Çok güzel olur :)
Geçen hafta Hataydaydım. Çok fazla nem vardı çok. Urfada kuru sıcak çekiliyor fakat nem olunca heryer ıslak nefes alamıyor insan. Vallahi dedim urfanın adı çıkmış sıcak diye. Asıl sıcağı nemli yerlere soracaksın. 36 derecede urfada serindir deriz hava ama Hatayda çok çok fenaydı.Sivas bile esmiyor hatunlar. Şu an Hatay'da, Antepte, Urfa'da, Antalya'da olanların halini düşünemiyorum
Bu mesaja bittim alıntılamadan edenedimAyyyy şimdi eşimi aradı kv ...
Nasıl bana demeden çıkar yola ... don atlet almış mı yanına ...tuuuu sizi okuyacağım onu okumayacağım ... gelmesin kalsın bodrumda diyor
Eşim hopörlar açtı ordan dinledik . Ver onu bana diyor .. kp gitsin düğündekilerle konuşsun diyor
Hataydan sevgiler canım ciddi manada ter döküyorsun burda oturduğun yerdeSivas bile esmiyor hatunlar. Şu an Hatay'da, Antepte, Urfa'da, Antalya'da olanların halini düşünemiyorum
Hataylımısın roxen?Ben Hataylıyım da :)Hataydan sevgiler canım ciddi manada ter döküyorsun burda oturduğun yerde
Doğma büyüme burdayım (İskenderun) anne baba tarafım ikiside göçmen (Bulgar /Girit)Hataylımısın roxen?Ben Hataylıyım da :)
Fatma abla senin düşkünü ekledim kaptanın bıraktığı listeye..ona rağmen eksiklik var mı genel olarak bi bak bakalımAhum dün 3mil leslim var canim
Ayy Allah razı olsun deminden beri b görseli atmaya çalışıyor um
He kız gelde kikirdeyek biz ne yaparsak yapalım hayatın planı hazır o yüzden karalar bağlayıp anın içine etmeyelimAhu060812
Ahummm canım ahumiyiyim sen nasılsın nasıl güzel kilolar vermişin haberini aldım sağlıkla pek aram yok ama ben bomba gibiyim şükür şuraya geldimi iki kikirdeyek diye haha
Anaaaam kb ye bak hele...ne asker arkadaşıymış kız bu yaşta..Çanakkale zaferinden mi arkadaşıymış töbeee...ben olsam ay baba biz erken çıktık yaaaa 100 km falan olduYola çıkıyoruz
Cinlerimle beraber
Son dk golü
Kayınpeder sabah aradı bizle geliyor
Asker arkadaşımı ne varmış bodruma geçecekmiş ordan
Yol boyu işkence
Ne bağıra bağıra şarkı türkü
Ne eğlence
Neyse
Bi de bunun Antalyaya varışı var
O sıcakta 1-2 gece dünürde kalır giderim d2miş bodruma
Tedbili kıyafet nasıl duracağım evde
Allahım sen aklıma mukayyet ol
Öpüldünüz hepimiz
Iyi bakın birbirinize
Hayır olsun hayriş ürkütücü bi rüyaymışDün gece yine değişik bir rüya gördüm. Korktum da biraz... Çok rüya görüyorum ya şunun bir yolu olsa keşke...
Rüyamda bizimkilerle kocaman bi eve taşınmışız. Bahçeli falan yemyeşil etrafı. Ben dışarıdaymışım. Telefon geliyor ev yanıyor diye. Koşup yetişiyorum. Kuşlarım içeride kalmış. Onları çıkarıyorum. sonra yangını söndürüyorum. ama hiçbir eşya zarar görmüyor. Kimseye de bişey olmuyor. Babam Allah senden razı olsun yetişmeseydin yanacaktık diyor. Sonra bi bakıyorum kuşlarım yok kafeslerinde. Gitmişler. Kan ter içinde uyandım
Gece gece kontrol ettim sayım yaptım hepsi iyi olunca uyudum
Bidahaki hafta profesyonel yüzme 3 point olsun seni mi kırcazyani profesyonel yüzüyorum öyle suyun içinde oynamıyorum ben
Daha iyiyim kuzum. Ben de pek severim o tabakalri evlenirsem bana hediye alin o tabaklardan tamam mi ama plastik olmasin seramiklerden olsun pasabahceNası oldun çaytabağım iyi misin biraz daha ? Bu arada profilindeki çay tabakları en bi sevdiklerimdendir
Iyiki mortim degil ortimsin saydin menulerin super superMerhaba şekerler menüm
Sabah 09:30
2 yumurta lorlu dereotlu omlet
7 zeytin
3 minik çiğ fındık 3 ceviz 1 Hurma
2 küçük kapya biber
Yeşil çay
Şekersiz
Öğlen 14:30
1 tabak kabak yemeği
1su bardağı yoğurt
Akşam henüz yemedim 20:30 u bulur muhtemelen
2 fırında tavuk baget
Salata
1 kase yoğurt
Su: 3 lt. den fazla
Spor : 3saat ütüeridim sıcaktan
Sonra 5 mil Leslie yaptım 75 dk.=150 puan
Ausencia igdedali Ahu060812
Ortimcaytabagi mortim Antepia27
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?