çok ümitli değildi 2. Sıra tercihiydi . Sevinçten ağlmakta varmış .

aeben roxen2303 hayirli olsun

benim yegenimde ozel egitim ogretmenligini kazandi istanbul.

Allah hepimizin gonlune gore versin. Hakkimizda her seyi hayirli kılsın

Teşekkür ederim Allah yollarını açık etsin inşallah

yok canım 2 hafta var daha ama böyle meyveler kuruyemişler istiyor canım
yemedin di miiiiiiiiiiiii

Begüş yerleştirme sonuçları açıklandı Canım yaz demiştin , hamdolsun kızım istediği üniye yerleşti ( başkent mimarlık )
Gözünüz aydın ablacımmmmmm. Hayırlı olsunnnn

Canımm hayırlı olsunnnnn. Gözünüz aydınnn

igdedali biraz kestirdim, ruyamda meyve yiyorum sonrada uzuluyorum gitti benim saf pro diyetim diye ruyalara kaldik

aeben roxen2303 tebrik ederim. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın evlatlarımızı. Benimde yeğenim istediği liseye yerleşti. Dün teog sınavı da açıklanmıştı. Allah kötülüklerden korusun tüm evlatlarımızı.

Küçülen midenden öperim liliiiim

Canım ben genelde uzun etek ve elbise giyiyorumm. Alıyorum da açıkçası. Kilo verince bir şımarıklık geliyor. Ama aldığım şeyler ya salaş ya da daraltması kolay giysiler. Eğer kıyafetlerin çook bolardıysa 1-2 parça al derim. Moral de oluyor üstelik. Ama benim gibi abartma sakın

Az önce çok sevdiğim ve yakınım olan arkadaşım telefonda kırdı biraz beni. Şaşırdım ben de. Telefonu kapattıktan sonra bir sürü özür mesajı attı. Kendisi yanlışlıkla ağızdan çıkmış bir sözle silebileceğim biri değil. Bunu ona da söyledim ama yine de modum düştü ister istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…