Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne zaman geçeceksin urfaya canım bakarsın Munzevi Zencefil le birlikte Urfa buluşması yaparız
Çok güzel olur :)

Sivas bile esmiyor hatunlar. Şu an Hatay'da, Antepte, Urfa'da, Antalya'da olanların halini düşünemiyorum
Geçen hafta Hataydaydım. Çok fazla nem vardı çok. Urfada kuru sıcak çekiliyor fakat nem olunca heryer ıslak nefes alamıyor insan. Vallahi dedim urfanın adı çıkmış sıcak diye. Asıl sıcağı nemli yerlere soracaksın. 36 derecede urfada serindir deriz hava ama Hatayda çok çok fenaydı.

İyi geceler

Bu mesaja bittim alıntılamadan edenedim

Odama attım kendimiiiiii

Galiba 3 kg yol ödemine karşılık ... 2 kg eriyorummmm şu an terden

4 erkek içerde kavun partisindededim bana bugünlük çav çav ... sabah erkenden uyandırırım ona göre ...

He bu arada kp sabah hemen Bodruma bilet bakacaktı ... dedim dur bi gün torununla denize gitmeden nereye ...
Dellenirim sinirlerim kendi kendime ama pammık gibiyim aslında
Yarın gece çıkacak .

Ayyyy selam vermedim di mi ben

Çok sıcak mı bilemem de neeeeem fena .

Akşam yemeğini de 21 00 da yedik dışarda .. yüzükler elimden çıkmıyor şu an

Bakem siz ne yaptınız ? Sonra hemen

Ben gider güzeller ...

Geçmişi okudum ...

Makbulenin kolası ... fatmanın kıtlık menüsü dışında olumsuz bir menü görmedim .

7.takım güzelleri beni tatilde de üzmeyecek anlaşıldı

Yarın yoğun bi program var gezmeli yüzmeli ...

Perşembenizi sıkı tutun e miii

Hadi iyi geceler

Aşağıdaki alıntıları gündüz yazıyodum yarım kaldı kalış o kalış
Bide oğluşum d.günü içim tebriklerinizede teşekkür edemedim ama hepsini okudum

Ahum dün 3mil leslim var canim

Ayy Allah razı olsun deminden beri b görseli atmaya çalışıyor um
Fatma abla senin düşkünü ekledim kaptanın bıraktığı listeye..ona rağmen eksiklik var mı genel olarak bi bak bakalım
Ahu060812
Ahummm canım ahum iyiyim sen nasılsın nasıl güzel kilolar vermişin haberini aldım sağlıkla pek aram yok ama ben bomba gibiyim şükür şuraya geldimi iki kikirdeyek diye haha
He kız gelde kikirdeyek biz ne yaparsak yapalım hayatın planı hazır o yüzden karalar bağlayıp anın içine etmeyelim
Anaaaam kb ye bak hele...ne asker arkadaşıymış kız bu yaşta..Çanakkale zaferinden mi arkadaşıymış töbeee...ben olsam ay baba biz erken çıktık yaaaa 100 km falan oldu
Hayır olsun hayriş ürkütücü bi rüyaymış

Kızlar yarında çok yoğunum hem valiz hem ütü hem çamaşır evde olsam Bile gün yetmeyecekken bide kıza endokrin randevusu çıktı kuzenim ileri tarihi öne aldırdı bi Prof bulmuş sağolsun.o yüzden bende çok gelemiycem yine
siz zaten aynen devam etseniz yeter

Nası oldun çaytabağım iyi misin biraz daha ? Bu arada profilindeki çay tabakları en bi sevdiklerimdendir
Daha iyiyim kuzum. Ben de pek severim o tabakalri evlenirsem bana hediye alin o tabaklardan tamam mi ama plastik olmasin seramiklerden olsun pasabahce sen nasilsin igdosum

Iyiki mortim degil ortimsin saydin menulerin super super

Herkese selamlar tabii cogunuz uyuyorsunuz suan. Ama ben napiyorum tez hocamla gorusmeye gidiyorum yoldayim. Dua edin bana lutfen bitsin artik bu cile doktoraya devam etmek isteyen tabagin aklina sevgiler. Ekmek yemekten beynim hamurlasmis belliki yoksa insan bile bile cekmez bu eziyeti.
evet gelelim menume bugun bol karbonhidratli bir menu oldu. Malum ishalim vardi keislmesi lazim yoksa yarin hocalarin yaninda aman Allahim ehehe

Sabah
patates haslama peynir zeytin az sucuk yagsiz. Domates salatalik semizotu,1 dilim koy ekmegi
aksam
az yesil fasulye 3,4 kasik bulgur pilavi, cacik,1 dilim ekmek

Spor yok maalesef. Ne zaman ben diyete ve spora yeltensem illaki son dakika isim cikar ve yapamam. Bu kez seytanin bacagini kiricam ama inancliyim ve hirsliyim.
Fit kiz gormeye tahammulum yok. Ben 34 beden olana dek kimse zayif olmasin once ben olayim sonra tum dunya olcaksa olsa keske. Ama insanin her istedigi her an olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…