- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Yöresel değişiyor demekki portimAma dün baktım markette bu resimledikine acır bide uzun çizgili olana hıttı yazmışlardı burda.
Yok üstteki çizgili olan Bizde yani Hatayda hıta derler diğerine olmamış kavun:) Ama urfada hıttı diyolar:)Yöresel değişiyor demekki portim
Acur uzun ince cızgili olan bizlerde . O resimdekide kavunun miniği kelek derler ...demek acur sizin orda hıttı.
Canım tam gün fazla gelir yarım gün ver. Benimde oğlum o yaşta benzer kreşe gitti yarım günmerhaba güzel bacılar ,
tecrübeli annelere ve eğitimcilere bişey sormak istiyorum... Şimdi benim kızım 4 yaşında devlet anaokulunu ay farkıyla kaybediyor 52 aylık olacak eylülde....bizde dün yeni açılan bir kreşe gittik gayet güzel hoşuma gitti yeni açılmasından dolayı öğretmenlerin gözlerindeki heyecan bayağı belli oluyor seçmeli olarak isteyen ingilizce isteyen kuran eğitimi verilecek biz eşimle kuran eğitimne karar verdik ingilizce nasılsa ileriki hayatında hep karşısında olacak ve o dersi alacak artı bende turist rehberi olduğum için dil eğitiminde sıkıntı olmaz...
gelelim soruma 4 yaşındaki çocuk için tam gün mü verilmeli yarım gün mü ? şöyleki kızım çook sosyal bir çocuk zorluk yaşamaz. ama bir sonraki yılda gidecek anaokula yanii sıkılır mı ? yarım gün mü göndermek mantıklı yoksa tam gün mü ? bu arada bu kreşte uyku yok tamamen eğitici sistem üzerine kurulmuş kızımda daha yeni yeni öğle uykusunu bıraktı zaten bundada sıkıntı olmaz...
acaba ben mi ayrılmaktan korkuyorum tüm gün o giderse ben ne yaparım demeye başladım ilk kreş tecrübemiz ve ayrılığımız olacak lütfen fikirleirnizi söyleyin..
hııımmm bu arada kızın kreşe yarım günde gitse tam günde gitse bende nefes alacam bu doğru kendime zevklerime hobilerime zaman ayırabileceğim yada kimbilir belki işe bile başlayabilirim iş arayışına girebilirim her ne kadar eşim istemesede ben yine iş bakınırım .....))
Tamam canım sağol :)Canım halsizlik ve uykusuzluğun tek sebebi o bir de olsa olsa mevsimden dolayıdır bence ilaçlarını eksik etme bir de doğal olarak güneş vitamininden yararlan demir ihtiyacını giderecek ciğer gibi şeyler ye
Ayy aynen bende kitap yazabilirim :))) burunla ilgili yok canım, yani horlama ağız açık uyuma yokGu nay dinnnn
@Ausencia ausum hosgeldin??tunektepe guzel oldu teleferikten sonra ama ben hic cikmadim ürkütüyor orasi beni..
@ada81 adacim yarim gün iyidir..ve mumkunse sabah grubuna gonder..cocuk uykusunu almus aliyor..ogleden sonra bircok cocuk uyudugu icin okulda uyutmasalar bile mayismis oluyorlar..
Nego canim dogru cok ruya gormek uyku verimini düşürüyor bende her gece gordugum ruyalarla kitap yazabilirim:)burunla ilgili bir sıkıntın var mi??rahat nefes alamamakta etkiler..
@Ahu060812 nereye gidiyosun sennn?,
Hoş geldin canım. Gecmis olsun tekrarGünaydın...
Teşekkür ederim bugün daha iyiyim. Mikrobik bir rahatsızlık yaşadık ishal kusma önce büyük kız sonra benle küçük kız.
Çok yemeyle iligili bişey değildi.
Hastalancak kadar çok yemedim.
Sizin posiyonlara göre o an fazla olabililir tabiki ama zaten benim midemde sizinkinden büyük.
igdedali diğer taraftada gelip sormuşsun incelik etmişsin sağolasın
Hastalıktan ziyade telefonumun ekranı bozuldu ondan gelemedim. bugün anca götürücez tamir için 1-2 güne yapar zaten o kadar sürmez bile.
Tel pratikliğine alışınca pc çok zor geldi.
Bakıldı canımm, d vitamini ve demir eksik
begum75 @Triplimelek Megi @_SARAYCA_ kızlar bugün çok güzel bir menü yapmalıyız bakın mortilerimsiniz diye size çok yiyin demiyorum Ben ne yesem acep ya Megi sen neredesin kuzum
günaydınnnnnnnn
izinden son iki gün
ne çabuk geçti
Kullanıyorum canım ilaçları. Ne kadar sürede düzelir kibunların tedavisini kesinlikle olmalısın,heleki demir eksikliği fena çarpıyor
mortim aynen bugünü çok süper geçirmeliyiz,benim sabah ve öğlen iyide akşam çozutuyorum yaa
çalışsan zaman geçmek bilmez ama izin nasıl geçti niye geçti anlamıyosun bile
Geçmiş olsun bonus şimdi nasılsınız? Bizde de olmuştu serum ve ilaçla atlattık şükür.Günaydın...
Teşekkür ederim bugün daha iyiyim. Mikrobik bir rahatsızlık yaşadık ishal kusma önce büyük kız sonra benle küçük kız.
