- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Hakikaten ne oldu senin o işKimse de demiyor ki bizim iğde de girdi sınava 2. üni okuyacaktı ne yaptııı ne ettiiiiii
daha çok hedefe ulaştığımda giyeceğim giysiler almak istiyorum. Kaç beden alsam emin olamiyorum ama. 38 mi 36 mi? 38 alsam bol gelirse daraltilir mi? Her elbise de daraltilmaz sanırım. Bilemedim iste.Canım ben genelde uzun etek ve elbise giyiyorumm. Alıyorum da açıkçası. Kilo verince bir şımarıklık geliyor. Ama aldığım şeyler ya salaş ya da daraltması kolay giysiler. Eğer kıyafetlerin çook bolardıysa 1-2 parça al derim. Moral de oluyor üstelik. Ama benim gibi abartma sakın
Netten mi almayı düşünüyorsun? Eğer öyleyse önce bikaç mağazada elbise dene bedenine bak hangisi rahatsa öyle bir fikir oluşturabilirsin.daha çok hedefe ulaştığımda giyeceğim giysiler almak istiyorum. Kaç beden alsam emin olamiyorum ama. 38 mi 36 mi? 38 alsam bol gelirse daraltilir mi? Her elbise de daraltilmaz sanırım. Bilemedim iste.
Kimse de demiyor ki bizim iğde de girdi sınava 2. üni okuyacaktı ne yaptııı ne ettiiiiii
daha çok hedefe ulaştığımda giyeceğim giysiler almak istiyorum. Kaç beden alsam emin olamiyorum ama. 38 mi 36 mi? 38 alsam bol gelirse daraltilir mi? Her elbise de daraltilmaz sanırım. Bilemedim iste.
ne ettin bacım okucak mısın ne okucaksın ?
Lily'im ben 36 aldım herşeyimi giremediklerime girmek için kilo veriyorumhoş giremediğim yok gerçi ama daha hoş durması için kilo veriyorum diyelim dün terziye gitti 75 lira vericem yarın 7 pantolon aldım boyları kısalcak elbise ve etek de var içlerinde
Slmlar bayanlar nasilsiniz?
Oglum hastaydi 3gundur.
Bende ayni rahatsizdim.
Gerci yoklugum belli olmamis bile
Kimsecikler etiketleyip sormamis bile.
Menumu yazayim.
Sabah
Menemen
2dlm kizarmis kepek ekemek
Peynir
Zeytin
Salata
Ara
Bi seftali
Aksam
Bi tabak zeytinyagli patlican
2dilim kepek kemek
Su 1lt anca olmustur
Spor yok
Ay gözünüz aydın hayırlı olsun :)Begüş yerleştirme sonuçları açıklandı Canım yaz demiştin , hamdolsun kızım istediği üniye yerleşti ( başkent mimarlık )
Rabbım tüm çoçuklarımız için hayırlısı olsun ...
Ayy sizin de gözünüz aydın :)Hayırlı olsun ablaa benimde kardeşim tıp fakültesine yerleşti evde bir sevinç sorma insan kendinden çok seviniyor
Bu 4 günlük bana yaramıyor yine kabız yaptı beni.
Eşim diyor ki zayıfladın sen.baya inceldin. Sıkılaştım mı acaba arada şu yakan jeli suruyorum
Ben bu zamanda giyeceksin diye sanmışım. İlerisi için dediğini şimdi anladım:) Bugün akşamıı hafif geçirince algılaarda kapanmaya yüz tutmuş bende:)Munzevi Zencefil evet netten de alabilirim. Normal de alabilirim. Ama bedenden emin olamadim iste. Teşekkürler :)
burası da berbat canım.Sen gel osmaniyeyi gör canim beyin kanamasi gecirecem sandim evin içinde eridik mum gibiii
Sekercimmm hosgeldin kilon ne alemdeeeSelam kizlarrrr ben geldim ama birazda utanarak yok yok çooookkk utanarak
Hosbuldum canim sormaaa Adacım durmlar vahim 75 sen kaç oldun ben giderken 69 dunSekercimmm hosgeldin kilon ne alemdeee
Bi ara 66 li rakamlari gordum simdi 68.600 canim ama cook ara verdim cook kacamaklar yaptim... sen en son kactin ?? Verirsin yine yeter ki azimle basla canimHosbuldum canim sormaaa Adacım durmlar vahim 75 sen kaç oldun ben giderken 69 dun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?