Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyiyim kuzum bu günümüze şükür :) 59,5 la mezun olmuştum bayram haftasıydı sanırım. Şu aralar 62 lerdeyim :)
Troid troid, çok iyi biliyorum canım hormonlar düzene girene kadar kilo artışı oluyor az çalışıyor dimi şekerim hormonlar? Ama inan normal değerlere gelince tıkır tıkır gidiyor kilolar spor ve yemene dikkat et zamanla düzelir Şekercim

Canim cokmu yüksek troidin degerin kac? Bendede cikti malesef ilaca basladim
Mumu ve tanismadigim arkadaslar bn nisa evliyim. Bi oglum var. Boyum 1.62.
Kilom yaziyor zaten
Takima ramazan bayrami haftasi katildim.
Son 4 5 gundur giremedim fazla.
HOSGELDINIZZZZ

ayyy bi heyecanlandım sen böyle yazınca hayriş ... geçen yazdan bu yaza plaj şoka girecek tabii beni hatırlarsa

Eneeeem tatile mi gidiyorsun kuzum. İyi tatiller canım benim. Bolca dinlen gez toz ohhh misss. Özletme emi çok kendini

Evet tatlım yarın yola çıkıyoruz nasipse .. bayrama 2-3 kala da yine nasipse dönüş...epeeey bir yokum yani ama girerim ben

Sabah 2 yumurta
Öğle ton balıklı salata ayran
Akşam semiotu çorbası ayran

temiz menü :)
Kabızlık durumunu okudum .
Ben bu son yaptığımda tüm yoğurtların içine keten tohumu attım . Meyve yoğurt günlerinde de incir keten tohumu yoğurt yaptım sabah .... yani neredeyse cır cır diyeyim

Begüş yerleştirme sonuçları açıklandı Canım yaz demiştin , hamdolsun kızım istediği üniye yerleşti ( başkent mimarlık )
Rabbım tüm çoçuklarımız için hayırlısı olsun ...

Çok sevindim canım ya hayırlı olsun

Hayırlı olsun ablaa benimde kardeşim tıp fakültesine yerleşti evde bir sevinç sorma insan kendinden çok seviniyor

roxenim kocaman tebrikler kardeşine

@aeben @roxen2303 hayirli olsun

benim yegenimde ozel egitim ogretmenligini kazandi istanbul.

Allah hepimizin gonlune gore versin. Hakkimizda her seyi hayirli kılsın

canım benim senin yeğenine de tebrikler

oyyyyyyyyyyyyy nihayet ..sıkı tut onu heee daha çarşamba

ve süpersin ... işte son gr lar ancak böyle büyük sınavlardan geçmekle geliyor ...

İçime sinen menümü paylaşayım.

hmmmmm benim de çook içime sindi beee lily im

sen bu işi kaptın

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/gunesin-kizi-ceyiz-duzme-yarisina-girdi.900427/ Dünkü ıslanan çeyizlerim kızlar 4. sayfadan itibaren bakın ama bakacaksanız çünkü tüm çeyizimi değiştim sonra

bakayım ilk fırsatta

Hadi iyi geceler ben ciktim

Menu
Sabah
Peynir

Oglen
Ton baligi

Aksam
Tavuk
Yogurt

Su 2 lt

Spor 20 dk yuruyus 40 puan Ausencia

canım benim bak kendinde demişsin yanlışlıkla ağzından çıkan bir söz sileceğim biri değil diye ..yanlışlıkla olduğuna eminsen hiç uzatma bence ...ölümlü dünya beeee lily m

Spor bildirimi
20 dk tempolu yürüyüş
20 dk callanetic
20 dk egzersiz

@Ahu060812 Allah bereket versin günden güne inşallah :)

hmmmmm puanlar artmış gruplara girince

Selam kizlarrrr ben geldim ama birazda utanarak yok yok çooookkk utanarak

Hosbuldum canim sormaaa Adacım durmlar vahim 75 sen kaç oldun ben giderken 69 dun

Kaptan hala Ausencia (selam guzel kaptanim)demi

oyyyyyyyyyyyyyyy beni şekerim şekercimmmmmmmm hoş geldin .

he he yapıştım kaldım buraya evet kaptan şu an için hala benim

ve gelelim kilonaaaaaaaaaaaa o ne kuzum o neeeeeeee

yahu gelir gelir şekerim şekercim 65 lerle gelir diye düşünüyordum da ..bunu beklemiyordum heeee ....

neyse ... gel sen ... veririz yine bayrama kadar tatile çıkıyorum ama yine de buralardayım nasipse.

igdedali ile tanış ... benim vekilimdir kendisi ... kaptandır yani

sen yemekten sıkılmadıkça ben yazmaktan sıkılmayacağım ...fazla kuru yemiş tüketiyorsun ...

sonra sen diyeceksin ki bu kiloda bu miktara karatayda izin var ... sonra ben yine diyeceğim her gün her gün çok fazla ...

öyle işte....

canım yeğenine de hayırlı olsun

Gecmis olsun dilekleriniz icin cok cok tesekur ederim kizlar.
Tek tek alintilayamadim kusura bakmayin.
Insan buralardan uzak olunca zayiflama derdi ve spor gayreti kafada sönuyor yavas yavas.
Allahim burdan ayirmasin

Aminnnnnnnnnnnnnnnn

Ausencia kaptanicem sana da musmutlu güpgüzel tatiller.
Iyice ye ic yüz. Cunku sen hakettin.
Tatilden donerken de 4kisi olarak dönün emi
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ayyy pek ayıp ettim şimdi ben seni 101 diye hadirladim afedersin hafızamin azizliğine uğradım yine
Yok canim önemli degil :)
Mumu ve tanismadigim arkadaslar bn nisa evliyim. Bi oglum var. Boyum 1.62.
Kilom yaziyor zaten
Takima ramazan bayrami haftasi katildim.
Son 4 5 gundur giremedim]
bendede 3 oglan var aslinda eskilerdenim gel gitlerim cok malesef

Canim cokmu yüksek troidin degerin kac? Bendede cikti malesef ilaca basladim
Tatlım benim troit ler çalışıyordu guatir da çok hızlı büyüme vardı doktorlar riske almak istemediler amaliyat la hepsi alındı şimdi ilaç kullanican ömür boyu sende guatir yoksa ilacını kullan kilo vermenede çok yardımcı olur çalışmayan troit metobolizmayi yavaşlatıyor cunku

Tesekkur ederim kaptanim

Son iki gun aksam yemegi keten tohumu yogurt yapsam nasil olur. Bende wc ne zaman ciktim hatirlamiyorum da

Evet cnm pek sıkıntılı işmiş haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…