Aşk olsun öyle şey düşünülür mü yani her zaman yazabilirsin bende sonuçta gittim gidiyorum ne olacak yaz sen 2 hafta ayrı mı kalacağız
Yi yi benim yerime deİnsan tamamen uyamasa da yine de bir bildiği oluyor güzel oluyor ben İzmir'e gittiğimde çıkarmıştım orada yaşayan adama anlatmıştım adam şok ondan çok yer biliyordum
Millet kaçmış mortim yarın görüşmek üzereayrı kalmayalım tabikide
tamamdır morti duble fındıklıo iş bende merak etme
aynen önceden bilmek çok güzel oluyor,yerinde yaşayan dışardan gelen kadar gezmiyor zaten o yüzden dışardan gelen daha çok şey biliyor,ben araştırmamı yaptım,birlikte gezeceğimiz arkadaşlta yapmıştır sanırım,birlikte istişare eder ortak kararla yaparız bişeyler
bu arada bizden başka kimse yok burda,herkeşler nerde yahuu
yerken biraz tıkar ama olsun senin için yapmam lazım,mortilik böle bişeyMillet kaçmış mortim yarın görüşmek üzere
Hiç merak etmiyorum eminim hakkını vererek yiyeceksin
Aahhaha boğazından geçmezse azıcık ittir bilirim hiç dondurma sevmezsin ama benim için yiyerken biraz tıkar ama olsun senin için yapmam lazım,mortilik böle bişey
hee yaa aus gitti diye herkes dağıldı
morti fedakarlığıyla ittire ittire yirim artık napimmAahhaha boğazından geçmezse azıcık ittir bilirim hiç dondurma sevmezsin ama benim için yi
Öyle yap senmorti fedakarlığıyla ittire ittire yirim artık napimm
Kaç oldu diyorum Aus sopasını emanet etti sağolsun. Koltuğumun altındayarın ne yesem ne yesem, gerçi kaptan yok, cozutsamigdedali bir şey yapamaz değil mi, onun eli sopalı değil, hem aplasına nasıl kızabilir bir insan, utanır yani
ahaa onu doğdu didin,ahu keptını gececi,iğde keptınıda habire okul okumaktan pek meşgul,baksana 3.üniversiteye kaydolduana keptın aus tatilde,sabitler,artılar arada kaynayabilir,yani benim öyle olmıycakta hani olanlar için dediydim
aynen mortim,iyi düşüneyim iyi olsun,rabbim korusun,iyi şeyler yazsın
Yaptığın her sporun puan olarak bir karşılığı var o 60 yazan günlerde ne spor yapmıştın dk olarak da yaz canım. Tekrar hesaplayalım. Bi yanlışlık olmasın. Sonuçta fırtınalardasın aynı takımdayııızSpor listesinde benim adımın yanında 60/60/60 yazıyor. Bu neyi ifade ediyor ki acaba
Ben bakarım olmamıMenümü bildireyimm.Ausencia benim menüme kim bakacak kıııız
Kahvaltı(8:30)
yarım muz
yoğurt
az peynir
4 zeytin
5-6 fındık
Akşam(16:00)
kıymalı yumurta(1 yumurtayla)
salata
ayran
Su: 2 lt
Spor henüz yok akşam yapacam
Gün içinde hibisküs şerbeti(şekersiz) ve kahvelerim var
Maşallah nasıl güzel menüler veriyorsunuz siz yaMenü bildirimi
Sabah 8:00
İki yumurta omlet
Zeytin salatası içinde domates salatalık soğan sarımsak nar ekşisi isot kekik
Yeşil çay
Yarım dilim ekmek
Öğle 14:30
Patlıcan yemeği. Patlıcan salça soğan sarımsak biber hepsini çiğden koyup üzerine az sirke limon suyuyla pişirdim. Sonra indirdim zeytinyağı ve tuz ekledim. Güzel oldu sirke tadını sevdim.
Bol salata
Yoğurt
Şimdi yarım avuç kadar çekirdek çitledim
Akşam
Bir kase yoğurt üstüne isot sevdiğim baharatlar katarım. Canım çok bişey istemiyor.
2 lt su
Çekirdek naayyn çekirdek... Dün ki bulgurun sabiti bugün çekirdek... Onun dışında güzel menünMenü bildirimi
Sabah 8:00
İki yumurta omlet
Zeytin salatası içinde domates salatalık soğan sarımsak nar ekşisi isot kekik
Yeşil çay
Yarım dilim ekmek
Öğle 14:30
Patlıcan yemeği. Patlıcan salça soğan sarımsak biber hepsini çiğden koyup üzerine az sirke limon suyuyla pişirdim. Sonra indirdim zeytinyağı ve tuz ekledim. Güzel oldu sirke tadını sevdim.
Bol salata
Yoğurt
Şimdi yarım avuç kadar çekirdek çitledim
Akşam
Bir kase yoğurt üstüne isot sevdiğim baharatlar katarım. Canım çok bişey istemiyor.
2 lt su
Nazar etme nolur çalış senin de olurBen bakarım olmamıNasıl güzel sağlıklı bir menü böyle çok kıskandım hiç beğenmedim
Haklısın ama çekirdek yaaa çekirdek nasıl hem bu kadar güzelken bir o kadar küstah olabiliyorÇekirdek naayyn çekirdek... Dün ki bulgurun sabiti bugün çekirdek... Onun dışında güzel menün
Naayn kısımlar olmasa daha güzel tabiMaşallah nasıl güzel menüler veriyorsunuz siz ya
Çekirdek yarım avuç kandırmaca saydım ben onuNaayn kısımlar olmasa daha güzel tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?