Kız sen karatay yapmıyor muydun. Canancığım en geç 8'de bitirin yeme işini diyoooorMerhaba şekerler menüm
Sabah 09:30
2 yumurta lorlu dereotlu omlet
7 zeytin
3 minik çiğ fındık 3 ceviz 1 gün kurusu
2 küçük kapya biber
Yeşil çay
Şekersiz
Öğlen 14:30
1 tabak kabak yemeği
1su bardağı yoğurt
Akşam henüz yemedim 20:30 u bulur muhtemelen
2 fırında tavuk baget
Salata
1 kase yoğurt
Su: 3 lt. den fazla
Spor : 3saat ütüeridim sıcaktan
Sonra 5 mil Leslie yaptım 75 dk.=150 puan
Ausencia igdedali @Ahu060812
Ortim @caytabagi mortim @Antepia27
Eşimi bekliyorum kuzum, yalnız yesin istemiyorumKız sen karatay yapmıyor muydun. Canancığım en geç 8'de bitirin yeme işini diyoooor
Menün güzel ama. Bi de sporunu da beğendimmEşimi bekliyorum kuzum, yalnız yesin istemiyorumyoksa yerdim
Teşekkür ederim canımMenün güzel ama. Bi de sporunu da beğendimm
Ben de meraktayım canım. Bence uygulayan herkese yarayacak gibi az çokTeşekkür ederim canım
Merak ediyorum haftalık Karatay diyetimin sonucunu
Spor bildirimim: Ayyy şunu yazmayı bile özlemişim gözünü sevdiğimin sporu
90 dk yürüyüş=180
40 dk pilates=120
30 dk bölgesel egzersiz=90
Toplaaaaam=390
Ausencia
Fırtınalaaar. Köprüden önceki son çıkıştayız. Üst üste 3 mağlubiyet alırsak tarih bizi affetmeeeeezKaldırın totolarııııı
@Ahu060812
@Nefs
60kiloyum
@Antepia27
@Bonus
@eflalim
@White Lily
@kelebekolacam
@GunesinKizi35
@roxen2303
Yapanlara sözüm yok tabii kii.Ama çok az sporla gelenler var. Onlar kendilerini biliyorlar
İnşallah canım :)Ben de meraktayım canım. Bence uygulayan herkese yarayacak gibi az çok
hayırlı olsun canım.Lefke ünv mimarlık İngilizce tam burslu
Çok şükür bugün sahalara dönebildimmm. Nası özlemişim. Bacaklar zangır zangır yalnız
Bana bunlarla gel hayrişim
enaaaaa bunu görünce anladım ki spor bildirimi yapmamışım yapayım bari
O biraz kuruyemişi açalımmmmleptinin zirve yaptığı menüm
sabah 08.45
2 yumurtadan bol maydanozlu naneli salatam (pulbiberli)
1 dilim peynir
7 zeytin
azar azar domates salatalık biber
biraz ceviz-çiğ badem
akşam 19.15
etli türlü yemeği
1 ızgara köfte
1 yk pişmiş soğan
1 kase sulu ev yoğurdu
acı biber ve 1/2 salatalık
yatana kadar 3 lt su
öğlen bol limonla 350 mlt soğuk yeşilçay ve açık çay
akşam limonla maden suyu ve soğuk yeşilçay-roiboss çayı karışımıAusencia igdedali
O biraz kuruyemişi açalımmmm
Menünü çok beğendimm bugün. Gerçekten leptinlere boğulmuşsundur
Eğer zorlamayacaksa yarın da böyle yapsana. Merak ettim hızlandıracak mı seni.
Dün kaptan yine yine yine uyarınca artık accık ucundan kuruyemiş gibi betimlemeler kullanıp yırtamazsın bencekuruyemişi mi açayımniyeki bana güvenmiyor musun yoksa
Sabah
2 yumurtadan omlet
1 dilim süzme peynir
Bir miktar ceviz
3 siyah zeytin
Yeşil biber
Akşam
1 tabak taze fasulye
Yoğurt
Salata
Su 2 litre civarı
o cısslardan sen yeme ama kuzum emiYarın sabah kahvaltıya arkadaşım gelecek. Akşam yemeğe de sınıftan bi arkadaşımmm... Kahvaltılık bir sürü cıss hazırladım pek sever kendisi...Akşama da ayarladım bakalımmm. Temizlik spor derken pert oldum resmenOkul da var yarınnn. Bitse de gitsek modundayım artık. Urfa'yı özledimmm
Aus un ikazını kahvaltımı yaptıktan sonra gördüm. bu birrrrrrrrrDün kaptan yine yine yine uyarınca artık accık ucundan kuruyemiş gibi betimlemeler kullanıp yırtamazsın benceİnşallah abartmamışsındır çünki menün şahane
Gördüm gördüüümmm. Gitmiştir akşama kadar o 10 badem. Cidden eğer dayanabiliyorsan bu şekilde yap menülerini...o cısslardan sen yeme ama kuzum emi
annenleri özledin tabi haklısın
Aus un ikazını kahvaltımı yaptıktan sonra gördüm. bu birrrrrrrrr. bugün 2 ceviz 10 çiğ badem yedim. bu ikiiiiiii . ben bu kuruyemişler sayesinde 10.30 saat aç kalabildim. bu da üçççççççç 6,5 saat leptin çalıştırdım bu da görülsün lütfen. bu da dörttttttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?