Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bi ara 66 li rakamlari gordum simdi 68.600 canim ama cook ara verdim cook kacamaklar yaptim... sen en son kactin ?? Verirsin yine yeter ki azimle basla canim
Canım ben 58 .800 le ayrıldım izine sonra ameliyat ve hormonlar duzenlenemiyor haliylede ilaçlar çok kilo yapıyor tabi bende iyice saldım burası beni çok disiplin ediyor Ausencia kizmazsa geri dönmek istiyorum

Canım ben 58 .800 le ayrıldım izine sonra ameliyat ve hormonlar duzenlenemiyor haliylede ilaçlar çok kilo yapıyor tabi bende iyice saldım burası beni çok disiplin ediyor Ausencia kizmazsa geri dönmek istiyorum
Verirsin canim burası cook iyi geliyor.. kaptan tatile cikacak ama yardimcilari var Ahu060812 ve igdedali

Sende iyi vermissin aslında ucunu bıraktımı devamı geliyor malesef.... senin cimcime ne yapiyor
Benim kız iyi teyzesi büyüyor senin oglus nasıl ? Kreşe verecekmisin bu sene.. ben once devlete gondereyim.dedim ama 4 yas almiyirlarmis yeni bi uygulama baslamis buseneye denk geldi sinir olduk...

sabah 08.45
2 yumurtadan köy peynirli domatesli biberli omlet
4 çiğ kaju
5 çiğ fındık
2,5 ceviz
1 salatalık

3 küçük taze kayısı

ara 14.00
küçük kase ev yoğurdu
1 yk chia tohumu

akşam 18.50
5 ızgara köfte
ızgara domates biber
pişmiş soğan
1 avuç roka
küçük kase ev yoğurdu

yatana kadar 2,75 lt su
sabah 1 fincan sade Türk kahvesi
akşam 1 kupa alman çayı, 1 küçük çay bardağı soğuk yeşil çay

Benim kız iyi teyzesi büyüyor senin oglus nasıl ? Kreşe verecekmisin bu sene.. ben once devlete gondereyim.dedim ama 4 yas almiyirlarmis yeni bi uygulama baslamis buseneye denk geldi sinir olduk...
Yaaa kötü olmuş canım benim o uygulamadan haberim yok ama benimki özele gidiyo tabi bize pahaliya patlıyo biraz benim oğluşumda iyi teyzesi azcık simarik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…