Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kırk yıl görmeseler cagirmazlar esim her telefonda davet edet ayda bir gelirler varsa yoksa rahatları

Peki sen nasılsın çocuklara karşı sabırlı mı? Çok çocuk aslında az çocuktan daha mı iyi? Büyükler küçükleri oyalıyor mu?
Sabirli olduğum soylenir dış etkenler etkilemezse tabi
Ama kesinlikle buyukler kucuklerle ilgilenmiyor hepsi bana bakiyor herkes.rahatına pek düşkün odalarına bile kabul etmiyorlar benim iki küçük cadıyı

Bi an önce düzenini kurup şuraya spor bildirimlerini yapman için sabırsızlanıyorum. fırtınalar senden hizmet bekler
2 haftadır halimizi görüyorsun di mi

Lunya tatilde 3 gündür

İyi tatiller canim

Veririz veririz insallah hep birlikte ablscim sen gordunmu 99 u parti yapıldimi @Antepia27

Yok ablacm malasef

Mortim menun çok güzel sporun daha bı güzel

hayırlı olsun canım.

Çok teşekkürler canım

igdedali vallahi canım çok çekti o kolayı ben almam normalde ama bende bi adam var ne yese kilo almaz ne kadar sagliksiz şey varsa yer içer ben dediğim zamanda ben çocukluğumdan beri yiyorum bisi mi oldum sankim der bisi olmamış olması olmayacağı anlamına geliyor sankim

Hurmalara gelince 3 yerdim hep ama bu düzensiz gelen hala mahvetti beni akşam yemek yemeyecegim nasılsa diye yiyverdim gitti

Ne zaman geçeceksin urfaya canım bakarsın @Portakal Sulu Ordek le birlikte Urfa buluşması yaparız

Ayyy çok geçmiş olsun annecigine zordur topuk dikeni zayiflasa çok faydası olur ama gördüm gördüm teyzem vermiş bi kaç kilo devamı da gelir inşallah

Beğendim Fatmam
Mortim sporu boşver yaa ne gerek var bu sıcakta

Hey maşallah hatunun totosu yer girmemiş bugün

cidden görmedi yeni oturuyorum bide tabi mekik falan çekerken yarım gördü yeri onun öncesinde sonrasında da bu ıslanan malzemeleri yeni kolilere yerleştirdim falan yemek yaptım ettim yeni yeni oturuyorum

Gördüm gördüüümmm. Gitmiştir akşama kadar o 10 badem. Cidden eğer dayanabiliyorsan bu şekilde yap menülerini...

valla bugün sürpriz şekilde böyle dayanabildim. öğlen ara olarak chialı ev yoğurdu yiyecektim ama canım istemedi. bakalım. gerçi kabızlık sorunumu yarı yarıya halladebildim. cumaya yansımasın diye belki yarın sabahtan chialı ketentohumlu ev yoğurdu yiyebilirim. yanında da ona göre bişiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…