Kırk yıl görmeseler cagirmazlar esim her telefonda davet edet ayda bir gelirler varsa yoksa rahatları
belki daktırımın dediği gibi havalardanda olabilir,anam öylede bi tuhaf nem varki sağlam adamı çatlatır,yani soruna gerek yok
ahaaa
kp in düğüne gitmesini istemedi demek,kv dede gidince ona inat bodruma gidiyor kp inde
olan arada size oldu yaaa neyysseee
evlat sevilmez mi,süprizde olsa evlattır candır
ayy ne imrendim sana ecee,bizde her hafta sonu mıç mıç telefonda hafta sonu gelsenize,aaa gelin, yada özledim gelin,bu hafta sonu gidelim mibıktım usandım,hayatımda annemi babamı görmediğim kadar kv kp görmekten gına geldi,allahtan bi ara ortalığı karıştırdımda,kv artık pek gelemiyo gelsede kalamıyo,tabi kaynımlada aram açıldı ama olsun bu seviyede kalmak iyidir
Sabirli olduğum soylenir dış etkenler etkilemezse tabiPeki sen nasılsın çocuklara karşı sabırlı mı? Çok çocuk aslında az çocuktan daha mı iyi? Büyükler küçükleri oyalıyor mu?
Bi an önce düzenini kurup şuraya spor bildirimlerini yapman için sabırsızlanıyorum. fırtınalar senden hizmet beklerKırk yıl görmeseler cagirmazlar esim her telefonda davet edet ayda bir gelirler varsa yoksa rahatları
Sabirli olduğum soylenir dış etkenler etkilemezse tabi
Ama kesinlikle buyukler kucuklerle ilgilenmiyor hepsi bana bakiyor herkes.rahatına pek düşkün odalarına bile kabul etmiyorlar benim iki küçük cadıyı
Lunya tatilde 3 gündür
Veririz veririz insallah hep birlikte ablscim sen gordunmu 99 u parti yapıldimi@Antepia27
Merhaba şekerler menüm
Sabah 09:30
2 yumurta lorlu dereotlu omlet
7 zeytin
3 minik çiğ fındık 3 ceviz 1 Hurma
2 küçük kapya biber
Yeşil çay
Şekersiz
Öğlen 14:30
1 tabak kabak yemeği
1su bardağı yoğurt
Akşam henüz yemedim 20:30 u bulur muhtemelen
2 fırında tavuk baget
Salata
1 kase yoğurt
Su: 3 lt. den fazla
Spor : 3saat ütüeridim sıcaktan
Sonra 5 mil Leslie yaptım 75 dk.=150 puan
Ausencia igdedali Ahu060812
Ortim @caytabagi mortimAntepia27
hayırlı olsun canım.
Hey maşallah hatunun totosu yer girmemiş bugünSpor Bildirimim
Yürüyüş: 40*2=80
Koşu:40*4=160
Egzersiz: 60*3=180
Pilates: 30*3=90
TOPLAM: 510 point
Ne zaman geçeceksin urfaya canım bakarsın @Portakal Sulu Ordek le birlikte Urfa buluşması yaparızYarın sabah kahvaltıya arkadaşım gelecek. Akşam yemeğe de sınıftan bi arkadaşımmm... Kahvaltılık bir sürü cıss hazırladım pek sever kendisi...Akşama da ayarladım bakalımmm. Temizlik spor derken pert oldum resmenOkul da var yarınnn. Bitse de gitsek modundayım artık. Urfa'yı özledimmm
Ayyy çok geçmiş olsun annecigine zordur topuk dikeni zayiflasa çok faydası olur ama gördüm gördüm teyzem vermiş bi kaç kilo devamı da gelir inşallahGördüm gördüüümmm. Gitmiştir akşama kadar o 10 badem. Cidden eğer dayanabiliyorsan bu şekilde yap menülerini...
Anamları da özledim ya özlemez olur muyum. Ev taşınacak vs bir sürü iş vardı gram yardımım dokunmadı. Bi de ayağında topuk dikeni var. Bu ara ağrısı da oluyormuş. topallaya topallaya yapıyordur şimdi
Beğendim FatmamHayırlı akşamlar sevgili takımım
Baskül istediğim gibi göstermeyi ve bugün yarın biraz az olabilir menüm
Sabah
2hs yumurta
Öğle
Tonbaligi
Ayran
Oğlanın durumunden bir iki lokma
Akşam
1 hs yumurta
Ayran
Hayırlı akşamlar sevgili takımım
Günaydın hayırlı cumalar
Salı günü ani bir kararla memlekete gittik, dün gece geldik. Tabiki benden beklendiği üzere diyete uygun davranmadım. Simit görünce, köy ekmeği görünce vs vs vs görünce dayanabilecek irade neden yok bende! Cuma olacak kilo bildiricez diye korkuyorum her hafta. Bir arpa boyu yol alamadım. Yok yok yok olmuyor ya karar verdiğim hiçbirşeyde sebat edemiyorum. Ne desem ne yapsam bilemiyorum. Devam etmiyorum deyip kaç defa bozdum, devam ediyorum deyip kaldım hep aynı...hiç ilerleme olmuyor.
Kilom sabit
Kaç haftadır 79dan aşağı gr inemedim. Tiroid dengesizliği de etkliyor bir yandan. Her hafta mahçup olmak istemiyorum artık. Kk'ya da giresin kalmıyor böyle oldukça. KaptanımAusencia hep hoşgörülü davrandın teşekkür ederim sana canı gönülden. Antepia27 fatma ablam sana da hiç iyi orti olamadım maalesef
Hey maşallah hatunun totosu yer girmemiş bugün
maşallah sonucunu alacağına eminimcidden görmedi yeni oturuyorum bide tabi mekik falan çekerken yarım gördü yerionun öncesinde sonrasında da bu ıslanan malzemeleri yeni kolilere yerleştirdim falan yemek yaptım ettim yeni yeni oturuyorum
Gördüm gördüüümmm. Gitmiştir akşama kadar o 10 badem. Cidden eğer dayanabiliyorsan bu şekilde yap menülerini...
Anamları da özledim ya özlemez olur muyum. Ev taşınacak vs bir sürü iş vardı gram yardımım dokunmadı. Bi de ayağında topuk dikeni var. Bu ara ağrısı da oluyormuş. topallaya topallaya yapıyordur şimdi
Beğendim Fatmam
Mortim sporu boşver yaa ne gerek var bu sıcakta
Hemen kalk abla kalınca kalıyor valla ben seni tutuyorumAyy mortim sorma oturduğu m yerde terliyorum hiç canım istemiyor ama
Ama geçmem gereken bir tatlı rakip
Baskül de görmek istediğim bı rakama var malasef
Hemen kalk abla kalınca kalıyor valla ben seni tutuyorum@saydin78
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?