İyiyim kuzum bu günümüze şükür :) 59,5 la mezun olmuştum bayram haftasıydı sanırım. Şu aralar 62 lerdeyim :)İyiyim sarisekerim sizlerde benim hep akimdasiniz ınan öyle ozlemisim ki hepinizi troidi hiç sorma mahvetti beni ne moral bıraktı ne sağlık dökülüyorum resmen ilaca hala alışamadım.... sen nasılsın ne var ne yok
Mumu ve tanismadigim arkadaslar bn nisa evliyim. Bi oglum var. Boyum 1.62.Canim cokmu yüksek troidin degerin kac? Bendede cikti malesef ilaca basladim
25 yaşındayım. Son 7 senedir yalnız başıma tatile çıkmanın hayallerini kuruyorummm. Tam elime fırsat geçti. Yine kısmet olmadı. yaktırtma bana Antalya plajlarınıı
Şaka kız şaka git eğlen yüüüz. O bikinle arz-ı endam eyle plajlarda. Elalemin hatunları taş hatun görsün accık
Eneeeem tatile mi gidiyorsun kuzum. İyi tatiller canım benim. Bolca dinlen gez toz ohhh misss. Özletme emi çok kendini
Sabah 2 yumurta
Öğle ton balıklı salata ayran
Akşam semiotu çorbası ayran
Begüş yerleştirme sonuçları açıklandı Canım yaz demiştin , hamdolsun kızım istediği üniye yerleşti ( başkent mimarlık )
Rabbım tüm çoçuklarımız için hayırlısı olsun ...
Hayırlı olsun ablaa benimde kardeşim tıp fakültesine yerleşti evde bir sevinç sorma insan kendinden çok seviniyor
@aeben @roxen2303 hayirli olsun
benim yegenimde ozel egitim ogretmenligini kazandi istanbul.
Allah hepimizin gonlune gore versin. Hakkimizda her seyi hayirli kılsın
Aksam kiloma baktim nihayet yarin kilom eksi cikacak gibi.
Bu gun tam olarak sinandim. Oglen bebek gormeye gittik o sonra ark kahve ve ikramliklari vardi aksam cikista veda partisi oldu. Pastalar tatlilar u ustu. Hayir saf pro yapiyorum bi lokma bile alsam bozulacak. Israrlara ragmen almadim
İçime sinen menümü paylaşayım.
Sabah
2 yumurtadan beyaz peynirli omlet
4 - 5 siyah zeytin
Bir miktar ceviz
Yarım domates
Akşam
1 tabak kabak yemeği
Salata
Yoğurt
Su 2 litre
Midemin küçüldüğünü ciddi ciddi fark ettim bu akşam. 1 tabak kabak yemeğini zor bitirdim. Aylardır zayıflamaya çalışıyorum ve 12 kg verdim. Ama o süreçte hep rahatlıkla yiyordum kendimi frenlemesem. Bu hafta boyle oldu.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/gunesin-kizi-ceyiz-duzme-yarisina-girdi.900427/ Dünkü ıslanan çeyizlerim kızlar 4. sayfadan itibaren bakın ama bakacaksanız çünkü tüm çeyizimi değiştim sonra
Hadi iyi geceler ben ciktim
Menu
Sabah
Peynir
Oglen
Ton baligi
Aksam
Tavuk
Yogurt
Su 2 lt
Spor 20 dk yuruyus 40 puanAusencia
Az önce çok sevdiğim ve yakınım olan arkadaşım telefonda kırdı biraz beni. Şaşırdım ben de. Telefonu kapattıktan sonra bir sürü özür mesajı attı. Kendisi yanlışlıkla ağızdan çıkmış bir sözle silebileceğim biri değil. Bunu ona da söyledim ama yine de modum düştü ister istemez.
Spor bildirimi
20 dk tempolu yürüyüş
20 dk callanetic
20 dk egzersiz
@Ahu060812 Allah bereket versin günden güne inşallah :)
Selam kizlarrrr ben geldim ama birazda utanarak yok yok çooookkk utanarak
Hosbuldum canim sormaaa Adacım durmlar vahim 75 sen kaç oldun ben giderken 69 dun
Kaptan halaAusencia (selam guzel kaptanim)demi
sabah 08.45
2 yumurtadan köy peynirli domatesli biberli omlet
4 çiğ kaju
5 çiğ fındık
2,5 ceviz
1 salatalık
3 küçük taze kayısı
ara 14.00
küçük kase ev yoğurdu
1 yk chia tohumu
akşam 18.50
5 ızgara köfte
ızgara domates biber
pişmiş soğan
1 avuç roka
küçük kase ev yoğurdu
yatana kadar 2,75 lt su
sabah 1 fincan sade Türk kahvesi
akşam 1 kupa alman çayı, 1 küçük çay bardağı soğuk yeşil çay
Şekerler benim yeğenim de İstanbul Üniversitesi ingilizce işletme bölümünü kazanmış :) Özellikle İstanbul'daki şekerlerime bir sorum var. Avcılar civarında bildiğiniz temiz, uygun erkek öğrenci yurdu varmıdır?
Gecmis olsun dilekleriniz icin cok cok tesekur ederim kizlar.
Tek tek alintilayamadim kusura bakmayin.
