Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mumu ve tanismadigim arkadaslar bn nisa evliyim. Bi oglum var. Boyum 1.62.
Kilom yaziyor zaten
Takima ramazan bayrami haftasi katildim.
Son 4 5 gundur giremedim fazla.
HOSGELDINIZZZZ
Selam cnm bende nisanda ayrıldım izne 58 le şimdi geri döndüm 75 le 157 boy evliyim bi oğlum var

ada81 sen yine menü vermiyorsun

@masumm teyzeler yatıya mı kaldı

ecemavi canom işler ne alemde yoluna girdi mi

Bonus niye sesin çıkmıyor , sana erol taş dedim diye mi

GunesinKizi35 çeyizine göz ucu ile bakabildim ama çok zevkli hepsi

caytabagi huuuuuuuuuuuuuu özlendi muhabbetin

ErSeSi canım senle de denk gelemedik

igdedali balım bulaşık yıkarken uyudun mu

Geldim kaptanım burası olmadan ben kilo veremiyorum bu kesinleşti artık sen beni biliyosun tam azim tam motivasyon sen izinden dönene kadar görürüm ben o 65 ı insallah

ya ben senin bir mesajına çok güldüm ama hangisi olduğunu unuttum .

he bir teog kazanan yeğen sende idi galiba , tebrikler
Evet teog bende üni kazandığı günleri de görürüm inşallah ♡♡ sağol aus. Bilmem Hangisiydi acaba:)

Geldim kaptanım burası olmadan ben kilo veremiyorum bu kesinleşti artık sen beni biliyosun tam azim tam motivasyon sen izinden dönene kadar görürüm ben o 65 ı insallah

biliyorum seni canım ..yeter ki kafana koy ..kopma burdan .... takır takır gider senden ..yine o harika şekercim menülerinle ...

karabugdayın vardı bi de senin di mi

menülerini yazmaya başla yarından itibaren ...

Cuma kilo bildirimini unutma ... bir de spor spor da coştuk takımca ...iki grubuz her spora puan var

Guatr yok cok sükür ilacimda cok düsük dojazda suan bu hafta kan vericem yine bakalim faydasuni görebilmismiyim ilacin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…