Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Amcamın damadı beyin kanaması geçirmişti yogun bakımdaydı annesi dün trafik kazası gecirip vefat etti bugünde kendisi vefat etmis aynı anda defnedilecekler ALLAH günahlarını affetsin dua edin
Allah Rahmet eylesin ikisine de. Kalanlarına da sabır versin... Ne çok acı var...

Amcamın damadı beyin kanaması geçirmişti yogun bakımdaydı annesi dün trafik kazası gecirip vefat etti bugünde kendisi vefat etmis aynı anda defnedilecekler ALLAH günahlarını affetsin dua edin
başınız sağolsun canımmm mekanları cennet olsun....

Allah rahmet eylesin. ana ogul demek ecelleri birmiş kuzum geride kallanlara sabır ihsan ettsin rabbim.

başınız sağolsun ece
ölenlerede allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun
geride kalanlar için ne büyük bir acı

Aslında kimsenin kalbini kırmayacaksın
Geriye hoş bir seda bırakacaksın
Ben bazen bazı insanların ardından diyorum ne güzel insandı diye ya
öylede kalbimizi kıranlara da eyvallah diyemiyoruz ki şahsen ben yapamıyorum ister istemez cevap veriyorsun... ortada kalp falan kalmıyor

2011 mezunuyum ben liseden Cumhuriyet Anadolu lisesinde okudum ben girdiğim yıl son senesi olan süper liseliler vardı sonra kaldırıldı süper lise. Demirçeliğe çok gidip geldim şimdi gittiğimiz aile dostuda emekli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…