Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayrı kalmayalım tabikide
tamamdır morti duble fındıklı o iş bende merak etme
aynen önceden bilmek çok güzel oluyor,yerinde yaşayan dışardan gelen kadar gezmiyor zaten o yüzden dışardan gelen daha çok şey biliyor,ben araştırmamı yaptım,birlikte gezeceğimiz arkadaşlta yapmıştır sanırım,birlikte istişare eder ortak kararla yaparız bişeyler

bu arada bizden başka kimse yok burda,herkeşler nerde yahuu

Millet kaçmış mortim yarın görüşmek üzere

Hiç merak etmiyorum eminim hakkını vererek yiyeceksin

yarın ne yesem ne yesem, gerçi kaptan yok, cozutsam igdedali bir şey yapamaz değil mi, onun eli sopalı değil, hem aplasına nasıl kızabilir bir insan, utanır yani
Kaç oldu diyorum Aus sopasını emanet etti sağolsun. Koltuğumun altında

Benim meşguliyetim buraya engel değil hiç merak etmeeee. Gerekirse falakaya yatırırm
Spor listesinde benim adımın yanında 60/60/60 yazıyor. Bu neyi ifade ediyor ki acaba
Yaptığın her sporun puan olarak bir karşılığı var o 60 yazan günlerde ne spor yapmıştın dk olarak da yaz canım. Tekrar hesaplayalım. Bi yanlışlık olmasın. Sonuçta fırtınalardasın aynı takımdayııız

@eflalim
sen yine de bulguru abartma gulüm. Geçen gün bütün konuşmalarını dinledim nerdeyse dediği şu: Kilo vermek isteyen bulgur yemesin. Kitabında ne yazar bilmiyorum ama kilo korumak isteyenlere serbest bulgur. Yarın fark yok dersen bulgurdan bilirim. İnşallah yemeden görürsün. Kii dün @Portakal Sulu Ordek de bulgur yedi bugün sabit çıktı. Buradan da bulgurun diyete pek yaramadığını anlayabiliriz

Menümü bildireyimm. Ausencia benim menüme kim bakacak kıııız

Kahvaltı(8:30)
yarım muz
yoğurt
az peynir
4 zeytin
5-6 fındık

Akşam(16:00)
kıymalı yumurta(1 yumurtayla)
salata
ayran

Su: 2 lt
Spor henüz yok akşam yapacam
Gün içinde hibisküs şerbeti(şekersiz) ve kahvelerim var

Menü bildirimi
Sabah 8:00
İki yumurta omlet
Zeytin salatası içinde domates salatalık soğan sarımsak nar ekşisi isot kekik
Yeşil çay
Yarım dilim ekmek

Öğle 14:30
Patlıcan yemeği. Patlıcan salça soğan sarımsak biber hepsini çiğden koyup üzerine az sirke limon suyuyla pişirdim. Sonra indirdim zeytinyağı ve tuz ekledim. Güzel oldu sirke tadını sevdim.
Bol salata
Yoğurt

Şimdi yarım avuç kadar çekirdek çitledim

Akşam
Bir kase yoğurt üstüne isot sevdiğim baharatlar katarım. Canım çok bişey istemiyor.
2 lt su

Ben bakarım olmamı Nasıl güzel sağlıklı bir menü böyle çok kıskandım hiç beğenmedim

Maşallah nasıl güzel menüler veriyorsunuz siz ya

Çekirdek naayyn çekirdek... Dün ki bulgurun sabiti bugün çekirdek... Onun dışında güzel menün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…