Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım senin 4 bebe de isteyerek mi oldu hep merak ediyorum
4.benim surpriz hediye aslinda 2den fazla düşünmüyordum ama esim cok istedi 3.olsun ha bu arada 3ile dördüncü arasi 1.5 yas esim 4.de sevindi yada ben şok olunca öyle davrandı ama bir kere bile sikayet ettiğini duymadım
Yok ya bizimki rahatına düşkün cocuk falan bakmaz azcik biraz farklı daha ona birinci haric bor kere bile cocuk bıraktığımi hatırlamıyorum hoş bakmazya birinciyede mecbur bir iki defa baktı ama.burnumdanda getirdi ben sevdiginede inanmıyorum artık sokaktaki insan ne kadar severse sevse ozler herhalde aynı sehordeyoz koca yaz anca bayramdan bayrama gideriz

Benim akşamları iştah kapalı oluyor
Ben bir yerde okudum saat 16 ile 19 arsı gün icerisinde en iyi spor dilimi o vakkitmiş...
Ben 8 gibi başlıyorum genelde ama bu akşam mesela yemeğim hazır hemen eşime vereceğim benim pek iştahım yok az atıştıracağım 7 buçuk gibi spora başlarım

Çok yakınız aslında sık sık konuşuruz ama neden böyle oldu anlamıyorum

belki daktırımın dediği gibi havalardanda olabilir,anam öylede bi tuhaf nem varki sağlam adamı çatlatır,yani soruna gerek yok

ahaaa
kp in düğüne gitmesini istemedi demek,kv dede gidince ona inat bodruma gidiyor kp inde
olan arada size oldu yaaa neyysseee
Şu an durumdan keyif alma modundayım

evlat sevilmez mi,süprizde olsa evlattır candır
ayy ne imrendim sana ecee,bizde her hafta sonu mıç mıç telefonda hafta sonu gelsenize,aaa gelin, yada özledim gelin,bu hafta sonu gidelim mibıktım usandım,hayatımda annemi babamı görmediğim kadar kv kp görmekten gına geldi,allahtan bi ara ortalığı karıştırdımda,kv artık pek gelemiyo gelsede kalamıyo,tabi kaynımlada aram açıldı ama olsun bu seviyede kalmak iyidir

Peki sen nasılsın çocuklara karşı sabırlı mı? Çok çocuk aslında az çocuktan daha mı iyi? Büyükler küçükleri oyalıyor mu?

Ben 8 gibi başlıyorum genelde ama bu akşam mesela yemeğim hazır hemen eşime vereceğim benim pek iştahım yok az atıştıracağım 7 buçuk gibi spora başlarım
benimde yemeğim hazır
dün akşam arkadaşa gidemedik eşimle oğlum ders çalıştılar
bu akşam gidicez,birde bavulumu hazırlamaya başlasam iyi olcak,en sevmediğim kısım da bu bavul hazırlamak,dahada sevmediğim bavul boşaltmakama arasında geçen tatil zamanı en güzeli

ne zaman gidiyorsunnn tatile, benimde tatilim geldi artık ya

mortiiim ne sporu ya, benim mortiliğimi mi buldun, haftaya yaparsın sporlarını, bu hafta dinlen

Ausencia kaptaniçeeemm iyi tatiller, ne mutlu güzel güzel eğlen, hiç bir şeyin moralini bozmasına izin verme, arada uğra biraz tatilden bahset, zira nasıl bir şey unutanlar var
Hiç gitmeyenler var ben gibi şükret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…