- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Çok artıyla mı döndün ne ettinNe olsun valla bol bol yedim içtim gezdimsinir harpletinden galip çıktım sonunda da yuvaya geri döndüm o kadar yatmanın bi acısı çıkacaktı demi ama
OoooooCok şükür hic bir kotorülmde öyle kastan yıkkım yaşatmadım verdigim kilonun çogu yaģdan kuzum...
Bakalım bizi ne süpriz bekliyor
Deniycem canım, gitmek istediğim kurslarda var . Osmanlıca Arapça kurslarına gitmek istiyorum. Hayallerim var benimNiyetin varsa her yolu dene güzellikle. Çok şükür öyle sıkıntılar yok artık
Niye efserim ya sen iyi gidiyordun
Sekercikiz oglun biraz rahatsızdı geçti mı bide kv halen karışıyor mu
Deniycem canım, gitmek istediğim kurslarda var . Osmanlıca Arapça kurslarına gitmek istiyorum. Hayallerim var benimeşimin kafa şu yönde çalışıyor ben okur meslek sahibi olursam bırakırım onu diye ama ben çalışmak için değil tamamen öğrenme amaçlı istiyorum. Zaten çalışma durumu kendime ait küçük bir dükkan yönünde
Spora aç gidersem bende de oluyor. ama sonrasında meyve değil de yoğurt gibi bişeyler yiyorum. Meyve daha çok acıktırıyor sankiKızlar bir şey soracam deli gibi (tabi benim tabirim deli gibiyi siz düşünün:) spor yapınca karnınız acıkıyormu bende ćok oluyorda sanki doymuyacak hissi oluşuyor nasıl gecer ben eve gelib meyve yiyorum sonra yemek yiyorum ama
Benim aksi bir şey yiyesim gelmiyor suyu spor arasında içiyorum karnım davul gibi oluyor genelde oturur yerimde kalırımKızlar bir şey soracam deli gibi (tabi benim tabirim deli gibiyi siz düşünün:) spor yapınca karnınız acıkıyormu bende ćok oluyorda sanki doymuyacak hissi oluşuyor nasıl gecer ben eve gelib meyve yiyorum sonra yemek yiyorum ama
Şuanda diyette bir sorun yok tam gaz devamdaNiye efserim ya sen iyi gidiyordun
Yine az da olsa eksi görürsün senŞuanda diyette bir sorun yok tam gaz devamdagecen haftaki misafir moral bozuklugu biraz sarstı beni sanırım bu haftaki tardı sonucunu hiç begenmedimde
Galiba öyle kuzum cünkü eskiden meyve yiyince unutuyordum yemegi şimdi yemek zamanını iple cekiyorum..Allah gönlüne göre versin canımmm
Spora aç gidersem bende de oluyor. ama sonrasında meyve değil de yoğurt gibi bişeyler yiyorum. Meyve daha çok acıktırıyor sanki
He güzelim ya verdiğimden çok aldım 15 kilo dile kolay tekrar sıfırdan başlamak öyle koyuyorki sormaÇok artıyla mı döndün ne ettinHer yemenin acı acı çıkarması olacak tabü bizden
Gerci su icemiyorum ya ben en fazla 500 ml iciyom ondan mı acepBenim aksi bir şey yiyesim gelmiyor suyu spor arasında içiyorum karnım davul gibi oluyor genelde oturur yerimde kalırım
Geçmiş şükür canım. Kaşıntı çok fena yaiyi bari onla geçmiş olsun
yeni işyerinde yemek işi ne oldu düzene girdimi peki? dışardan yedinizya oda dokanmış olabilir
kilo verme işini hiiçç karıştırma sabit kalaydım iyiydi o dereceyim bende yani
oğlum daha iyi dün akşamda sıkıntısı yoktu çok şükür,cildiyenin verdiği ilaç fayda etti
Acur turşusu yaparız bizde yani annem :)Aa bak portim bizim niğdede tarlada acurlar cok ve hemen büyüyüp kartlaşıyorlar bendemi oyup dolmalık kurutsam
Tazesi, kartı farkediyormuki bilgin varmı canım ?
Hayır olsun kuzum.Dün gece yine değişik bir rüya gördüm. Korktum da biraz... Çok rüya görüyorum ya şunun bir yolu olsa keşke...
Rüyamda bizimkilerle kocaman bi eve taşınmışız. Bahçeli falan yemyeşil etrafı. Ben dışarıdaymışım. Telefon geliyor ev yanıyor diye. Koşup yetişiyorum. Kuşlarım içeride kalmış. Onları çıkarıyorum. sonra yangını söndürüyorum. ama hiçbir eşya zarar görmüyor. Kimseye de bişey olmuyor. Babam Allah senden razı olsun yetişmeseydin yanacaktık diyor. Sonra bi bakıyorum kuşlarım yok kafeslerinde. Gitmişler. Kan ter içinde uyandım
Gece gece kontrol ettim sayım yaptım hepsi iyi olunca uyudum
Pazar akşam döndüm ama geri gidesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?