Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şu pilateste ebru Şallı dışında kimler var bildiğiniz ? O kadına çok kılım ya
Aynenpilatese başlamadan kariyerimi bittirdi cıkardıgı sesler iğrenc
Teşekkürler
Kabak yemeği tarifiniz var mı dostlar ?
Eve gecince vereyim portakalım örd3gim

Napıyon bacım nasılsın denk gelemiyoruz bi türlü
Iyiyim canim..yaz tatil arada ders..gecip gidiyor..bol bol kitap okuyorum normalde uyumadan once okurum hep ama su siralar 2 kitabi es zamanli bitirmeye calisirken ugrayamiyorum buralara cok..sen nicesin:))

Oku oku bitmediniz yahu selam herkese bugün sabah sonunda -100 idim bugün saf protein yapıyorum bu diyet işi ne nankör ya resmen 1 gün kaçamak yaptım 3 gündür onunla uğraşıyorum ve yerimde sayiyor olmak çabası neysek iyi toparladım eskiden olsa gitti zaten deyip bırakırdım giderdi eğer 63 5 gorebilirsem yarın diyete başladığımdan beri tam 10 kilo gitmiş olacak herkese harika perşembeler

teşekkürler kızlar fikirlerinizi okudum yarım günde karar kıldık aradım kreşi konuştuk 1-5 arası gönderme kararı verdik... böylece öğleden sonra bende spor merkezine yazılmayı düşünüyorum haftada 3 gün bana iyi gelecek evde spor yapmaktan sıkılmıştımmm ))

Kabak,kapya biber,biber,sogan,domates,1 2 diş sarmısak ,1 yemek kasıgı zeytinyagı, 1 limon limon hariç tüm sepzeyi tavla zarı biraz kücük dogra hepsini güzelce karıştır tane karabiber yakışır varsa ondanda koy. kabagın 1 kilodan fazla ise 1 limon az ise onu kendi damak tatına göre ayarla limonu kabugu ile dil kabagın üzerine diz hic su koymadan 1 saat kısık ateşte pişir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…