benim kv kp yıllarca bana takıldı
Sizdeki bu kv ve kp leri görünce gözüm korkmuyor desem yalan olur hee
Hosbuldum ablacim nasılsınçok sevindim oglusuna kimsenin emeğini boşa çıkarmasın rabbim
Hayırlı olsun :)
Kızlar bir şey soracam deli gibi (tabi benim tabirim deli gibiyi siz düşünün:) spor yapınca karnınız acıkıyormu bende ćok oluyorda sanki doymuyacak hissi oluşuyor nasıl gecer ben eve gelib meyve yiyorum sonra yemek yiyorum ama
Çok yakınız aslında sık sık konuşuruz ama neden böyle oldu anlamıyorumroxen onla geçmiş olsun,birşey çıkmaması güzel haber ama neyi bu kadar sıkıntı stres yaptı ki,sen daha iyi bilirsin,biraz konuş dertleş annenle şu hayatta hiçbirşeyi kafaya takmaya değmiyor
geçmiş olsun @Bonus
dün o kadar yiyince mide haşat oldu tabi,bidaha liste dışına çıkmazsın
dambıllar yüzünden kilo veremiyorum zaten, bu sabah gide gide 100 gr gitmiş, ay nasıl canım sıkıldı ya, hey gidinin saraycası ne hallere düştün böyle
teşekkür ederim canım,ablacım çok sevindim, mimarlık istiyodu zaten,inşallah herşey beklediğinden dahada güzel olur
ooo mimarlar,doktorlar,bu sene kadro zengin,roxen hayırlı olsun kardeşine,çok güzel bir bölüm
ooo birde öğretmenimiz var demek,valla muhteşem,sizede hayırlı uğurlu olsun
ayy teog da vardı demi,ben onu unutmuşum,iyi bir lise iyi bir üniversite yolunda önemli bir adım,rabbim başarılarını artırsın,hayırlı olsun sizede
ayy kıyamam,okumalar doymayan iğde iğde dıtdırıt dırıt iğde iğde
bu şarkı benden sana gelsin,sen nereyi kazandın bakim,mini mini 1 ler
hoşgeldinnn,nasılsın,nasıl oldun?
Hayırlı yolar olsun kuzum iyi tatiller bol dinlemeler olsun.Size daha bombasını diyeyim
Kvdemin haberi yooook
Dün düğüne gitmiş kv ... kalmış kızında.
Hiç aramamış şu zaman gelirim şu kadar kalırım diye ...
Bu da aramadan ... çıkmış . Arabada öğrendim bendegörümcemi aradım haber verdim ... kv arıyor açmıyor
Minnak olmak böyle bişeydambıllar yüzünden kilo veremiyorum zaten, bu sabah gide gide 100 gr gitmiş, ay nasıl canım sıkıldı ya, hey gidinin saraycası ne hallere düştün böyle
Deniyeyim zaten listede tarcınlı süt var.İyiyiz canım hamdolsun
Seninde enerjin süper masallah sen bu enerjiyle 15degil 20 kilo yine verirsin
Teşekkürler canım
Aynen mende acikirim tarçınlı süt iyi geliyor
Aus tatilden dönsün o yüzmeyi öyle 3 puana çıkartalım nolurpilates 3 puan yüzme 2 puan nasıl iş anlamadım, yorgunluktan geberiyorum resmen
sanırım böyle bir şey canım, resmen salatalık domates peynir ile yaşıyorum bana mısın demedi, birde dün saf pro yaptım düşünMinnak olmak böyle bişey
yani profesyonel yüzüyorum öyle suyun içinde oynamıyorum benAus tatilden dönsün o yüzmeyi öyle 3 puana çıkartalım nolur
efserim ortim nasılsın kuzum hiç karşılaşamıyoruzDeniyeyim zaten listede tarcınlı süt var.
Ben akşam saatine yazılmadıgıma pişmanım hem hava serin hemde geldigimde dedigin gibi bayılırdım:)Ciddi misin ne kadar ara vermiştin ki 15 kilo aldınVerirsin yerleşmeden inşallah hiç canını sıkma
Ben en az 1 lt ye yakın içiyorum bıraksam daha da gelir de bu sefer spor yapmam zorlaşıyor ondan mı bilmem sonra canım yorgunluktan bir şey istemiyor direk duşa sonra bayılmışım
çak takmıycan kuzum, yoksa kafayı sıyırırsın, mesela benim kv. hep bizimle tatile gider, alıştım artık onu sorun bile etmiyorum, psikolojide bu duruma ne deniyor acaba
Sizdeki bu kv ve kp leri görünce gözüm korkmuyor desem yalan olur hee
kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın (ay sevmediğim espriyi yaptım afedersinizŞu an durumdan keyif alma modundayım
Ne olsun artı temizliyorumefserim ortim nasılsın kuzum hiç karşılaşamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?