Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Efserim kilo işini bilmemde görünüş şu an benden zayıfsın beyb
Yarıni beklemek lazim valla abla daha yetmişler
Siyahtan mı bilmem de fit duruyorsun abla. Maşallah

Sevmiyorum ama zorluyorum kendimi. Çiğnemeden yutuyorum desem yeridir. Bu ara ağırlık verdim ete. Hemen her gün yemeye çalışıyorummm
Teşekürle kuzum benim :*)

Eyü eve 8,5 da geldim dahada bakamadıgımız 1-2 magza kaldı neyseki hefüften önce geldim çakmadı davayı

Biz ne vakit buluşuyok ?

Önce gelebilmen iyi olmuş sağları solları belli olmuyor
15sonra hemen bu arada ahu nereye gitti ne vakit dönecek acep Ahu060812 oda olsa

Kabak Spagetti Tarifi İçin Malzemeler
  • 4 adet orta boy kabak
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
Domates Sosu:

• 1 adet büyük boy domates
  • 1 çay kaşığı domates salçası
  • 2 yemek kaşığı su
  • Tuz
Üzerine:

• Kaşar peyniri (isteğe bağlı)
Kabak Spagetti Tarifi Yapılışı
Kabaklarımızı soyduktan sonra, salatalık-patates soyacağı ile uzun uzun şeritler çıkarıyoruz. Fotoğraftan net anlaşılıyor. Veya bıçak yardımı ile ince ince şeritler çıkarabilirsiniz.
Tavada yüksek ateşte kabaklar hafif kızarmaya başlayana kadar pişiriyoruz. Altını kısmadan sürekli kavuracağız. Hafif bir su salıp çekiyor. Kızarmaya başlayınca sarımsakları ince ince doğrayıp tuz ile birlikte kabaklarımıza ekleyip bir iki tur kavuruyoruz. Tabağımıza alıyoruz.

Kabağımızı kavururken bir yandan da domates sosumuzu hazırlıyoruz. Rendelenmiş domatesleri, yağı ve salçayı tavada kavuruyoruz. Kaynamaya başlayınca içine su ve tuz ilave ediyoruz. Pişiriyoruz.

Tabağa aldığımız kabaklarımızın üzerine domates sosunu ekliyoruz. Üzerine de isteğe bağlı dilediğimiz miktarda kaşar rendesi koyuyoruz.

Afiyet olsun :)

Merak edenleriniz olacaktır. Tadı gerçekten çok lezzetli. Kabak sevmediğim halde bu tarifi çok severek yiyorum. Benim gibi diyettekilerin makarna isteğini bastıracak bi tarif :)

Kaynak:nefisyemektarifleri.com

Tarif bu kızlar ama ben bunu 1 kaşık zeytinyağı ile yapıyorum birde kaşar yerine kabaklara sarımsaklı yoğurt döküp domates sosunu onun üstüne döküyorum igdedali @Portakal Sulu Ordek

benim var ama tek kişilik yani. atayım mı çok çok çok çok çok lezzetli oluyor
Bence de güzel bir tarif. Akşama eşime kızıma kabak kavurması kendime de kabak makarnası yapayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…