Insan buralardan uzak olunca zayiflama derdi ve spor gayreti kafada sönuyor yavas yavas.
Allahim burdan ayirmasin
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAusencia kaptanicem sana da musmutlu güpgüzel tatiller.
Iyice ye ic yüz. Cunku sen hakettin.
Tatilden donerken de 4kisi olarak dönün emi
Hoşgeldin kaptanım bende geldim azcıkta utanarakBen geldimmmmmmmmmm
Yok canim önemli degil :)Ayyy pek ayıp ettim şimdi ben seni 101 diye hadirladim afedersin hafızamin azizliğine uğradım yine
Mumu ve tanismadigim arkadaslar bn nisa evliyim. Bi oglum var. Boyum 1.62.
Kilom yaziyor zaten
Takima ramazan bayrami haftasi katildim.
Son 4 5 gundur giremedim] bendede 3 oglan var aslinda eskilerdenim gel gitlerim cok malesef
Hoşgeldin kaptanım bende geldim azcıkta utanarak
HosgelllllllllllddddiiinnnnnnnnnnnnnBen geldimmmmmmmmmm
Öpüyorum herkesi iyi geceler diliyorum
Ausencia tatlım iyi tatiller yolunuz açık olsun. Sağlıcakla mutlulukla huzurla gidin gelin Allaha emanet olun
Tatlım benim troit ler çalışıyordu guatir da çok hızlı büyüme vardı doktorlar riske almak istemediler amaliyat la hepsi alındı şimdi ilaç kullanican ömür boyu sende guatir yoksa ilacını kullan kilo vermenede çok yardımcı olur çalışmayan troit metobolizmayi yavaşlatıyor cunkuCanim cokmu yüksek troidin degerin kac? Bendede cikti malesef ilaca basladim
Cis falan olmadi ama su icmeyi unutuyorsun en basit .suspushanimcim tatlım öyle uzak kalınca kopuyor insan falan demişsin ..bi yüreciğime iniyordu da baktım menüler iyi..sporda güzel
Bi arada hayirli yolucuklar aus saglicakla gidin gelin insaallah
Tesekkur ederim kaptanim
ayyy bi heyecanlandım sen böyle yazınca hayriş ... geçen yazdan bu yaza plaj şoka girecek tabii beni hatırlarsa
Evet tatlım yarın yola çıkıyoruz nasipse .. bayrama 2-3 kala da yine nasipse dönüş...epeeey bir yokum yani ama girerim ben
temiz menü :)
Kabızlık durumunu okudum .
Ben bu son yaptığımda tüm yoğurtların içine keten tohumu attım . Meyve yoğurt günlerinde de incir keten tohumu yoğurt yaptım sabah .... yani neredeyse cır cır diyeyim
Çok sevindim canım yahayırlı olsun
roxenim kocaman tebrikler kardeşine
canım benim senin yeğenine de tebrikler
oyyyyyyyyyyyyy nihayet ..sıkı tut onu heee daha çarşamba
ve süpersin ... işte son gr lar ancak böyle büyük sınavlardan geçmekle geliyor ...
hmmmmm benim de çook içime sindi beee lily im
sen bu işi kaptın
bakayım ilk fırsatta
canım benim bak kendinde demişsin yanlışlıkla ağzından çıkan bir söz sileceğim biri değil diye ..yanlışlıkla olduğuna eminsen hiç uzatma bence ...ölümlü dünya beeee lily m
hmmmmm puanlar artmış gruplara girince
oyyyyyyyyyyyyyyy beni şekerim şekercimmmmmmmmhoş geldin .
he he yapıştım kaldım buraya evet kaptan şu an için hala benim
ve gelelim kilonaaaaaaaaaaaao ne kuzum o neeeeeeee
yahu gelir gelir şekerim şekercim 65 lerle gelir diye düşünüyordum da ..bunu beklemiyordum heeee ....
neyse ... gel sen ... veririz yinebayrama kadar tatile çıkıyorum ama yine de buralardayım nasipse.
igdedali ile tanış ... benim vekilimdir kendisi ... kaptandır yani
sen yemekten sıkılmadıkça ben yazmaktan sıkılmayacağım ...fazla kuru yemiş tüketiyorsun ...
sonra sen diyeceksin ki bu kiloda bu miktara karatayda izin var ... sonra ben yine diyeceğim her gün her gün çok fazla ...
öyle işte....
canım yeğenine de hayırlı olsun
Aminnnnnnnnnnnnnnnn
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Cis falan olmadi ama su icmeyi unutuyorsun en basit .
O yuzden seeetmistim.
Evet cnm pek sıkıntılı işmiş hahaİyiyim kuzum bu günümüze şükür :) 59,5 la mezun olmuştum bayram haftasıydı sanırım. Şu aralar 62 lerdeyim :)
Troid troid, çok iyi biliyorum canım hormonlar düzene girene kadar kilo artışı oluyoraz çalışıyor dimi şekerim hormonlar? Ama inan normal değerlere gelince tıkır tıkır gidiyor kilolar spor ve yemene dikkat et zamanla düzelir Şekercim
Tesekkur ederim kaptanim
Son iki gun aksam yemegi keten tohumu yogurt yapsam nasil olur. Bende wc ne zaman ciktim hatirlamiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?