- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bimin sütlerini çok seviyorum bugünler de sıcaktan mıdır nedir yumurta yiyesim süt ısıtasım yok soğuk bir şeyler istiyorum o yüzden kurtarıyorbu saatten sonra akşam açta yatsam beni hiç birşey kurtarmaz
çilekli süt mübayılırım ama hazır sütleri pek içmiyorum heleki böyle katkılılarını
Aslında çocukluğumda çok kullandım ama ne zaman yükseldi bilmiyorum tabi. Bir 6 ay sonra baktırayım tekrarben kan hapını 18 ay kullandım,tabi aralarda 3-4 ay ara vererek şimdi 19.u ayımı bitirdim öyle hemen yükselmiyo malesef
d vitamini içinde yaklaşık iki şişe bitirdim,şimdilerde öğlen vakti güneşe çıkıyorum,şuan değer kaç hiçbilmiyorum, bikaç ay sonra giderim kontrole
Ciğer yerim canım çocukken bu sebepten dalak bile yiyordum :) B12 ye iğne yaptırdın mı?
Kuzum dost marka olanları kullanma iyi değil deniliyor hormonları bozuyormusBimin sütlerini çok seviyorum bugünler de sıcaktan mıdır nedir yumurta yiyesim süt ısıtasım yok soğuk bir şeyler istiyorum o yüzden kurtarıyor
Allah Allah bizimde denetçi bir abla var süt olarak Dost süt iyi diğer paketlilere göre sonrasında da Sütaş Pınar öneriyor. Dost sütün normal sütünden yoğurt mayalayan bir abla var eğer içinde çok katkı olsa yoğurt maya tutmazmış meselaAslında çocukluğumda çok kullandım ama ne zaman yükseldi bilmiyorum tabi. Bir 6 ay sonra baktırayım tekrar
Ciğer yerim canım çocukken bu sebepten dalak bile yiyordum :) B12 ye iğne yaptırdın mı?
Kuzum dost marka olanları kullanma iyi değil deniliyor hormonları bozuyormus
Bunu kadın doğumcu söylemişti, ablamın kızı için, erken ergenlik yaşıyordu. Bilemedim bendeAllah Allah bizimde denetçi bir abla var süt olarak Dost süt iyi diğer paketlilere göre sonrasında da Sütaş Pınar öneriyor. Dost sütün normal sütünden yoğurt mayalayan bir abla var eğer içinde çok katkı olsa yoğurt maya tutmazmış meselaBu arada hormonlarım zaten bozuk
Allah Allah artık normal sütünü almıyorum pek Bim uzak kalıyor Sütaş falan kullanıyorum ama bu meyvelilerini çok sevdik zararlı mıdır yaBunu kadın doğumcu söylemişti, ablamın kızı için, erken ergenlik yaşıyordu. Bilemedim bende
Allah Allah bizimde denetçi bir abla var süt olarak Dost süt iyi diğer paketlilere göre sonrasında da Sütaş Pınar öneriyor. Dost sütün normal sütünden yoğurt mayalayan bir abla var eğer içinde çok katkı olsa yoğurt maya tutmazmış meselaBu arada hormonlarım zaten bozuk
Canım zaten mümkün mertebe kutu süt kullanmamak lazım. Hani çok gerekiyorsa torku tavsiye ederim.Allah Allah artık normal sütünü almıyorum pek Bim uzak kalıyor Sütaş falan kullanıyorum ama bu meyvelilerini çok sevdik zararlı mıdır ya
Kötüymüş Begüş baksana alma boşverevet ciğeri çok öneriyorlar bende çok severim ama evdekiler yemiyo diye evimde hiç pişmez
aslında marketlerde arnavut ciğeri hazır satılıyoalıpta yemeli ama ihmal ediyorum işte
birde kereviz ve ıspanak kürü var geçen kış tembellikten yapmadım bu sene yapsam bari
ayy bende dost süte hep mimli diye bakıyorum nedense,hiç almadım,böyle marketlerin kendi ürünlerine karşı bi mesafem var hiç almam ama sen böylededinya alsam mıki
Canım zaten mümkün mertebe kutu süt kullanmamak lazım. Hani çok gerekiyorsa torku tavsiye ederim.
Tünaydın şekerimNe kaynatmissiniz be kızlar çen çen çen oku oku bitmedi bi günaydın diycektim öğlen oldu tünaydın diyim bari haha
Migrosda oluyor. Günlük sütü de varKötüymüş Begüş baksana alma boşver
Torku hiç görmedim buralarda ya hangi makette vardır ki bende çocuk olana kadar kullanırım diyordum bana her türlü yapılan süt yoğurt ağır geliyor
Migros benim oturduğum semtte yok canım iş yeri yakınımda da yok o yüzden görmedim demek kiMigrosda oluyor. Günlük sütü de var
Sek ya d Sütaş günlük süt al o zaman canım. Hormonlarda zaten sorun varmış riske atmaMigros benim oturduğum semtte yok canım iş yeri yakınımda da yok o yüzden görmedim demek kiMigrosa gitmem için araca binmem gerek
İlk başlarda iğne kullandım. Şu an hap kullanıyorum 2 aydır ama tekrar iğneye geçecem. Hapı hem midemi yakıyor hem de unutuyorum düzenli almayıAslında çocukluğumda çok kullandım ama ne zaman yükseldi bilmiyorum tabi. Bir 6 ay sonra baktırayım tekrar
Kuzum dost marka olanları kullanma iyi değil deniliyor hormonları bozuyormus
Canım iğne daha etkili. Oğlum da kullandı.İlk başlarda iğne kullandım. Şu an hap kullanıyorum 2 aydır ama tekrar iğneye geçecem. Hapı hem midemi yakıyor hem de unutuyorum düzenli almayı
Eyü eve 8,5 da geldim dahada bakamadıgımız 1-2 magza kaldı neyseki hefüften önce geldim çakmadı davayıAngara sosyetesiaeben bacı gün nasıldı anam antalya urfa herkesler buluşuyor duyurulur
İlk başlarda iğne kullandım. Şu an hap kullanıyorum 2 aydır ama tekrar iğneye geçecem. Hapı hem midemi yakıyor hem de unutuyorum düzenli almayı
Efserim kilo işini bilmemde görünüş şu an benden zayıfsın beybEki Görüntüle 2031966
Siyahin gücü adına .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?