Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gecmis olsun ya.
Kotu olmus yaz gunu.
Ictigin suya dikkat et emi.
Universiten de hayirli olsun.
Ogretmensin diye hatirliyorum dogru simi

Aa bilmiyordum canım daha beter oldum zaten ben bi şey yemedifim için sanmıştım o zaman keseyim süt urunlerini teşekkür ederim bilgilendirmen için canım çok sağol:)
Kuzum iyi gelmez hakikaten süt ve süt ürünleri. Limon suyu iç yada kuru kahve ye bir çay kaşığı kadar canım

Gecmis olsun ya.
Kotu olmus yaz gunu.
Ictigin suya dikkat et emi.
Universiten de hayirli olsun.
Ogretmensin diye hatirliyorum dogru simi
Çok teşekkürler mortim. Sudan oldu herhalde tadi bi değişikti zaten. Evet mortim öğretmenim şimdi bitirebilirsem bi daha okuycam insallah. Ne güzel detoksa başlamıştım bu hafta gececektim seni , nerden çıktı bu ishal ya uf

Haftaya gecersin kiz dert etme.
Gerci haftaya daha bomba gibi olacagim.
Sen kendini alistir yenilgiye

@Portakal Sulu Ordek sana da cevap vereyimmmm . Edebiyat istiyordum özel ilgi alanım olduğundan. Sonra dedim ki Hayriş edebiyat okuyup napacan dellenme. Güzel bişey oku. Sosyal hizmet kazanmışım açıktan. Çok bişey değil yani. Tek tercih yaptım zaten

Heeee kaptan tezgaha bir yatmışım şu saate kadar da uyudummm

Geçmiş olsun canımmmm. Kuru kahveyi dene mutlaka anında kesiyor cidden. Annem limon suyuyla karıştırırdı o da söylenmiş sanırımmm

Akşamki biber dolmanı ve kuşburnunu sevemedimmmmmm

Bir gün gelmedim igdosum şekil sukul yapmis. Iyi olmuş he yakısmis da igdedali
Şekil bizim işimiz bacımmm

Hayrişim güzel bölümdür istediğim bi bölüm hatta benimde benim alanıma yakın olduğu için sorması ayıp kaç puanla girdin lysye de girdin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…