Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Niyetin varsa her yolu dene güzellikle. Çok şükür öyle sıkıntılar yok artık
Deniycem canım, gitmek istediğim kurslarda var . Osmanlıca Arapça kurslarına gitmek istiyorum. Hayallerim var benim eşimin kafa şu yönde çalışıyor ben okur meslek sahibi olursam bırakırım onu diye ama ben çalışmak için değil tamamen öğrenme amaçlı istiyorum. Zaten çalışma durumu kendime ait küçük bir dükkan yönünde

Sekercikiz oglun biraz rahatsızdı geçti mı bide kv halen karışıyor mu
ecemavi yok tatlım ya malesef hala düzelmedi 6 aydır hasta sürekli öksürük var her götürdüğümüz doktor başka bi teşhis koyuyor sıkıldık artık doktor doktor gezmekten rabbim beterinden korusun diyoruz işte kv gelincede hep aynı iste bu saatten sonrada değişeceğini hiç sanmıyorum senin taKtiğı uygulayıp 3 tane daha doğrucam kökten çözüm haha

Allah gönlüne göre versin canımmm
Spora aç gidersem bende de oluyor. ama sonrasında meyve değil de yoğurt gibi bişeyler yiyorum. Meyve daha çok acıktırıyor sanki

Benim aksi bir şey yiyesim gelmiyor suyu spor arasında içiyorum karnım davul gibi oluyor genelde oturur yerimde kalırım

Allah gönlüne göre versin canımmm

Spora aç gidersem bende de oluyor. ama sonrasında meyve değil de yoğurt gibi bişeyler yiyorum. Meyve daha çok acıktırıyor sanki
Galiba öyle kuzum cünkü eskiden meyve yiyince unutuyordum yemegi şimdi yemek zamanını iple cekiyorum..
Birde öyle demeyeyim.

Dün gece yine değişik bir rüya gördüm. Korktum da biraz... Çok rüya görüyorum ya şunun bir yolu olsa keşke...
Rüyamda bizimkilerle kocaman bi eve taşınmışız. Bahçeli falan yemyeşil etrafı. Ben dışarıdaymışım. Telefon geliyor ev yanıyor diye. Koşup yetişiyorum. Kuşlarım içeride kalmış. Onları çıkarıyorum. sonra yangını söndürüyorum. ama hiçbir eşya zarar görmüyor. Kimseye de bişey olmuyor. Babam Allah senden razı olsun yetişmeseydin yanacaktık diyor. Sonra bi bakıyorum kuşlarım yok kafeslerinde. Gitmişler. Kan ter içinde uyandım
Gece gece kontrol ettim sayım yaptım hepsi iyi olunca uyudum

Benim aksi bir şey yiyesim gelmiyor suyu spor arasında içiyorum karnım davul gibi oluyor genelde oturur yerimde kalırım
Gerci su icemiyorum ya ben en fazla 500 ml iciyom ondan mı acep
Ne güzellll ben hic alışık degilim normelde diyette aclık hissi az olur sporda farklı oldu

Geçmiş şükür canım. Kaşıntı çok fena ya

Hayır olsun kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…