Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anacım sen bu kadar sporu nasıl yapiyosun masallah hadi onuda geçtim o kadar zamanı nerden buluyorsun süper süper süper

canım şuan çalışmıyorum ya ondan işe başlayayım bi seminerler başlasın o zaman bu kadar yapamam acı çıkartıyorum

Neyse ki kendi sopanı kendin şeyetmişsin

Fatma abla menün çok çok eksik olmuş amaaaa. Keşke salata ekleseydin en azından bool boool

Ne zaman geçeceksin urfaya canım bakarsın @Portakal Sulu Ordek le birlikte Urfa buluşması yaparız
Oooo alırım bi dal. Ne güzelll oluuur

Ayyy çok geçmiş olsun annecigine zordur topuk dikeni zayiflasa çok faydası olur ama gördüm gördüm teyzem vermiş bi kaç kilo devamı da gelir inşallah
130 kilodan düştü 104'e bakalım. Geçen gün hedefin ney anne dedim. 50 kilo dedi yav Ben burda Ausencia Ausa boşuna yükleniyorum. Anne saçmalama 70 iyidir benden zayıf mı olacan dedim. Genç kızken bile 50 kiloyu görmedim bu defa görecem dedi. Daha da Ausa bişey demem

Cutemom007 canım vardım ben gitmeden sen yeni gelmiştin hosbuldum tatlim
hım bende diyorum nerden hatırlıyorum anladım datlum neyse bu sefer birlikte zayiflayalım o zaman

vallahi hırsa bak maşallah düşerse şaşırmam helal annene

Megiiim görüşemiyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…