Lesli ablamla buluşma vakti
Konum at geliyorum tatlimSeni de bekleriiiz . Su çok güzel gelsene
Menüne de bayıldım. Karataydan önceki menülerime benziyor. Hatta tıpkısının aynısı
Ayy mortim sorma oturduğu m yerde terliyorum hiç canım istemiyor ama
Ama geçmem gereken bir tatlı rakip
Baskül de görmek istediğim bı rakama var malasef
Hemen kalk abla kalınca kalıyor valla ben seni tutuyorum@saydin78
Anacım sen bu kadar sporu nasıl yapiyosun masallah hadi onuda geçtim o kadar zamanı nerden buluyorsun süper süper süperSpor Bildirimim
Yürüyüş: 40*2=80
Koşu:40*4=160
Egzersiz: 60*3=180
Pilates: 30*3=90
TOPLAM: 510 point
Sekercikiz sen ben varken var miydin hoşgeldin bu arada
maşallah sonucunu alacağına eminim
Anacım sen bu kadar sporu nasıl yapiyosun masallah hadi onuda geçtim o kadar zamanı nerden buluyorsun süper süper süper
Menün güzel görünüyo canım grubun yarısı Karatay yapiyo anlaşılan çalışsın leptinlerrSabah
2 yumurtadan omlet
1 dilim süzme peynir
Bir miktar ceviz
3 siyah zeytin
Yeşil biber
Akşam
1 tabak taze fasulye
Yoğurt
Salata
Su 2 litre civarı
Neyse ki kendi sopanı kendin şeyetmişsinigdedali vallahi canım çok çekti o kolayı ben almam normalde ama bende bi adam var ne yese kilo almaz ne kadar sagliksiz şey varsa yer içer ben dediğim zamanda ben çocukluğumdan beri yiyorum bisi mi oldum sankim der bisi olmamış olması olmayacağı anlamına geliyor sankim
Hurmalara gelince 3 yerdim hep ama bu düzensiz gelen hala mahvetti beni akşam yemek yemeyecegim nasılsa diye yiyverdim gitti
Fatma abla menün çok çok eksik olmuş amaaaa. Keşke salata ekleseydin en azından bool booolHayırlı akşamlar sevgili takımım
Baskül istediğim gibi göstermeyi ve bugün yarın biraz az olabilir menüm
Sabah
2hs yumurta
Öğle
Tonbaligi
Ayran
Oğlanın durumunden bir iki lokma
Akşam
1 hs yumurta
Ayran
Hayırlı akşamlar sevgili takımım
Oooo alırım bi dal. Ne güzelll oluuurNe zaman geçeceksin urfaya canım bakarsın @Portakal Sulu Ordek le birlikte Urfa buluşması yaparız
130 kilodan düştü 104'e bakalım. Geçen gün hedefin ney anne dedim. 50 kilo dedi yav Ben burdaAyyy çok geçmiş olsun annecigine zordur topuk dikeni zayiflasa çok faydası olur ama gördüm gördüm teyzem vermiş bi kaç kilo devamı da gelir inşallah
Canım sen yeni misin yoksa eskilerdenmi isminimi degistirdin seminer felan diyince bizim birine benzettim seni
canım şuan çalışmıyorum ya ondan işe başlayayım bi seminerler başlasın o zaman bu kadar yapamam acı çıkartıyorum
hım bende diyorum nerden hatırlıyorum anladım datlum neyse bu sefer birlikte zayiflayalım o zaman
vallahi hırsa bak maşallah düşerse şaşırmam helal anneneNeyse ki kendi sopanı kendin şeyetmişsin
Fatma abla menün çok çok eksik olmuş amaaaa. Keşke salata ekleseydin en azından bool boool
Oooo alırım bi dal. Ne güzelll oluuur
130 kilodan düştü 104'e bakalım. Geçen gün hedefin ney anne dedim. 50 kilo dedi yav Ben burdaAusencia Ausa boşuna yükleniyorum. Anne saçmalama 70 iyidir benden zayıf mı olacan dedim. Genç kızken bile 50 kiloyu görmedim bu defa görecem dedi. Daha da Ausa bişey demem
Megiiim görüşemiyoruzSelam iyi akşamlar
Yarın dönecegim inşallah.
Ausencia spor bildirimim
Pazartesi
Tempolu yürüyüş = 200 dk
200×2= 400
Salı
Tempolu yürüyüş = 150 dk
150 ×2=300
Çarşamba = 200 dk tempolu
50 dk normal yürüyüş
200 ×2= 400 +50= 450
İnşallah datlum hahahım bende diyorum nerden hatırlıyorum anladım datlum neyse bu sefer birlikte zayiflayalım o zaman
vallahi hırsa bak maşallah düşerse şaşırmam helal annene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?