Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

En sevdiğim bavul doldurmaktır ama en sevmediğim boşaltılması ve yıkanması o yüzden tatil dönüşü o psikolojiyle 2-3 gün bekler çantalar pazar günü döndük daha bu akşam boşaltacağım düşün her akşam yavaş yavaş alıyorum içindenTatil yapacaksın muhteşem yerlere gidiyorsun tadını çıkar boşver
Bence daha iyi ben sabahı sevmedim akşam gel direk mis gibi uyu
Evet uyuduğun için yemekte yemiyorsun
mortiiim ne sporu ya, benim mortiliğimi mi buldun, haftaya yaparsın sporlarını, bu hafta dinlen

Kız sus zaten tıka basa yiyorum midem ağrımasın diye iyice duba olacağım du 2 gün kaldı kurtarayım az paçayı

ay yok be hazırlamasıda sıkıntı
oğlanda evde kalcakya ona yemek,kek poğaça hazırlığı sonra yolluk yiyecek hazırlığı falan tatil öncesi bu yoğun tempo geriyo beni

ay yok be hazırlamasıda sıkıntı
oğlanda evde kalcakya ona yemek,kek poğaça hazırlığı sonra yolluk yiyecek hazırlığı falan tatil öncesi bu yoğun tempo geriyo beni
Anne olmak böyle bir şey sanırım Oğlun tek korkmayacak mı evde ben oda geliyor sandımBen bavulu hazırlarım eşimle çıkarız öyle keyifli o yüzden dediydim hazırlık yapmam gelince beni geriyor asıl

kaptanla antalyada buluşcaz mortim sende gelsen keşke
merak etme ahu ve iğde var eli sopalı
Aaa ciddi misin buluşacak mısınız Keşke gelebilsem ben Antalya'ya uğrar sizi görür oradan hayallerimi yaşayacağım Fethiye - Marmaris yapardım oraya gitseniz benim yerime de

Onlar bana kıyamazlar

cuma akşamı çıkıcaz nasip olursa,bu sene hiç tatile gidesim yok niyeyse,her sene heyecanla beklerdim bu sene içimden gelmiyo hayır olsun

hayırlısı olsun canım iyi düşün iyi olsun

bellide olmaz o yapmazsa ahu var,kaptan çift yardımcı bıraktı nolur nolmaz diye haberin olsun

Ahu060812 gece kuşu, o gelmeye biz çoktaaan yer bitiririz her birşeyi

bak beni öyle kandırmıyonuz değil mi, sağ gösterip sol vurmayın ha,

Ausencia kaptanım tatile mi gidiyorsuniyi tatiller bol dinlenmeler eğlenmelerbizi cuma günü kim sopaya çekecek peki

rahat ol kuzu bol bol yemene bak sen

Anne olmak böyle bir şey sanırım Oğlun tek korkmayacak mı evde ben oda geliyor sandımBen bavulu hazırlarım eşimle çıkarız öyle keyifli o yüzden dediydim hazırlık yapmam gelince beni geriyor asıl

he can anne olmak böyle bişey
oğlumun yanına teyzem gelicekte,bikaç gün yanlız kalmak istedi,biz cuma akşam yola çıkıcaz,teyzemde salı falan gelir heralde,o zamana kadar yetecek şekilde dolaba bişeyler hazırlamam lazım
Aaa ciddi misin buluşacak mısınız Keşke gelebilsem ben Antalya'ya uğrar sizi görür oradan hayallerimi yaşayacağım Fethiye - Marmaris yapardım oraya gitseniz benim yerime de

Onlar bana kıyamazlar

inşallah bir aksilik çıkmazsa (burdaki tek aksilik eşim olabilir)buluşucaz
gönülden istiyorum olacağınada inanıyorum,senlende birgün buluşcaz
ben fetiyeyi pek beğenmedim,hatta marmaris merkezide pek beğenmedim,denize gircek sahili çok kötü kumu yok ama içmeler güzeldi,kardeşimde selimiyeyi güzel demişti ama gitmedim
bende kaş ı çok merak ediyorum,bu sene görücem nasipse

sen cumaya artıyla gelmede nolur nolmaz,iki kaptan biri bi yerden çeker biri diğer yerdenarada canımızı okurlar gibime geliyo

ahaa onu doğdu didin,ahu keptını gececi,iğde keptınıda habire okul okumaktan pek meşgul,baksana 3.üniversiteye kaydoldu ana keptın aus tatilde,sabitler,artılar arada kaynayabilir,yani benim öyle olmıycakta hani olanlar için dediydim

aynen mortim,iyi düşüneyim iyi olsun,rabbim korusun,iyi şeyler yazsın

İyi olmuş kuzum kaçı gibi döneceksin özleyeceğim seni arada snap at

İnşallah buluşursunuz eşinden yana sıkıntı olmaz
Amin inşallah çok çok istiyorum

Aa her yerine gittin mi beğenmedin mi bende Ölüdeniz kanyon falan merak ediyorumMarmaris'de merkez değil de Gökova Selimiye içmeler falan hep aklımda nasip olursa bir sene elbet gideceğim inşallahKaş çok beğenilen bir yer dediğim gibi turlara da katılırsanız değme keyfine

Bende önlemimi aldım bugünden 2 tane kaptan heç iyi olmadı

Son düzenleme:

bayrama dönücez nasipse
ölüdenize gittim güzeldi,fethiye merkezi beğenmedim, kanyona gitmedim,ama kesinlikle 1 kere gidip görülmesi gereken yerler,2. ye pek gerek yok bence ama herkesin kendi fikri tabikide
marmarise birdaha gitmeyi bende çok istiyorum çünkü gittiğimiz sene kv ve kp de vardı onlara sebep fazla dilediğimiz gibi gezemedik,tekrar takılmazlarsa peşimize doyasıya gezmek istiyorum

kaşta tura katılıcaz tabikide en çok istediğim şey,birde kalede meşhur fındıklı dondurma varmış ondan ye dediler bakalımkaptan duymasın

iki kaptan bencede olmadı,aus ta pek garantici çıktı canımm

Ohh bayağı bayağı bayram sonrasına kaldı desene kavuşmamız müsait oldukça yaz bana özelden telden

İnşallah bir daha nasip olur gidersiniz kuzumtur gibi böyle plan yapıp gezmek gerek oraları ben yaptım gidersem listem hazır bir yemek olarak ne yerim onu yapmadım ahahhadondurmayı ye tabi ki bir kere gidiyorsun bir daha gidemezsin belki dondurma en hafif kaçamak bir şey olmaz yüzerken gezerken eritirsin

Garantici kaptan o

yazarım tabikide kuzum ama insanda çekiniyor hani sen çalışıyosun ben tatilde
gezi planını baya baya çıkardım,notlarımı aldım ama bakalım ordayken ne kadar uyabiliriz bilmem
evet yüzerken ben eritirim o dondurmayı,senin yerinede yiyim mi kuzum

Aşk olsun öyle şey düşünülür mü yani her zaman yazabilirsin bende sonuçta gittim gidiyorum ne olacak yaz sen 2 hafta ayrı mı kalacağız

Yi yi benim yerime de İnsan tamamen uyamasa da yine de bir bildiği oluyor güzel oluyor ben İzmir'e gittiğimde çıkarmıştım orada yaşayan adama anlatmıştım adam şok ondan çok yer biliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…