Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ama dün baktım markette bu resimledikine acır bide uzun çizgili olana hıttı yazmışlardı burda.
Yöresel değişiyor demekki portim

Acur uzun ince cızgili olan bizlerde . O resimdekide kavunun miniği kelek derler ...demek acur sizin orda hıttı .

Yöresel değişiyor demekki portim

Acur uzun ince cızgili olan bizlerde . O resimdekide kavunun miniği kelek derler ...demek acur sizin orda hıttı .
Yok üstteki çizgili olan Bizde yani Hatayda hıta derler diğerine olmamış kavun:) Ama urfada hıttı diyolar:)

Canım tam gün fazla gelir yarım gün ver. Benimde oğlum o yaşta benzer kreşe gitti yarım gün

Günaydın...
Teşekkür ederim bugün daha iyiyim. Mikrobik bir rahatsızlık yaşadık ishal kusma önce büyük kız sonra benle küçük kız.
Çok yemeyle iligili bişey değildi.
Hastalancak kadar çok yemedim.
Sizin posiyonlara göre o an fazla olabililir tabiki ama zaten benim midemde sizinkinden büyük.

igdedali diğer taraftada gelip sormuşsun incelik etmişsin sağolasın

Hastalıktan ziyade telefonumun ekranı bozuldu ondan gelemedim. bugün anca götürücez tamir için 1-2 güne yapar zaten o kadar sürmez bile.
Tel pratikliğine alışınca pc çok zor geldi.

Canım halsizlik ve uykusuzluğun tek sebebi o bir de olsa olsa mevsimden dolayıdır bence ilaçlarını eksik etme bir de doğal olarak güneş vitamininden yararlan demir ihtiyacını giderecek ciğer gibi şeyler ye
Tamam canım sağol :)
Ayy aynen bende kitap yazabilirim :))) burunla ilgili yok canım, yani horlama ağız açık uyuma yok
Hoş geldin canım. Gecmis olsun tekrar

Bakıldı canımm, d vitamini ve demir eksik

bunların tedavisini kesinlikle olmalısın,heleki demir eksikliği fena çarpıyor

begum75 @Triplimelek Megi @_SARAYCA_ kızlar bugün çok güzel bir menü yapmalıyız bakın mortilerimsiniz diye size çok yiyin demiyorum Ben ne yesem acep ya Megi sen neredesin kuzum

mortim aynen bugünü çok süper geçirmeliyiz,benim sabah ve öğlen iyide akşam çozutuyorum yaa

günaydınnnnnnnn

izinden son iki gün
ne çabuk geçti

çalışsan zaman geçmek bilmez ama izin nasıl geçti niye geçti anlamıyosun bile

Kullanıyorum canım ilaçları. Ne kadar sürede düzelir ki

Geçmiş olsun bonus şimdi nasılsınız? Bizde de olmuştu serum ve ilaçla atlattık şükür.

Saryca ve saydinin akrabalarını unutmusum güzel bölümler tebrikler

Eniste bir takdiri haketti

Bi an önce düzenini kurup şuraya spor bildirimlerini yapman için sabırsızlanıyorum. fırtınalar senden hizmet bekler
2 haftadır halimizi görüyorsun di mi
Haftaya inş burdayım

Bencede yarım gün daha küçük çalışırsan degistirip tam gün yaparsın
Geçmiş olsun neşe kaynağı bonus

Cok gecmiş olsun kuzum

Kullanıyorum canım ilaçları. Ne kadar sürede düzelir ki

ben kan hapını 18 ay kullandım,tabi aralarda 3-4 ay ara vererek şimdi 19.u ayımı bitirdim öyle hemen yükselmiyo malesef
d vitamini içinde yaklaşık iki şişe bitirdim,şimdilerde öğlen vakti güneşe çıkıyorum,şuan değer kaç hiçbilmiyorum, bikaç ay sonra giderim kontrole

Bende haşlanmış yumurta yedim yeşil soğan yatağında lö haşlanmış yumurta
Yiyemedim eflal. Oldum olası haşlanmışını sevmem. Sıcaklarda boş boş gitmedi. Salatasını da yapamadım lö yumurtanın loo

Oyy balımmm iyisinizdir inşallah. Sen suyu az içiyordun genel olarak. Bool bool su iç. Yavrulara da içir... Toparlan dön bin an önce. Çoook özlendin. Mortisiz kaldım buralarda

Ne demek canım

Bende genelde akşamları çozutuyorum ama bugün sabah az süt içtim çilekli öğlen sağlam bir menü seçeceğim doyursun akşama hafif atlatmam gerek
bu saatten sonra akşam açta yatsam beni hiç birşey kurtarmaz
çilekli süt mü bayılırım ama hazır sütleri pek içmiyorum heleki böyle katkılılarını

Nego kendimi bildim bileli kullanıyorum o demir ilacını.. Bi de b 12 var benim hiç yükselmeyen. Son 1 senedir ağırlık veridm. 2-3 aydır normal değerlere yaklaştık. begum75 ün de dediği gibi hemen yükselmiyor... Ciğer yiyebilirsen o çok farkettiriyor. bi de yeşil yapraklı sebzeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…