- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Canım ben 58 .800 le ayrıldım izine sonra ameliyat ve hormonlar duzenlenemiyor haliylede ilaçlar çok kilo yapıyor tabi bende iyice saldım burası beni çok disiplin ediyorBi ara 66 li rakamlari gordum simdi 68.600 canim ama cook ara verdim cook kacamaklar yaptim... sen en son kactin ?? Verirsin yine yeter ki azimle basla canim
Verirsin canim burası cook iyi geliyor.. kaptan tatile cikacak ama yardimcilari varCanım ben 58 .800 le ayrıldım izine sonra ameliyat ve hormonlar duzenlenemiyor haliylede ilaçlar çok kilo yapıyor tabi bende iyice saldım burası beni çok disiplin ediyorAusencia kizmazsa geri dönmek istiyorum
Sende iyi vermissin aslında ucunu bıraktımı devamı geliyor malesef....Bi ara 66 li rakamlari gordum simdi 68.600 canim ama cook ara verdim cook kacamaklar yaptim... sen en son kactin ?? Verirsin yine yeter ki azimle basla canim
Yarım sabah meyve için erik yiycem.tmmlamam lazım bu 4 günlüğü.beni de karatay kabız yaptı. iki gündür wc ye çıkamıyorum. probiyotik içtim. şimdi de alman çayı içiyorum.
Canım baktım hepside çok güzel. Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsinhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/gunesin-kizi-ceyiz-duzme-yarisina-girdi.900427/ Dünkü ıslanan çeyizlerim kızlar 4. sayfadan itibaren bakın ama bakacaksanız çünkü tüm çeyizimi değiştim sonra
Hosgeldin canimSelam kizlarrrr ben geldim ama birazda utanarak yok yok çooookkk utanarak
Benim kız iyi teyzesi büyüyor senin oglus nasıl ? Kreşe verecekmisin bu sene.. ben once devlete gondereyim.dedim ama 4 yas almiyirlarmis yeni bi uygulama baslamis buseneye denk geldi sinir olduk...Sende iyi vermissin aslında ucunu bıraktımı devamı geliyor malesef....senin cimcime ne yapiyor
Ahu masallah 69 lari gordu kuzu.. madumda 63leri gordu ama oda biraz birakti sumdilerde 65lerde sanirim
Hosgeldin canim
hoş geldin canım.MuMu85 canımmmm Hosbuldum nasilsinnnn herkes burda çok muluyum ben ya evime geri dönmüş gibi hissediyorum
Yaaa kötü olmuş canım benim o uygulamadan haberim yok ama benimki özele gidiyo tabi bize pahaliya patlıyo biraz benim oğluşumda iyi teyzesi azcık simarikBenim kız iyi teyzesi büyüyor senin oglus nasıl ? Kreşe verecekmisin bu sene.. ben once devlete gondereyim.dedim ama 4 yas almiyirlarmis yeni bi uygulama baslamis buseneye denk geldi sinir olduk...
Hayırlı olsun canım benim tebrik ederim kardeşini deHayırlı olsun ablaa benimde kardeşim tıp fakültesine yerleşti evde bir sevinç sorma insan kendinden çok seviniyor
bakayım dolapta erik var mı. ben de yerim olmazsa. gerçi bugün kayısı yedim. dolapta kayısı ve şeftali var diye biliyorum.Yarım sabah meyve için erik yiycem.tmmlamam lazım bu 4 günlüğü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?