Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gecmis olsun
Kökten çözüm olur ama arka arkaya doğur

Mutlu çarşambalar...

Bonus'un midesi epey kötü, artı teli kapanmış..
bir iki gün gelmezse meraklanmayın..

Bilginize. :)
Oy ne oldu bonuscana gecmis olsun takımın neşesine Bonus

Ayyy ne gıcık bir şey ya

Bu anamların sağlıklı yaşam şeysi beni öldürecek bir gün. Hatuna diyorum ki kışlık menemenlik yaparken beni de say. Ben 2 senedir yapmıyorum sağlıksız o bekliyor diyor
Buzluğa atsın domatesi biberi doğrayıp, ben öyle yapıyorum

Hayrolsun canım

He güzelim ya verdiğimden çok aldım 15 kilo dile kolay tekrar sıfırdan başlamak öyle koyuyorki sorma
Ciddi misin ne kadar ara vermiştin ki 15 kilo aldın Verirsin yerleşmeden inşallah hiç canını sıkma
Gerci su icemiyorum ya ben en fazla 500 ml iciyom ondan mı acep
Ne güzellll ben hic alışık degilim normelde diyette aclık hissi az olur sporda farklı oldu

Ben en az 1 lt ye yakın içiyorum bıraksam daha da gelir de bu sefer spor yapmam zorlaşıyor ondan mı bilmem sonra canım yorgunluktan bir şey istemiyor direk duşa sonra bayılmışım

Bonus sana bir videoyla duygularımı açmak istiyorum bu geceeee
kavuştularmı acaba

Hosbuldum tatlim saglik olarak pek iyi sayilmam ama moralman bomba gibiyim çok şükür burda olmak nasıl moteve ediyor beni bilemezsin evime geri dondummm
burası sana iyi gelecek,gitme bidaha

Aus şunu bırakmıştı ama Ablalarıma merdane sopa kaldırtmayın bana noluuuur Şu Ausun tatilini kazasız belasız atlatalım

sorumluluk zor iş,iğde iğde kolay gelsin sana

Hahahy sizde benim gibi yapin cocuklari doğurun bakin semtinize uğruyor mu taşınırken bile aman bir faydaları olmasın
Kose bucak kaçarlar cocuklara faydamız olmasın diye

oğlum küçükken evime yarı yarıya yerleşmişti kv,büyüdükçe biraz daha uzak kaldı
ben 2.yi neden yapmadım sanıyosun eceee
masumun kv si gibi üst katıma bile taşınmayı düşündü,hemde kendi yaşadığı şehrini bırakıp benim olduğum şehire taşıncaktı düşün yani

Son düzenleme:
Herkese merhaba
Hastaneye gittik bugün sonuçları aldık yine hiç bir şey çıkmadı psikolojik dediler sıkıntı stres

roxen onla geçmiş olsun,birşey çıkmaması güzel haber ama neyi bu kadar sıkıntı stres yaptı ki,sen daha iyi bilirsin,biraz konuş dertleş annenle şu hayatta hiçbirşeyi kafaya takmaya değmiyor

Mutlu çarşambalar...

Bonus'un midesi epey kötü, artı teli kapanmış..
bir iki gün gelmezse meraklanmayın..

Bilginize. :)

geçmiş olsun Bonus
dün o kadar yiyince mide haşat oldu tabi,bidaha liste dışına çıkmazsın

Ayy hiç deme ya şimdiden Cuma stresi sardı resmen

Sagopa açtımmmm birazdan direksiyona geçip kayınpederi uçuracağımmmmmmmm
oooooooooooooooo
Sen hakkından gelirsin onun... Unutamayacağı bir yolculuk yaşat onaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…