- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Akşam spor yapmak daha iyidir gerçekten eğer iştahın kapansaydı gündüz daha iyiymiş tabiBen akşam saatine yazılmadıgıma pişmanım hem hava serin hemde geldigimde dedigin gibi bayılırdım:)
Öğrenilmiş çaresizlik olabilirçak takmıycan kuzum, yoksa kafayı sıyırırsın, mesela benim kv. hep bizimle tatile gider, alıştım artık onu sorun bile etmiyorum, psikolojide bu duruma ne deniyor acaba
4.benim surpriz hediye aslinda 2den fazla düşünmüyordum ama esim cok istedi 3.olsun ha bu arada 3ile dördüncü arasi 1.5 yas esim 4.de sevindi yada ben şok olunca öyle davrandı ama bir kere bile sikayet ettiğini duymadımCanım senin 4 bebe de isteyerek mi oldu hep merak ediyorum
Yok ya bizimki rahatına düşkün cocuk falan bakmaz azcik biraz farklı daha ona birinci haric bor kere bile cocuk bıraktığımi hatırlamıyorum hoş bakmazya birinciyede mecbur bir iki defa baktı ama.burnumdanda getirdi ben sevdiginede inanmıyorum artık sokaktaki insan ne kadar severse sevse ozler herhalde aynı sehordeyoz koca yaz anca bayramdan bayrama giderizkavuştularmı acaba
burası sana iyi gelecek,gitme bidaha
sorumluluk zor iş,iğde iğdekolay gelsin sana
oğlum küçükken evime yarı yarıya yerleşmişti kv,büyüdükçe biraz daha uzak kaldı
ben 2.yi neden yapmadım sanıyosun eceee
masumun kv si gibi üst katıma bile taşınmayı düşündü,hemde kendi yaşadığı şehrini bırakıp benim olduğum şehire taşıncaktı düşün yani
Benim akşamları iştah kapalı oluyorAkşam spor yapmak daha iyidir gerçekten eğer iştahın kapansaydı gündüz daha iyiymiş tabi
Ben 8 gibi başlıyorum genelde ama bu akşam mesela yemeğim hazır hemen eşime vereceğim benim pek iştahım yok az atıştıracağım 7 buçuk gibi spora başlarımBenim akşamları iştah kapalı oluyor
Ben bir yerde okudum saat 16 ile 19 arsı gün icerisinde en iyi spor dilimi o vakkitmiş...
Size daha bombasını diyeyim
Kvdemin haberi yooook
Dün düğüne gitmiş kv ... kalmış kızında.
Hiç aramamış şu zaman gelirim şu kadar kalırım diye ...
Bu da aramadan ... çıkmış . Arabada öğrendim bendegörümcemi aradım haber verdim ... kv arıyor açmıyor
Çok yakınız aslında sık sık konuşuruz ama neden böyle oldu anlamıyorum
ahaaaAyyyy şimdi eşimi aradı kv ...
