Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

daha çok hedefe ulaştığımda giyeceğim giysiler almak istiyorum. Kaç beden alsam emin olamiyorum ama. 38 mi 36 mi? 38 alsam bol gelirse daraltilir mi? Her elbise de daraltilmaz sanırım. Bilemedim iste.

daha çok hedefe ulaştığımda giyeceğim giysiler almak istiyorum. Kaç beden alsam emin olamiyorum ama. 38 mi 36 mi? 38 alsam bol gelirse daraltilir mi? Her elbise de daraltilmaz sanırım. Bilemedim iste.
Netten mi almayı düşünüyorsun? Eğer öyleyse önce bikaç mağazada elbise dene bedenine bak hangisi rahatsa öyle bir fikir oluşturabilirsin.

Kimse de demiyor ki bizim iğde de girdi sınava 2. üni okuyacaktı ne yaptııı ne ettiiiiii

ne ettin bacım okucak mısın ne okucaksın ?

Lily'im ben 36 aldım herşeyimi giremediklerime girmek için kilo veriyorum hoş giremediğim yok gerçi ama daha hoş durması için kilo veriyorum diyelim dün terziye gitti 75 lira vericem yarın 7 pantolon aldım boyları kısalcak elbise ve etek de var içlerinde

peki bir şey soracağım, beden kitle indeksin ne? Sen boy kilo söylesen de hesaplarım ben. Ona göre 38 mi 36 mi olur bana, fikir yürüteceğim tabi sadece bununla anlaşılmaz ama...

Slmlar bayanlar nasilsiniz?
Oglum hastaydi 3gundur.
Bende ayni rahatsizdim.
Gerci yoklugum belli olmamis bile
Kimsecikler etiketleyip sormamis bile.
Menumu yazayim.
Sabah
Menemen
2dlm kizarmis kepek ekemek
Peynir
Zeytin
Salata
Ara
Bi seftali
Aksam
Bi tabak zeytinyagli patlican
2dilim kepek kemek
Su 1lt anca olmustur
Spor yok

geçmiş olsun nisacım

Munzevi Zencefil evet netten de alabilirim. Normal de alabilirim. Ama bedenden emin olamadim iste. Teşekkürler :)
Ben bu zamanda giyeceksin diye sanmışım. İlerisi için dediğini şimdi anladım:) Bugün akşamıı hafif geçirince algılaarda kapanmaya yüz tutmuş bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…