begum75 nehirnil111 Sarayca baba gece kuşu yorgun baykuş ne derseniz deyin şekerim gece neve okuyorum hepiciğini
aramızda kalsın diyet editörü tanıdığım cozutanlar listesini gönder onları takıma sohbete bile almayayım dediiiiii
ooo kaptanım iyi tatiller, senin o yüzmelerinden kim bilir kaç point gelir takımımızaGünaydınnnnnn
Az sonra kahvaltıya çıkıyoruz sonra deniz ...
Sonra ev duş ...
Sonra gezmeler ... tünektepe var burda senelerdir açılacaktı nihayet açılmış ..
Oraya çıkalım .
Akşam yemek kp yolculama derken bu gün biter ...
Ahu060812 Dün puanım sıfır tabii ki :)
Ama bugünle beraber başlasın yüzmeler Kıbrısa
Kp mesajını okudumkız çok severim ben kendisini ... cinlenme nedenim aniden söylenmesi ve malum yolculukta araya kaynamış olması
Neyse efenim ... herkese sevgiler benden .
Perşembeniz güzel geçsin .
Yarın tartılarınız kimseyi üzmesin
Gece gelirim inşallah
yaz nezlesigünaydın hanımlar, dün havuzdan sonra bir hapşırık burun akıntısı, akşam hiç bir şey yapamadan uyudum kaldım. şimdi yine hapşırıp duruyorum
sabah kilom mutlu etti beni, en azından artı değilim bir miktar eksi var diyeyim :)
kolay gelsin canım, sen git gözün arkada kalmasınKızlar yarında çok yoğunum hem valiz hem ütü hem çamaşır evde olsam Bile gün yetmeyecekken bide kıza endokrin randevusu çıktı kuzenim ileri tarihi öne aldırdı bi Prof bulmuş sağolsun.o yüzden bende çok gelemiycem yine
siz zaten aynen devam etseniz yeter
ya ondan ya da havuza alerjim var benimyaz nezlesioyy geçmiş olsun sıcaktada hiç çekilmez
Geçmiş olsun saraycam ...ya ondan ya da havuza alerjim var benim
Ben de iyiyim şükür. Zıplaya zıplaya kalkıyorum yerimden. Bi dönüveriyorum sonra aklıma geliyor hasta olduğum. Zamanla alışacam zaten. Bir işi tavaş yapma huyum yok. Hele oturup kalkma işi laapps diye olur ama napalımmDaha iyiyim kuzum. Ben de pek severim o tabakalri evlenirsem bana hediye alin o tabaklardan tamam mi ama plastik olmasin seramiklerden olsun pasabahcesen nasilsin igdosum
Herkese selamlar tabii cogunuz uyuyorsunuz suan. Ama ben napiyorum tez hocamla gorusmeye gidiyorum yoldayim. Dua edin bana lutfen bitsin artik bu ciledoktoraya devam etmek isteyen tabagin aklina sevgiler. Ekmek yemekten beynim hamurlasmis belliki yoksa insan bile bile cekmez bu eziyeti.
evet gelelim menume bugun bol karbonhidratli bir menu oldu. Malum ishalim vardi keislmesi lazim yoksa yarin hocalarin yaninda aman Allahim ehehe
Sabah
patates haslama peynir zeytin az sucuk yagsiz. Domates salatalik semizotu,1 dilim koy ekmegi
aksam
az yesil fasulye 3,4 kasik bulgur pilavi, cacik,1 dilim ekmek
Spor yok maalesef. Ne zaman ben diyete ve spora yeltensem illaki son dakika isim cikar ve yapamam. Bu kez seytanin bacagini kiricam ama inancliyim ve hirsliyim.
Fit kiz gormeye tahammulum yok. Ben 34 beden olana dek kimse zayif olmasin once ben olayim sonra tum dunya olcaksa olsa keske. Ama insanin her istedigi her an olmuyor
Çarşamba 25 dakika eliptik : 75 puanigdedali
Eflalim kansızlık için ilacını alıyormusun ?Günaydın, uyku problemine çözüm olan var mı? Sabah gözümü açamıyorum çabalıyorum olmuyor, küçük 5 de uyanıyor babası bakıyor ama çok söyleniyor eşim. Akşam erken yatsam da aynı, hiç dinlenmiş olarak kalkamıyorum
Şükür bitmiş yolculuk. Çoook iyi tatiller diliyorum canım, hakettin. Hem de fit bir hatun olarak salınacaksınOdama attım kendimiiiiii
Galiba 3 kg yol ödemine karşılık ... 2 kg eriyorummmm şu an terden
4 erkek içerde kavun partisindededim bana bugünlük çav çav ... sabah erkenden uyandırırım ona göre ...
He bu arada kp sabah hemen Bodruma bilet bakacaktı ... dedim dur bi gün torununla denize gitmeden nereye ...
Dellenirim sinirlerim kendi kendime ama pammık gibiyim aslında
Yarın gece çıkacak .
Ayyyy selam vermedim di mi ben
Çok sıcak mı bilemem de neeeeem fena .
Akşam yemeğini de 21 00 da yedik dışarda .. yüzükler elimden çıkmıyor şu an
Bakem siz ne yaptınız ? Sonra hemen
sağolasın canım,Geçmiş olsun saraycam ...
Senin yüzme bencede 3-4 puant olsun çünki beni en zorlayan spor kendileridir koşmayla birlikte ..
Evet alıyorum arada unutuyorum ama. Yok yeni değil uyku durumu, uzun süredir böyle. Akşam yatarken zaten ezan okunurken kalkıyor oğlan diyorum, işte kalkarım kahvemi içer ayılırım, erkenden sporumu yaparım ama yok gözümü açamıyorumEflalim kansızlık için ilacını alıyormusun ?
Şeker dengesindense olabilir bünyen karataya alışıyordur ilk hafta halsizlik olabiliyordu .
sohbete almayalım mı didiabooo
yok yokk biz çozutanlardan değiliz sen editöre söyle kaptanım
Hiç çozutur muyuz biz aşk olsun dimikızlar günaydın
Günaydın canım havuz mu alerji yaptı nedirgünaydın hanımlar, dün havuzdan sonra bir hapşırık burun akıntısı, akşam hiç bir şey yapamadan uyudum kaldım. şimdi yine hapşırıp duruyorum
sabah kilom mutlu etti beni, en azından artı değilim bir miktar eksi var diyeyim :)
Günaydın kuzum aynen tam kabus daha pazar gecesi döndüğümüz valizi dün hallettim ufaktı bir de düşün yıkadım astımGünaydın güzel hanımlar
Aus hedefe varmışsın
İyi tatiller canım
Ahum sen nereye valiz vs? Endokrin ne iş yavrunun ben kaçırmışım ...
Çayrabagım hayırlı yolculuklar sanada inşallah hocalardan iyi not alırsın
Nehirr bende sevmem valiz boşaltmasını tatil dönüşü kabusumdur
Günaydın canım vitamin eksikliğin olabilir bir baktır istersenGünaydın, uyku problemine çözüm olan var mı? Sabah gözümü açamıyorum çabalıyorum olmuyor, küçük 5 de uyanıyor babası bakıyor ama çok söyleniyor eşim. Akşam erken yatsam da aynı, hiç dinlenmiş olarak kalkamıyorum
Günaydıııııın.
Arkaaşım karşımda cıssları götürüyor
Haşlanmış yımırtalarımla aşk yaşıyoruzzzz yumurta kalp ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?