Nasıl bana demeden çıkar yola ... don atlet almış mı yanına ...tuuuu sizi okuyacağım onu okumayacağım ... gelmesin kalsın bodrumda diyor
Eşim hopörlar açtı ordan dinledik . Ver onu bana diyor .. kp gitsin düğündekilerle konuşsun diyor
Şu an durumdan keyif alma modundayım
4.benim surpriz hediye aslinda 2den fazla düşünmüyordum ama esim cok istedi 3.olsun ha bu arada 3ile dördüncü arasi 1.5 yas esim 4.de sevindi yada ben şok olunca öyle davrandı ama bir kere bile sikayet ettiğini duymadım
Yok ya bizimki rahatına düşkün cocuk falan bakmaz azcik biraz farklı daha ona birinci haric bor kere bile cocuk bıraktığımi hatırlamıyorum hoş bakmazya birinciyede mecbur bir iki defa baktı ama.burnumdanda getirdi ben sevdiginede inanmıyorum artık sokaktaki insan ne kadar severse sevse ozler herhalde aynı sehordeyoz koca yaz anca bayramdan bayrama gideriz
Peki sen nasılsın çocuklara karşı sabırlı mı? Çok çocuk aslında az çocuktan daha mı iyi? Büyükler küçükleri oyalıyor mu?4.benim surpriz hediye aslinda 2den fazla düşünmüyordum ama esim cok istedi 3.olsun ha bu arada 3ile dördüncü arasi 1.5 yas esim 4.de sevindi yada ben şok olunca öyle davrandı ama bir kere bile sikayet ettiğini duymadım
Yok ya bizimki rahatına düşkün cocuk falan bakmaz azcik biraz farklı daha ona birinci haric bor kere bile cocuk bıraktığımi hatırlamıyorum hoş bakmazya birinciyede mecbur bir iki defa baktı ama.burnumdanda getirdi ben sevdiginede inanmıyorum artık sokaktaki insan ne kadar severse sevse ozler herhalde aynı sehordeyoz koca yaz anca bayramdan bayrama gideriz
A ha ha srn çok yaşa :)Sagopa açtımmmm birazdan direksiyona geçip kayınpederi uçuracağımmmmmmmm
benimde yemeğim hazırBen 8 gibi başlıyorum genelde ama bu akşam mesela yemeğim hazır hemen eşime vereceğim benim pek iştahım yok az atıştıracağım 7 buçuk gibi spora başlarım
Ayyyy şimdi eşimi aradı kv ...
Nasıl bana demeden çıkar yola ... don atlet almış mı yanına ...tuuuu sizi okuyacağım onu okumayacağım ... gelmesin kalsın bodrumda diyor
Eşim hopörlar açtı ordan dinledik . Ver onu bana diyor .. kp gitsin düğündekilerle konuşsun diyor
yok olmaz sevmedim bunu,Öğrenilmiş çaresizlik olabilir
ne zaman gidiyorsunnn tatile, benimde tatilim geldi artık yabenimde yemeğim hazır
dün akşam arkadaşa gidemedik eşimle oğlum ders çalıştılar
bu akşam gidicez,birde bavulumu hazırlamaya başlasam iyi olcak,en sevmediğim kısım da bu bavul hazırlamak,dahada sevmediğim bavul boşaltmak ama arasında geçen tatil zamanı en güzeli
Bence daha iyi ben sabahı sevmedim akşam gel direk mis gibi uyuBen 8 gibi başlıyorum genelde ama bu akşam mesela yemeğim hazır hemen eşime vereceğim benim pek iştahım yok az atıştıracağım 7 buçuk gibi spora başlarım
mortiiim ne sporu ya, benim mortiliğimi mi buldun, haftaya yaparsın sporlarını, bu hafta dinlenBen 8 gibi başlıyorum genelde ama bu akşam mesela yemeğim hazır hemen eşime vereceğim benim pek iştahım yok az atıştıracağım 7 buçuk gibi spora başlarım
Hiç gitmeyenler var ben gibiAusencia kaptaniçeeemm iyi tatiller, ne mutlu güzel güzel eğlen, hiç bir şeyin moralini bozmasına izin verme, arada uğra biraz tatilden bahset, zira nasıl bir şey unutanlar var
Lunya tatilde 3 gündürEki Görüntüle 2031575
Yoldan canlı yayın ... bursadan transit ...
N Nana Yapaydın bi kahve uğrardım ... kp de sana bırakırdım
bende kuzum bir türlü gitmiyor kilo, çok gıcık bir durum,Ne olsun artı temizliyorumortim aynen bir fırsat olmuyor spordan sonra ev cocuk derken akşam oluyor sıcakta hicbir şey yapasımızda yok
kuzum biz memlekete de tatil gözüyle bakıyoruz, açıkcası 1 ay izin var 1 haftasını antalya'ya ayırdık, geri kalanı memlekette ve evde geçireceğizHiç gitmeyenler var ben gibişükret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?