Allah Rahmet eylesin ikisine de. Kalanlarına da sabır versin... Ne çok acı var...Amcamın damadı beyin kanaması geçirmişti yogun bakımdaydı annesi dün trafik kazası gecirip vefat etti bugünde kendisi vefat etmis aynı anda defnedilecekler ALLAH günahlarını affetsin dua edin
Teşekkürler hemşomgayet fitsin efserim aynen devam
başınız sağolsun canımmm mekanları cennet olsun....Amcamın damadı beyin kanaması geçirmişti yogun bakımdaydı annesi dün trafik kazası gecirip vefat etti bugünde kendisi vefat etmis aynı anda defnedilecekler ALLAH günahlarını affetsin dua edin
Allah rahmet eylesin. ana ogul demek ecelleri birmiş kuzum geride kallanlara sabır ihsan ettsin rabbim.Amcamın damadı beyin kanaması geçirmişti yogun bakımdaydı annesi dün trafik kazası gecirip vefat etti bugünde kendisi vefat etmis aynı anda defnedilecekler ALLAH günahlarını affetsin dua edin
Ayy Allah rahmet eylesin canımAmcamın damadı beyin kanaması geçirmişti yogun bakımdaydı annesi dün trafik kazası gecirip vefat etti bugünde kendisi vefat etmis aynı anda defnedilecekler ALLAH günahlarını affetsin dua edin
Allah Rahmet eylesin ikisine de. Kalanlarına da sabır versin... Ne çok acı var...
Amin kızlar bazen geldimi böyle üst üste geliyor Allah eşinin ve evlatlarının sabrını artırsın boşuna dememisler yalan dünya üç günlük diyebaşınız sağolsun canımmm mekanları cennet olsun....
Kabakları patates soyacaģı ile şerit şerit kesiyorum, bir kaşık zeytinyağında kavuruyorum, pişince yeşil soğan ve peynir katıp bir iki çeviriyorum oh mis :) benim uydurmamKabak yemeği tarifiniz var mı dostlar ?
Allah rahmet eylesinAmcamın damadı beyin kanaması geçirmişti yogun bakımdaydı annesi dün trafik kazası gecirip vefat etti bugünde kendisi vefat etmis aynı anda defnedilecekler ALLAH günahlarını affetsin dua edin
Amcamın damadı beyin kanaması geçirmişti yogun bakımdaydı annesi dün trafik kazası gecirip vefat etti bugünde kendisi vefat etmis aynı anda defnedilecekler ALLAH günahlarını affetsin dua edin
Bazen insan gülmeye utaniyorAllah Rahmet eylesin ikisine de. Kalanlarına da sabır versin... Ne çok acı var...
öylede kalbimizi kıranlara da eyvallah diyemiyoruz ki şahsen ben yapamıyorum ister istemez cevap veriyorsun... ortada kalp falan kalmıyorAslında kimsenin kalbini kırmayacaksın
Geriye hoş bir seda bırakacaksın
Ben bazen bazı insanların ardından diyorum ne güzel insandı diye ya
2011 mezunuyum ben liseden Cumhuriyet Anadolu lisesinde okudum ben girdiğim yıl son senesi olan süper liseliler vardı sonra kaldırıldı süper lise. Demirçeliğe çok gidip geldim şimdi gittiğimiz aile dostuda emekli olduBende sarımazıda oturdum liseye kadar. Liseyi dersaneyi iskenderunda okudum. Hani deniz alayının karşısında bir okul varya ticaret ve sanayi odası süper lisesiydi benim zamanımda:) Şimdi hala öylemi bilmiyorum:) Hassalıyız biz Babam demirçelik emeklisi. Liseden bir arkadaşım vardı onunda annesi bulgar göçmeniydi. İsminde andırıyor sanki senin:))
Amcamın damadı beyin kanaması geçirmişti yogun bakımdaydı annesi dün trafik kazası gecirip vefat etti bugünde kendisi vefat etmis aynı anda defnedilecekler ALLAH günahlarını affetsin dua edin
Bende bugün ilk defa yaptim henüz icmedim :)dukan birası ( bu birada neyse artık içecek diyeyim ) yapan var mı faydasını gören var mı ben şuan yaptım içiyorummm iştah kesiyor muuuuu))
tadı güzelde tansiyon düşürür mü aceppp ?Bende bugün ilk defa yaptim henüz icmedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?