buda güzelmiş,içine azıcık kıymada konulabilir
Bence de güzel bir tarif. Akşama eşime kızıma kabak kavurması kendime de kabak makarnası yapayım:)
çok lezzetli duruyor gerçekten.http://www.nefisyemektarifleri.com/firinda-zeyti
[URL]http://www.nefisyemektarifleri.com/firinda-zeytinyagli-kabak-sandali/Bunu kesinlikle deneyin
nyagli-kabak-sandali/[/URL]
Bunu kesinlikle deneyin
Aynenpilatese başlamadan kariyerimi bittirdi cıkardıgı sesler iğrencŞu pilateste ebru Şallı dışında kimler var bildiğiniz ? O kadına çok kılım ya
TeşekkürlerÖyle yapıyorum günlüğüm genelde Sütaştır ama meyveli süt bulamadımben içmem ama eşim artık sabahları çay demlenene kadar ekmeğiyle sütü yiyor iş yerinde ona da iptal edeyim bari
Fıstık gibi görünüyorsun canım
Eve gecince vereyim portakalım örd3gimKabak yemeği tarifiniz var mı dostlar ?
kuzum günlerdir yemek yemiyorum ya, açım aç sabah biraz eksim vardı 300 gr kadar, yarın bari 55 leri görsem ya, ne sinir bozucu bir durum,begum75 @Triplimelek Megi Sarayca kızlar bugün çok güzel bir menü yapmalıyız bakın mortilerimsiniz diye size çok yiyin demiyorum Ben ne yesem acep ya Megi sen neredesin kuzum
gayet fitsin efserim aynen devamEki Görüntüle 2031966
Siyahin gücü adına .
kuzum günlerdir yemek yemiyorum ya, açım aç sabah biraz eksim vardı 300 gr kadar, yarın bari 55 leri görsem ya, ne sinir bozucu bir durum,
Aynenpilatese başlamadan kariyerimi bittirdi cıkardıgı sesler iğrenc
Teşekkürler
Eve gecince vereyim portakalım örd3gim
Iyiyim canim..yaz tatil arada ders..gecip gidiyor..bol bol kitap okuyorum normalde uyumadan once okurum hep ama su siralar 2 kitabi es zamanli bitirmeye calisirken ugrayamiyorum buralara cok..sen nicesin:))Napıyon bacım nasılsın denk gelemiyoruz bi türlü
görürsün kuzum sen spor yapıyorsun, benim pek vaktim olmuyor, boyun kaç senin bu arada benim 158 cm. eskiden 160 cm dim çekmişim 2 cm
ahhhh ablacım bende 50 görsem diyordum da göremeyeceğim anlaşılan
kuzum günlerdir yemek yemiyorum ya, açım aç sabah biraz eksim vardı 300 gr kadar, yarın bari 55 leri görsem ya, ne sinir bozucu bir durum,
Kabak,kapya biber,biber,sogan,domates,1 2 diş sarmısak ,1 yemek kasıgı zeytinyagı, 1 limon limon hariç tüm sepzeyi tavla zarı biraz kücük dogra hepsini güzelce karıştır tane karabiber yakışır varsa ondanda koy. kabagın 1 kilodan fazla ise 1 limon az ise onu kendi damak tatına göre ayarla limonu kabugu ile dil kabagın üzerine diz hic su koymadan 1 saat kısık ateşte pişir...
ben 25 gün kullnadım gittim kan tahlili yaptırdım 4,2 den 5,6 ya yükselmişti 25 günde bende daha çok yükselir sanıyordum....Kullanıyorum canım ilaçları. Ne kadar sürede düzelir ki
Tam bana göre tek kişilik. Tarif için teşekkürler canımm
benim var ama tek kişilik yani. atayım mı çok çok çok çok çok lezzetli oluyor
Kolay olsun istemiyorum eflalim. Bi de nefes aaaal veeeer aaaal veeeer huf huf huf derken sinir katsayım yükseliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?