Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kizlarrrr ben geldim ama birazda utanarak yok yok çooookkk utanarak
Kuzum hoşgeldin nerelerdesin sen bakim ister inan ister inanma bugün öğleden sonra aklımdan geçtin. Nerde benim Şekercim dedim kendi kendime nasılsın sağlığın nasıl? Troid ne alemde kuzum

Şekerler benim yeğenim de İstanbul Üniversitesi ingilizce işletme bölümünü kazanmış :) Özellikle İstanbul'daki şekerlerime bir sorum var. Avcılar civarında bildiğiniz temiz, uygun erkek öğrenci yurdu varmıdır?

Kuzum hoşgeldin nerelerdesin sen bakim ister inan ister inanma bugün öğleden sonra aklımdan geçtin. Nerde benim Şekercim dedim kendi kendime nasılsın sağlığın nasıl? Troid ne alemde kuzum
İyiyim sarisekerim sizlerde benim hep akimdasiniz ınan öyle ozlemisim ki hepinizi troidi hiç sorma mahvetti beni ne moral bıraktı ne sağlık dökülüyorum resmen ilaca hala alışamadım.... sen nasılsın ne var ne yok

Tebrikler canım inşallah iyi bi yer bulursunuz ben İstanbuldayım ama o taraf bana pek bi ters pek bilgimyok

Canim cokmu yüksek troidin degerin kac? Bendede cikti malesef ilaca basladim

Canim hayirli olsun.
Bn o taraflari hic bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…