Aa bilmiyordum canım daha beter oldum zaten ben bi şey yemedifim için sanmıştım o zaman keseyim süt urunlerini teşekkür ederim bilgilendirmen için canım çok sağol:)Gecmis olsun canim süt ürünleri ishale iyi gelmez
Gecmis olsun ya.Ortim ve mortim sukurler olsun ishal disinda iyiyim. Bugun 3. Universitemi kazandigimi ogrendim. mutluyum
bugunku menum
aksama dek sut ve sut urunleri sadece ayran ve sut
aksam da ayni devam edecektim detoks gibi ama migrenim tuttu sicakta cok is yaptim. Aksam hap almak icin 4 kasik sebzeli bulgur pilavi ufak corba kasesinde salata bir damla zeytinyagli.
1 saat once 7 findik 60 gr kadar karpuz
Spor yok cunku bugun bayagi ev isi yaptim hala yorgunum ustelik fena ishalim wcye yakin oturuyorum odada hemen kosayim diyemortim suspushanimcim ve ortim saydin78
Sizin menulere de baktim bence iyi gayet. Benimkinden daha dengeli o kesin
İnşallah tatlimÇünkü hormonlar çalışmıyor ondan kilo alınıyor ama geçici bir durum düzelecek
Teşekkür ederim canım ortimGeçmiş olsun canım benimŞifalar dilerim
Kuzum iyi gelmez hakikaten süt ve süt ürünleri. Limon suyu iç yada kuru kahve ye bir çay kaşığı kadar canımAa bilmiyordum canım daha beter oldum zaten ben bi şey yemedifim için sanmıştım o zaman keseyim süt urunlerini teşekkür ederim bilgilendirmen için canım çok sağol:)
Çok teşekkürler mortim. Sudan oldu herhalde tadi bi değişikti zaten. Evet mortim öğretmenim şimdi bitirebilirsem bi daha okuycam insallah. Ne güzel detoksa başlamıştım bu hafta gececektim seni , nerden çıktı bu ishal ya ufGecmis olsun ya.
Kotu olmus yaz gunu.
Ictigin suya dikkat et emi.
Universiten de hayirli olsun.
Ogretmensin diye hatirliyorum dogru simi
Hepsi aynı genelde canımİyi geceler kizlar benim bey homurdanmaya başladı yine teli eline aldın diye haha
Bildiğimiz türk kahvesi mi canım, limon suyunu da içerim kahvede yiyeyim iyiyse çok teşekkürler can ortimKuzum iyi gelmez hakikaten süt ve süt ürünleri. Limon suyu iç yada kuru kahve ye bir çay kaşığı kadar canım
Haftaya gecersin kiz dert etme.Çok teşekkürler mortim. Sudan oldu herhalde tadi bi değişikti zaten. Evet mortim öğretmenim şimdi bitirebilirsem bi daha okuycam insallah. Ne güzel detoksa başlamıştım bu hafta gececektim seni , nerden çıktı bu ishal ya uf
Evet bildiğimiz kuru Türk kahvesiBildiğimiz türk kahvesi mi canım, limon suyunu da içerim kahvede yiyeyim iyiyse çok teşekkürler can ortim
Evet bildiğimiz kuru Türk kahvesilimon da sanırım 10-15 damla yeter. Rica ederim kuzum şifa olsun
Işler güçler rayına oturursa birazcık arayı açacağım mortim senle depar atmayı düşünüyorum daHaftaya gecersin kiz dert etme.
Gerci haftaya daha bomba gibi olacagim.
Sen kendini alistir yenilgiye
Rica ederim canimAa bilmiyordum canım daha beter oldum zaten ben bi şey yemedifim için sanmıştım o zaman keseyim süt urunlerini teşekkür ederim bilgilendirmen için canım çok sağol:)
@Portakal Sulu Ordek sana da cevap vereyimmmm . Edebiyat istiyordum özel ilgi alanım olduğundan. Sonra dedim ki Hayriş edebiyat okuyup napacan dellenme. Güzel bişey oku. Sosyal hizmet kazanmışım açıktan. Çok bişey değil yani. Tek tercih yaptım zaten
ne ettin bacım okucak mısın ne okucaksın ?
Lily'im ben 36 aldım herşeyimi giremediklerime girmek için kilo veriyorumhoş giremediğim yok gerçi ama daha hoş durması için kilo veriyorum diyelim dün terziye gitti 75 lira vericem yarın 7 pantolon aldım boyları kısalcak elbise ve etek de var içlerinde
Heeee kaptan tezgaha bir yatmışım şu saate kadar da uyudummm@ada81 sen yine menü vermiyorsun
@masumm teyzeler yatıya mı kaldı
@ecemavi canom işler ne alemde yoluna girdi mi
Bonus niye sesin çıkmıyor , sana erol taş dedim diye mi
GunesinKizi35 çeyizine göz ucu ile bakabildim ama çok zevkli hepsi
caytabagi huuuuuuuuuuuuuu özlendi muhabbetin
@ErSeSi canım senle de denk gelemedik
igdedali balım bulaşık yıkarken uyudun mu
Geçmiş olsun canımmmm. Kuru kahveyi dene mutlaka anında kesiyor cidden. Annem limon suyuyla karıştırırdı o da söylenmiş sanırımmmOrtim ve mortim sukurler olsun ishal disinda iyiyim. Bugun 3. Universitemi kazandigimi ogrendim. mutluyum
bugunku menum
aksama dek sut ve sut urunleri sadece ayran ve sut
aksam da ayni devam edecektim detoks gibi ama migrenim tuttu sicakta cok is yaptim. Aksam hap almak icin 4 kasik sebzeli bulgur pilavi ufak corba kasesinde salata bir damla zeytinyagli.
1 saat once 7 findik 60 gr kadar karpuz
Spor yok cunku bugun bayagi ev isi yaptim hala yorgunum ustelik fena ishalim wcye yakin oturuyorum odada hemen kosayim diyemortim suspushanimcim ve ortim saydin78
Sizin menulere de baktim bence iyi gayet. Benimkinden daha dengeli o kesin
Akşamki biber dolmanı ve kuşburnunu sevemedimmmmmmbugunku menumi yazip yatayim ayaklarimdan ates cikiyor yorgunluktan
sabah 1 dilim ekmek peynir domates salata
ogle 1 mini avuc ici kadar tb ekmegine tavuklu kapyali peynirli sandvic gec kaldik yemek yiyemedik oglen gcistirmek zorunda kaldim
ara bir yumurta buyuklugnde tatsiz armut
aksam
bir kase kadar taze fasulye bir biber dolma ve yogurt
birde annemin bol israri ile kusburnu az sekerli
su 3 lt ye yakin
spor yok utu var
Şekil bizim işimiz bacımmm
@Portakal Sulu Ordek sana da cevap vereyimmmm . Edebiyat istiyordum özel ilgi alanım olduğundan. Sonra dedim ki Hayriş edebiyat okuyup napacan dellenme. Güzel bişey oku. Sosyal hizmet kazanmışım açıktan. Çok bişey değil yani. Tek tercih yaptım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?