Bu arada iyi tatiller dilerim kaptanim. Sen geleceksin ben tatile cikacagim nasipse
Selam cnm bende nisanda ayrıldım izne 58 le şimdi geri döndüm 75 le 157 boy evliyim bi oğlum varMumu ve tanismadigim arkadaslar bn nisa evliyim. Bi oglum var. Boyum 1.62.
Kilom yaziyor zaten
Takima ramazan bayrami haftasi katildim.
Son 4 5 gundur giremedim fazla.
HOSGELDINIZZZZ
Yok ben bi 1,5 luk bide 500mllik sise dolduruyorum yanimdan ayirmoyorum.su hatırlatma yüklemedin mi sen ? ben telefonumuna onu yüklemesen hala içmeyi unuturum ... o derece su aramıyorum aslında ...
Düzelecek zamanla sabr canımEvet cnm pek sıkıntılı işmiş haha
Is yerine de oyle. Herkes cikti ben kaldim. 30 agustostan 8 ekime kadar izinli olurum bi aksilik olmaz inşallahgaliba takımda en sona kalan sensin ...bayramda yoksun değil mi sen ?
Selam cnm bende nisanda ayrıldım izne 58 le şimdi geri döndüm 75 le 157 boy evliyim bi oğlum var[/QUOTE
Troidden dolayi mi kilo aldiniz
Hosgeldin canim seni hatirliyor gibiyimSelam cnm bende nisanda ayrıldım izne 58 le şimdi geri döndüm 75 le 157 boy evliyim bi oğlum var
İyi tatiller kaptan. Hayırlı geceler arkadaşlar.
Geldim kaptanım burası olmadan ben kilo veremiyorum bu kesinleşti artık sen beni biliyosun tam azim tam motivasyon sen izinden dönene kadar görürüm ben o 65 ı insallah
ayyy bi heyecanlandım sen böyle yazınca hayriş ... geçen yazdan bu yaza plaj şoka girecek tabii beni hatırlarsa
Evet tatlım yarın yola çıkıyoruz nasipse .. bayrama 2-3 kala da yine nasipse dönüş...epeeey bir yokum yani ama girerim ben
temiz menü :)
Kabızlık durumunu okudum .
Ben bu son yaptığımda tüm yoğurtların içine keten tohumu attım . Meyve yoğurt günlerinde de incir keten tohumu yoğurt yaptım sabah .... yani neredeyse cır cır diyeyim
Çok sevindim canım yahayırlı olsun
roxenim kocaman tebrikler kardeşine
canım benim senin yeğenine de tebrikler
oyyyyyyyyyyyyy nihayet ..sıkı tut onu heee daha çarşamba
ve süpersin ... işte son gr lar ancak böyle büyük sınavlardan geçmekle geliyor ...
hmmmmm benim de çook içime sindi beee lily im
sen bu işi kaptın
bakayım ilk fırsatta
canım benim bak kendinde demişsin yanlışlıkla ağzından çıkan bir söz sileceğim biri değil diye ..yanlışlıkla olduğuna eminsen hiç uzatma bence ...ölümlü dünya beeee lily m
hmmmmm puanlar artmış gruplara girince
oyyyyyyyyyyyyyyy beni şekerim şekercimmmmmmmmhoş geldin .
he he yapıştım kaldım buraya evet kaptan şu an için hala benim
ve gelelim kilonaaaaaaaaaaaao ne kuzum o neeeeeeee
yahu gelir gelir şekerim şekercim 65 lerle gelir diye düşünüyordum da ..bunu beklemiyordum heeee ....
neyse ... gel sen ... veririz yinebayrama kadar tatile çıkıyorum ama yine de buralardayım nasipse.
igdedali ile tanış ... benim vekilimdir kendisi ... kaptandır yani
sen yemekten sıkılmadıkça ben yazmaktan sıkılmayacağım ...fazla kuru yemiş tüketiyorsun ...
sonra sen diyeceksin ki bu kiloda bu miktara karatayda izin var ... sonra ben yine diyeceğim her gün her gün çok fazla ...
öyle işte....
canım yeğenine de hayırlı olsun
Aminnnnnnnnnnnnnnnn
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Evet teog bende üni kazandığı günleri de görürüm inşallah ♡♡ sağol aus. Bilmem Hangisiydi acaba:)
ya ben senin bir mesajına çok güldüm ama hangisi olduğunu unuttum .
he bir teog kazanan yeğen sende idi galiba , tebrikler
yok canim biiyorum dogal olarak bana güvenmiyosun ama bu sefer gitmek yok kilo vetemesemde almam en azindan napim :)teşekkürler canım .... ben yokken kaybolma yine ...
hoş ben yokken diye bir şey yok ..her sıcaktan bi koltukta mayıştığımda girerim
Hosboldummmm canım nasıl mutluyum anlatamam ilkokula yeni başlayan çocukOkudum okudum , sopamı bile gösterdim
Amaaaaaaaaaaa
Tabii ki de hoş geldinn
Geldim kaptanım burası olmadan ben kilo veremiyorum bu kesinleşti artık sen beni biliyosun tam azim tam motivasyon sen izinden dönene kadar görürüm ben o 65 ı insallah
yok canim biiyorum dogal olarak bana güvenmiyosun ama bu sefer gitmek yok kilo vetemesemde almam en azindan napim :)
Guatr yok cok sükür ilacimda cok düsük dojazda suan bu hafta kan vericem yine bakalim faydasuni görebilmismiyim ilacinTatlım benim troit ler çalışıyordu guatir da çok hızlı büyüme vardı doktorlar riske almak istemediler amaliyat la hepsi alındı şimdi ilaç kullanican ömür boyu sende guatir yoksa ilacını kullan kilo vermenede çok yardımcı olur çalışmayan troit metobolizmayi yavaşlatıyor cunku
Evet teog bende üni kazandığı günleri de görürüm inşallah ♡♡ sağol aus. Bilmem Hangisiydi acaba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?