Gecmis olsunecemavi yok tatlım ya malesef hala düzelmedi 6 aydır hasta sürekli öksürük var her götürdüğümüz doktor başka bi teşhis koyuyor sıkıldık artık doktor doktor gezmekten rabbim beterinden korusun diyoruz işte kv gelincede hep aynı iste bu saatten sonrada değişeceğini hiç sanmıyorum senin taKtiğı uygulayıp 3 tane daha doğrucam kökten çözüm haha
Oy ne oldu bonuscana gecmis olsun takımın neşesineMutlu çarşambalar...
Bonus'un midesi epey kötü, artı teli kapanmış..
bir iki gün gelmezse meraklanmayın..
Bilginize. :)
Ayyy ne gıcık bir şey yaYola çıkıyoruz
Cinlerimle beraber
Son dk golü
Kayınpeder sabah aradı bizle geliyor
Asker arkadaşımı ne varmış bodruma geçecekmiş ordan
Yol boyu işkence
Ne bağıra bağıra şarkı türkü
Ne eğlence
Neyse
Bi de bunun Antalyaya varışı var
O sıcakta 1-2 gece dünürde kalır giderim d2miş bodruma
Tedbili kıyafet nasıl duracağım evde
Allahım sen aklıma mukayyet ol
Öpüldünüz hepimiz
Iyi bakın birbirinize
Buzluğa atsın domatesi biberi doğrayıp, ben öyle yapıyorumBu anamların sağlıklı yaşam şeysi beni öldürecek bir gün. Hatuna diyorum ki kışlık menemenlik yaparken beni de say. Ben 2 senedir yapmıyorum sağlıksız o bekliyor diyor
Hayrolsun canımDün gece yine değişik bir rüya gördüm. Korktum da biraz... Çok rüya görüyorum ya şunun bir yolu olsa keşke...
Rüyamda bizimkilerle kocaman bi eve taşınmışız. Bahçeli falan yemyeşil etrafı. Ben dışarıdaymışım. Telefon geliyor ev yanıyor diye. Koşup yetişiyorum. Kuşlarım içeride kalmış. Onları çıkarıyorum. sonra yangını söndürüyorum. ama hiçbir eşya zarar görmüyor. Kimseye de bişey olmuyor. Babam Allah senden razı olsun yetişmeseydin yanacaktık diyor. Sonra bi bakıyorum kuşlarım yok kafeslerinde. Gitmişler. Kan ter içinde uyandım
Gece gece kontrol ettim sayım yaptım hepsi iyi olunca uyudum
Ciddi misin ne kadar ara vermiştin ki 15 kilo aldınHe güzelim ya verdiğimden çok aldım 15 kilo dile kolay tekrar sıfırdan başlamak öyle koyuyorki sorma
Gerci su icemiyorum ya ben en fazla 500 ml iciyom ondan mı acep
Ne güzellll ben hic alışık degilim normelde diyette aclık hissi az olur sporda farklı oldu
Canım senin 4 bebe de isteyerek mi oldu hep merak ediyorumGecmis olsun
Kökten çözüm olur ama arka arkaya doğur
Oy ne oldu bonuscana gecmis olsun takımın neşesineBonus
kavuştularmı acaba
burası sana iyi gelecek,gitme bidahaHosbuldum tatlimsaglik olarak pek iyi sayilmam ama moralman bomba gibiyim çok şükür burda olmak nasıl moteve ediyor beni bilemezsin evime geri dondummm
Aus şunu bırakmıştı amaAblalarıma merdane sopa kaldırtmayın bana noluuuur Şu Ausun tatilini kazasız belasız atlatalım
Hahahy sizde benim gibi yapin cocuklari doğurun bakin semtinize uğruyor mu taşınırken bile aman bir faydaları olmasın
Kose bucak kaçarlar cocuklara faydamız olmasın diye
Herkese merhaba
Hastaneye gittik bugün sonuçları aldık yine hiç bir şey çıkmadı psikolojik dediler sıkıntı stres
Mutlu çarşambalar...
Bonus'un midesi epey kötü, artı teli kapanmış..
bir iki gün gelmezse meraklanmayın..
Bilginize. :)
şişir kaptanım beyni yansın pişman olsun size takıldığınaSagopa açtımmmm birazdan direksiyona geçip kayınpederi uçuracağımmmmmmmm
Ayy hiç deme ya şimdiden Cuma stresi sardı resmenkavuştularmı acaba
burası sana iyi gelecek,gitme bidaha
sorumluluk zor iş,iğde iğdekolay gelsin sana
oğlum küçükken evime yarı yarıya yerleşmişti kv,büyüdükçe biraz daha uzak kaldı
ben 2.yi neden yapmadım sanıyosun eceee
masumun kv si gibi üst katıma bile taşınmayı düşündü,hemde kendi yaşadığı şehrini bırakıp benim olduğum şehire taşıncaktı düşün yani
ooooooooooooooooSagopa açtımmmm birazdan direksiyona geçip kayınpederi uçuracağımmmmmmmm
Ayy hiç deme ya şimdiden Cuma stresi sardı resmen
oooooooooooooooo
Sen hakkından gelirsin onun... Unutamayacağı bir yolculuk yaşat onaa
lunyada yanlışlıkla kayberdi kp iniEki Görüntüle 2031575
Yoldan canlı yayın ... bursadan transit ...
@Lunya Yapaydın bi kahve uğrardım ... kp de sana bırakırdım
şişir kaptanım beyni yansın pişman olsun size takıldığına
Ayy hiç deme ya şimdiden Cuma stresi sardı resmen
oooooooooooooooo
Sen hakkından gelirsin onun... Unutamayacağı bir yolculuk yaşat onaa
O zaman ben gelir tebelleş olurum onaÇok memnun kalıp hep gelmesin sonra
Çok memnun kalıp hep gelmesin sonra
ahaa şaban misaliO zaman ben gelir tebelleş olurum onaBodruma diye Sivas'a getiririm
ahaa şaban misali
almanyaya hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?