Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız sen karatay yapmıyor muydun. Canancığım en geç 8'de bitirin yeme işini diyoooor

Spor bildirimim: Ayyy şunu yazmayı bile özlemişim gözünü sevdiğimin sporu
90 dk yürüyüş=180
40 dk pilates=120
30 dk bölgesel egzersiz=90
Toplaaaaam=390
Ausencia

Bana bunlarla gel hayrişim

enaaaaa bunu görünce anladım ki spor bildirimi yapmamışım yapayım bari

leptinin zirve yaptığı menüm

sabah 08.45
2 yumurtadan bol maydanozlu naneli salatam (pulbiberli)
1 dilim peynir
7 zeytin
azar azar domates salatalık biber
biraz ceviz-çiğ badem

akşam 19.15
etli türlü yemeği
1 ızgara köfte
1 yk pişmiş soğan
1 kase sulu ev yoğurdu
acı biber ve 1/2 salatalık

yatana kadar 3 lt su
öğlen bol limonla 350 mlt soğuk yeşilçay ve açık çay
akşam limonla maden suyu ve soğuk yeşilçay-roiboss çayı karışımı Ausencia igdedali

O biraz kuruyemişi açalımmmm
Menünü çok beğendimm bugün. Gerçekten leptinlere boğulmuşsundur
Eğer zorlamayacaksa yarın da böyle yapsana. Merak ettim hızlandıracak mı seni.

Yarın sabah kahvaltıya arkadaşım gelecek. Akşam yemeğe de sınıftan bi arkadaşımmm... Kahvaltılık bir sürü cıss hazırladım pek sever kendisi...Akşama da ayarladım bakalımmm. Temizlik spor derken pert oldum resmen Okul da var yarınnn. Bitse de gitsek modundayım artık. Urfa'yı özledimmm

o cısslardan sen yeme ama kuzum emi

annenleri özledin tabi haklısın

Dün kaptan yine yine yine uyarınca artık accık ucundan kuruyemiş gibi betimlemeler kullanıp yırtamazsın bence İnşallah abartmamışsındır çünki menün şahane
Aus un ikazını kahvaltımı yaptıktan sonra gördüm. bu birrrrrrrrr. bugün 2 ceviz 10 çiğ badem yedim. bu ikiiiiiii. ben bu kuruyemişler sayesinde 10.30 saat aç kalabildim. bu da üçççççççç 6,5 saat leptin çalıştırdım bu da görülsün lütfen. bu da dörttttttttttt

Gördüm gördüüümmm. Gitmiştir akşama kadar o 10 badem. Cidden eğer dayanabiliyorsan bu şekilde yap menülerini...
Anamları da özledim ya özlemez olur muyum. Ev taşınacak vs bir sürü iş vardı gram yardımım dokunmadı. Bi de ayağında topuk dikeni var. Bu ara ağrısı da oluyormuş. topallaya topallaya yapıyordur şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…