Sizin posiyonlara göre o an fazla olabililir tabiki ama zaten benim midemde sizinkinden büyük.
Hastalıktan ziyade telefonumun ekranı bozuldu ondan gelemedim. bugün anca götürücez tamir için 1-2 güne yapar zaten o kadar sürmez bile.
İlaçsız geçti şükür daha iyiyiz. Nefes alınca yanlarım karnım ağrıyor çok zorlanmaktanGeçmiş olsun bonus şimdi nasılsınız? Bizde de olmuştu serum ve ilaçla atlattık şükür.
Saryca ve saydinin akrabalarını unutmusum güzel bölümler tebriklerKizlar @Antepia27aeben @roxen2303 igdedali @caytabagi baska unuttuğum varmı tebrikler herkesin istedigi bölüme yerlesmesi güzel
igdedali kardesinde inş istediği bölüme yerleşir ama hukuğa bir giren pisman bir girmeyen
Eniste bir takdiri hakettiBi dolu sayfa salatalık ... acur ... bi de neydi amcaoğlu hıthıt okudum
Afyona kadar bastım geldim ... orda eşime devredip... bi masal edasıyla sizi okudum.
Binbirgece masallarıniye mi ?
Efenim bu masalın güzelleri ... demiş ki kaptan yok artılar sabitler arada kaynarher zamankinden daha dikkatliyim
Bazıları demiiiiş ahu gelene kadar yiyelimmmmgözüm üzerinizde sayın 100 gr eksi gören bayan
Birileri demiş spordan sonra çok acıkıyorummmmm ..... 77.5 diyorum kendilerine
Bulgur isteyen kimdi bulgur . Dolma.....hee nisaaaaaa
Eveeet canlarım seviliyorsunuz
Hadi göreyim bu hafta sizi ... aus tatile çıkınca takımı dağıldı mıııııı dedirteceğizzzzhayıııııııııır
Ayyyyy pek sıcaaak ....resmen kaynayan bi kazana doğru yol alıyoruz
Kp uyudu ... yusuf uyudu .. değnek soruyor napıyosuntakımı okuyorum dedim .
Aferin boş bırakma diyor enişteniz
Haftaya inş burdayımBi an önce düzenini kurup şuraya spor bildirimlerini yapman için sabırsızlanıyorum. fırtınalar senden hizmet bekler
2 haftadır halimizi görüyorsun di mi
Bencede yarım gün daha küçük çalışırsan degistirip tam gün yaparsınmerhaba güzel bacılar ,
tecrübeli annelere ve eğitimcilere bişey sormak istiyorum... Şimdi benim kızım 4 yaşında devlet anaokulunu ay farkıyla kaybediyor 52 aylık olacak eylülde....bizde dün yeni açılan bir kreşe gittik gayet güzel hoşuma gitti yeni açılmasından dolayı öğretmenlerin gözlerindeki heyecan bayağı belli oluyor seçmeli olarak isteyen ingilizce isteyen kuran eğitimi verilecek biz eşimle kuran eğitimne karar verdik ingilizce nasılsa ileriki hayatında hep karşısında olacak ve o dersi alacak artı bende turist rehberi olduğum için dil eğitiminde sıkıntı olmaz...
gelelim soruma 4 yaşındaki çocuk için tam gün mü verilmeli yarım gün mü ? şöyleki kızım çook sosyal bir çocuk zorluk yaşamaz. ama bir sonraki yılda gidecek anaokula yanii sıkılır mı ? yarım gün mü göndermek mantıklı yoksa tam gün mü ? bu arada bu kreşte uyku yok tamamen eğitici sistem üzerine kurulmuş kızımda daha yeni yeni öğle uykusunu bıraktı zaten bundada sıkıntı olmaz...
acaba ben mi ayrılmaktan korkuyorum tüm gün o giderse ben ne yaparım demeye başladım ilk kreş tecrübemiz ve ayrılığımız olacak lütfen fikirleirnizi söyleyin..
hııımmm bu arada kızın kreşe yarım günde gitse tam günde gitse bende nefes alacam bu doğru kendime zevklerime hobilerime zaman ayırabileceğim yada kimbilir belki işe bile başlayabilirim iş arayışına girebilirim her ne kadar eşim istemesede ben yine iş bakınırım .....))
Geçmiş olsun neşe kaynağı bonusGünaydın...
Ne demek canımTamam canım sağol :)
mortim aynen bugünü çok süper geçirmeliyiz,benim sabah ve öğlen iyide akşam çozutuyorum yaa
Cok gecmiş olsun kuzumGünaydın...
Kullanıyorum canım ilaçları. Ne kadar sürede düzelir ki
Bende haşlanmış yumurta yedimyeşil soğan yatağında lö haşlanmış yumurta
Oyy balımmm iyisinizdir inşallah. Sen suyu az içiyordun genel olarak. Bool bool su iç. Yavrulara da içir... Toparlan dön bin an önce. Çoook özlendin. Mortisiz kaldım buralardaGünaydın...
bu saatten sonra akşam açta yatsam beni hiç birşey kurtarmazNe demek canım
Bende genelde akşamları çozutuyorum ama bugün sabah az süt içtim çilekli öğlen sağlam bir menü seçeceğim doyursun akşama hafif atlatmam gerek
Allah daha iyi etsin.İlaçsız geçti şükür daha iyiyiz. Nefes alınca yanlarım karnım ağrıyor çok zorlanmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?