Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende bi telas varki sorma canim gorunup azcik gidiyorum. 2 saatten faxla utu yaptim daha bir sepetten fazla utum war tasinmasam demek hic yapmicaktim

Ortim ve mortim sukurler olsun ishal disinda iyiyim. Bugun 3. Universitemi kazandigimi ogrendim. mutluyum
bugunku menum
aksama dek sut ve sut urunleri sadece ayran ve sut
aksam da ayni devam edecektim detoks gibi ama migrenim tuttu sicakta cok is yaptim. Aksam hap almak icin 4 kasik sebzeli bulgur pilavi ufak corba kasesinde salata bir damla zeytinyagli.
1 saat once 7 findik 60 gr kadar karpuz

Spor yok cunku bugun bayagi ev isi yaptim hala yorgunum ustelik fena ishalim wcye yakin oturuyorum odada hemen kosayim diye mortim suspushanimcim ve ortim saydin78

Sizin menulere de baktim bence iyi gayet. Benimkinden daha dengeli o kesin

Tabi tabi yarın yazmaya başlarım menuleri benide bi gruba atıverin sporda yanlız kaptanım cuma yarısına yazma çok kilo aldığım için grubu sonuncu yapmak istemem

Geçmiş olsun canım benim Şifalar dilerim

Gecmis olsun canim süt ürünleri ishale iyi gelmez

bugunku menumi yazip yatayim ayaklarimdan ates cikiyor yorgunluktan
sabah 1 dilim ekmek peynir domates salata
ogle 1 mini avuc ici kadar tb ekmegine tavuklu kapyali peynirli sandvic gec kaldik yemek yiyemedik oglen gcistirmek zorunda kaldim
ara bir yumurta buyuklugnde tatsiz armut
aksam
bir kase kadar taze fasulye bir biber dolma ve yogurt
birde annemin bol israri ile kusburnu az sekerli
su 3 lt ye yakin
spor yok utu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…