Gel bi öpeyim seniDüzelecek zamanla sabr canım
Bisey itiraf edeyim zaten hic gitmedim ki gizliden takipteydim hepheee işte bu ...
ne yani şurda iki menü yazmak mı zor geliyor ... gitmeyin annem gitmeyin ..
Bende seniiiiiiiii ablacimmmHosgeldin canim seni hatirliyor gibiyim
bende bi telas varki sorma canim gorunup azcik gidiyorum. 2 saatten faxla utu yaptim daha bir sepetten fazla utum war tasinmasam demek hic yapmicaktim@ada81 sen yine menü vermiyorsun
@masumm teyzeler yatıya mı kaldı
@ecemavi canom işler ne alemde yoluna girdi mi
@Bonus niye sesin çıkmıyor , sana erol taş dedim diye mi
@GunesinKizi35 çeyizine göz ucu ile bakabildim ama çok zevkli hepsi
caytabagi huuuuuuuuuuuuuu özlendi muhabbetin
ErSeSi canım senle de denk gelemedik
@igdedali balım bulaşık yıkarken uyudun mu
Eee yazsaydin ya. Kilo almadin degil miBisey itiraf edeyim zaten hic gitmedim ki gizliden takipteydim hep
Hamdolsun canim kilo ile kafayi siyirdim ne olsun işteBende seniiiiiiiii ablacimmmnasilsin
Kuzum ilaç değilde düzensiz hormonların nedeniyle kilo aldın canımEvet cnm ilaç çok aldırdı bana
AldimEee yazsaydin ya. Kilo almadin degil mi
Tabi tabi yarın yazmaya başlarım menuleri benide bi gruba atıverin sporda yanlız kaptanım cuma yarısına yazma çok kilo aldığım için grubu sonuncu yapmak istemembiliyorum seni canım ..yeter ki kafana koy ..kopma burdan .... takır takır gider senden ..yine o harika şekercim menülerinle ...
karabugdayın vardı bi de senin di mi
menülerini yazmaya başla yarından itibaren ...
Cuma kilo bildirimini unutma ... bir de sporspor da coştuk takımca ...iki grubuz her spora puan var
Geçmiş olsun canım benimOrtim ve mortim sukurler olsun ishal disinda iyiyim. Bugun 3. Universitemi kazandigimi ogrendim. mutluyum
bugunku menum
aksama dek sut ve sut urunleri sadece ayran ve sut
aksam da ayni devam edecektim detoks gibi ama migrenim tuttu sicakta cok is yaptim. Aksam hap almak icin 4 kasik sebzeli bulgur pilavi ufak corba kasesinde salata bir damla zeytinyagli.
1 saat once 7 findik 60 gr kadar karpuz
Spor yok cunku bugun bayagi ev isi yaptim hala yorgunum ustelik fena ishalim wcye yakin oturuyorum odada hemen kosayim diyemortim suspushanimcim ve ortim saydin78
Sizin menulere de baktim bence iyi gayet. Benimkinden daha dengeli o kesin
Gecmis olsun canim süt ürünleri ishale iyi gelmezOrtim ve mortim sukurler olsun ishal disinda iyiyim. Bugun 3. Universitemi kazandigimi ogrendim. mutluyum
bugunku menum
aksama dek sut ve sut urunleri sadece ayran ve sut
aksam da ayni devam edecektim detoks gibi ama migrenim tuttu sicakta cok is yaptim. Aksam hap almak icin 4 kasik sebzeli bulgur pilavi ufak corba kasesinde salata bir damla zeytinyagli.
1 saat once 7 findik 60 gr kadar karpuz
Spor yok cunku bugun bayagi ev isi yaptim hala yorgunum ustelik fena ishalim wcye yakin oturuyorum odada hemen kosayim diyemortim suspushanimcim ve ortim saydin78
Sizin menulere de baktim bence iyi gayet. Benimkinden daha dengeli o kesin
Guatir yoksa ilaçı mutlaka başla metobolizmayi hizlandiriyo çünkü seninki şu an yavaş çalışıyo gider patır patır kilolarGuatr yok cok sükür ilacimda cok düsük dojazda suan bu hafta kan vericem yine bakalim faydasuni görebilmismiyim ilacin
Ha ha kım bozmadikiHamdolsun canim kilo ile kafayi siyirdim ne olsun işte
Öyleymiş canimKuzum ilaç değilde düzensiz hormonların nedeniyle kilo aldın canımdüşüktür muhtemelen değerlerin. Düşükse kilo alınıyor çünkü
Çünkü hormonlar çalışmıyor ondan kilo alınıyor ama geçici bir durum düzelecekÖyleymiş canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?