Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bi dolu sayfa salatalık ... acur ... bi de neydi amcaoğlu hıthıt okudum

Afyona kadar bastım geldim ... orda eşime devredip... bi masal edasıyla sizi okudum.

Binbirgece masalları niye mi ?

Efenim bu masalın güzelleri ... demiş ki kaptan yok artılar sabitler arada kaynar her zamankinden daha dikkatliyim
Bazıları demiiiiş ahu gelene kadar yiyelimmmm gözüm üzerinizde sayın 100 gr eksi gören bayan

Birileri demiş spordan sonra çok acıkıyorummmmm ..... 77.5 diyorum kendilerine

Bulgur isteyen kimdi bulgur . Dolma..... hee nisaaaaaa

Eveeet canlarım seviliyorsunuz

Hadi göreyim bu hafta sizi ... aus tatile çıkınca takımı dağıldı mıııııı dedirteceğizzzz hayıııııııııır

Ayyyyy pek sıcaaak .... resmen kaynayan bi kazana doğru yol alıyoruz

Kp uyudu ... yusuf uyudu .. değnek soruyor napıyosun takımı okuyorum dedim .
Aferin boş bırakma diyor enişteniz

Ben tabii ki

Güzellllll .yarın temiz bi -300 daha var

Küstah çekirdek dışında güzel canım .

Ben gördüm 45'i meraklanma

ay ne güzel görüyosun sen kuzum öyle.... Ben bugün yine bir yoğun bir yoğun sormayın kızlar. Biliyorsunuz çeyizler ıslandı onları yıkamıştım falan yeni koliler geldi onların bi kısmını koliledim falan sonra anam yoktu köydeydi bugün gelecek inşallah bi yemek yapayım dedim Yemek öncesinde de spor yaptım. Sonra yemek olarak taze fasulye yapcağım için hani dedim bekleyeyim pişireyim yerim açlıktan beynim uçtu fasulyenin yanına bulgur pilavı yaparken domates eklemeyi unuttum bulgurların üstüne ekleyiverdim domatesleri Allahtan pişmiş domatesti günü kurtardım

Bu arada bugünkü menüm

Kahvaltı-11.00

1 domates
1 salatalık
1 kk light peynir

Ara-12.00

Şekersiz Türk kahvesi

Ara- 15.00

Tarçınlı süt

Akşam-17.00

4 yemek kaşığı taze fasulye
2 yemek kaşığı bulgur pilavı (o kadar yaptım bu kadarcıktan olmaz sanırım bişey)
1 kase yoğurt(chia tohumlu-pul biberli)
4 tane sivri acı biber (Yemeklerdeki ve yoğurttaki acı kesmedi )

Su şuana kadar 2 litre. Ausencia igdedali

Selam kizlar cenenizin masallahi var

Bugünkü menümü yazip kacicam pek menüye benzemesede

Sabah
1 poriyon meyve

Kahvalti-ögle ( sabah disardaydim)
3 dilim ekmek
Zeytin peynir
Salatalik domates
Ezme
Biraz bal kaymak

Suanda 1 nektarin yedim canim hic yenek yemek istemiyor aksami gecistiricem sanirim suda icemedim bugün

Bakalım beni hangi rakam bekliyor

Bu arada bugünkü menüm

Çok az yiyip akşam yüklenmişsin tatlım...
Bulgurun akıbeti bende nahoş... sende hoştur inşallah...

Bu menü mü ?

Islık güzel şeyler anlatıyor ....

Çok az yiyip akşam yüklenmişsin tatlım...
Bulgurun akıbeti bende nahoş... sende hoştur inşallah...

yani şu zamana kadar bende bi sıkıntısını görmedim kaptan bir de cidden az yedim. Akşam çok görünüyor ama yediğim porsiyonun aynını hazırlayıp fotusunu atsam enaaa bu ne gızzz dersin Alt alta çok duruyor sadece. Birde işin açığı var biber yedim biberin bi + olacağını sanmıyorum kiloda ben o ince acı biberleri çok severim de onun dışında en çok yoğurt oldu sanırım yediğim. Diğerleri Allah seni inandırsın birer avuç falan eder

9 ağustos

Kahvaltı (11 ): Yeşil soğanlı peynirli iki yumurtalı omlet, domates, salatalık, roka 7 zeytin, 4 ceviz, 4 minik kayısı

Akşam ( 17 ) : 1 tabak yumurtalı fasulye kavurması, 3-4 kaşık yoğurt, 3-4 kaşık mercimekli pilav, semizotlu salata

Su: 1.5 litre , yatım litre dukan yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…