Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy ahu Allah işlerini kolaylatsın, bu kadar yoğunluğa senim tığ gibi olman lazım, oturma yerin yer görmüyor hiç

Kuzum salatalık ishal de yenmez iyice cır cır eder :) yoğurt ve kimyon çayı tavsiye ederim ishale

Ahucum salı 120 puan Çarşamba 75 puanım var canım

Kramp giriyordur canım bana da olur bazeb

Günaydıııııın.
Arkaaşım karşımda cıssları götürüyor
Haşlanmış yımırtalarımla aşk yaşıyoruzzzz yumurta kalp ben
Bende haşlanmış yumurta yedim yeşil soğan yatağında lö haşlanmış yumurta

Aynen aklıma geldi :)

Bakıldı canımm, d vitamini ve demir eksik

merhaba güzel bacılar ,

tecrübeli annelere ve eğitimcilere bişey sormak istiyorum... Şimdi benim kızım 4 yaşında devlet anaokulunu ay farkıyla kaybediyor 52 aylık olacak eylülde....bizde dün yeni açılan bir kreşe gittik gayet güzel hoşuma gitti yeni açılmasından dolayı öğretmenlerin gözlerindeki heyecan bayağı belli oluyor seçmeli olarak isteyen ingilizce isteyen kuran eğitimi verilecek biz eşimle kuran eğitimne karar verdik ingilizce nasılsa ileriki hayatında hep karşısında olacak ve o dersi alacak artı bende turist rehberi olduğum için dil eğitiminde sıkıntı olmaz...

gelelim soruma 4 yaşındaki çocuk için tam gün mü verilmeli yarım gün mü ? şöyleki kızım çook sosyal bir çocuk zorluk yaşamaz. ama bir sonraki yılda gidecek anaokula yanii sıkılır mı ? yarım gün mü göndermek mantıklı yoksa tam gün mü ? bu arada bu kreşte uyku yok tamamen eğitici sistem üzerine kurulmuş kızımda daha yeni yeni öğle uykusunu bıraktı zaten bundada sıkıntı olmaz...

acaba ben mi ayrılmaktan korkuyorum tüm gün o giderse ben ne yaparım demeye başladım ilk kreş tecrübemiz ve ayrılığımız olacak lütfen fikirleirnizi söyleyin..

hııımmm bu arada kızın kreşe yarım günde gitse tam günde gitse bende nefes alacam bu doğru kendime zevklerime hobilerime zaman ayırabileceğim yada kimbilir belki işe bile başlayabilirim iş arayışına girebilirim her ne kadar eşim istemesede ben yine iş bakınırım .....))

Niyetin çalışmaksa tam gün derim adacım ...
Diğer türlü yarım gün iyidir birden sende boşlukta kalırsın yavrunda özler seni alışma senesi olur
Egitim konusunda iyi yapmışsınız çoçuk küçükken din eğitimi daha iyi ingilizce ilerki yıllarda zaten zorunlu hayatında olacak...

Ayyy bende cook ozlerim sanki unv baska sehire yolluyormus gibi hissettim kendimi is garanti degil tabii nasip bakalim...benimde gonlum yarim gunden yana

Gu nay dinnnn

Ausencia ausum hosgeldin??tunektepe guzel oldu teleferikten sonra ama ben hic cikmadim ürkütüyor orasi beni..

ada81 adacim yarim gün iyidir..ve mumkunse sabah grubuna gonder..cocuk uykusunu almus aliyor..ogleden sonra bircok cocuk uyudugu icin okulda uyutmasalar bile mayismis oluyorlar..

Nego canim dogru cok ruya gormek uyku verimini düşürüyor bende her gece gordugum ruyalarla kitap yazabilirim:)burunla ilgili bir sıkıntın var mi??rahat nefes alamamakta etkiler..

Ahu060812 nereye gidiyosun sennn?,

Ayyy bende cook ozlerim sanki unv baska sehire yolluyormus gibi hissettim kendimi is garanti degil tabii nasip bakalim...benimde gonlum yarim gunden yana
İlk kez ayrılık varsa yarım gün bence de. Birden tüm gün ayrılık belki etkiler yavrunu. Hem sende alışırsın böyle böyle. Benimkide üç yaşında. Yaa bende bi garip oldum yazını okuyunca. İnsan özlüyor yaa babasıyla markete gidince bile sanki geldiğinde büyümüş hissediyorum. Birde tuvalete alışıyor şimdi. Daha bir büyük geliyor :)

Ama dün baktım markette bu resimledikine acır bide uzun çizgili olana hıttı yazmışlardı burda.

Napıyon bacım nasılsın denk gelemiyoruz bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…