Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hayırlısı olsun canım sizin içinde devlet en son 2013 mart doğumlulularını alıyormuş benim kızda 13 nisan doğumlu bu yüzden devlete veremedik... bu özel kreşte güzel beğendim ben özellikle saat 1-5 arası istedim kışın sabah soğunu yemesin istedim elimle kahvaltısını meyvesini öğle yemeini yedirir gönderirirm hem öğleden sonra bende birşeyler yapabilirim diye... ama ayrılık zor olacak kızım açısından değil benim açımdan kızım çook istekliii gitme konusunda dün kayıt işlemlerini konuşurken öğretmeni alıp yukarı götürdü kamerada izledim yarım saat çook keyifliydi giderkende ağlamaya başladı ben gelmek istemiyorum diye )))

Tesekkur ederim kuzum pattisi circira son versin diye yedim de pek bi etkisi olmadi heral

Amcamın damadı beyin kanaması geçirmişti yogun bakımdaydı annesi dün trafik kazası gecirip vefat etti bugünde kendisi vefat etmis aynı anda defnedilecekler ALLAH günahlarını affetsin dua edin
Allah rahmet etsin..ne buyuk aci..

Tesekkur ederim kuzum pattisi circira son versin diye yedim de pek bi etkisi olmadi heral

3 günden fazla ishal doktorluk oluyor. Saracoğlu tane karanfili ortadan kırıp suyla yutmayı tavsiye ediyor şifa oluyormuş.

birde kaybedilen suyu yerine koymak lazım tabi. dün kızım içsin diye tuz katılmış limonata yaptım :)

Tuzlu limonata mi guzel miydi bari :))

Sodaya fişne suyu koymuştum yarım bardak onuda iğdeye ne diyim diye düşüne düşüne koymuştum.
Hemen yapıyorum aynısından
yap yap canım yeşil çay zaten benim hep iştahımı keser bilirim şu demir eksikliği çıkınca bıraktım yeşil çayı belki şimdi içinde soda limon var şifa olur diye içiyorum

Geçmiş olsun canım

Yarım gün iyi fikir canim

Evet canım kepeğe benziyor fakat biraz daha yumuşak ve şekli salatalık gibi

buda güzelmiş,içine azıcık kıymada konulabilir

Amcamın damadı beyin kanaması geçirmişti yogun bakımdaydı annesi dün trafik kazası gecirip vefat etti bugünde kendisi vefat etmis aynı anda defnedilecekler ALLAH günahlarını affetsin dua edin

Başınız sağolsun canim

dukan birası ( bu birada neyse artık içecek diyeyim ) yapan var mı faydasını gören var mı ben şuan yaptım içiyorummm iştah kesiyor muuuuu ))

Bugün 3.gunm olacak canım içiyorum

Etti hakket namissiz dalga konusu oldum evde ehehe bagirsaklarim aska geldi
ishali kesmek pek doğru değilmiş dr bi tanıdığım söylemişti çünkü mikropları atıyorsun dedi bol su içilmesi lazımmış ayrıca yemek yenilmeli demişti eğer iştah problemide varsa yani iştah az ise o zaman tehlikeli olur demişti...

Tuzlu limonata mi guzel miydi bari :))

Valla ağzımız burnumuz kurumuştu :)) şekerde vardı azda tuzluktan septim şekerin hürmetine içildi.
Tuzlu ayran içtim birde tuz kaybı ishalde çok sıkıntıymış.
Karanfili ben üşendim yutmaya çok şiddetli değil diye. Ama kaç videoda izlediysem hep karanfil dedi 8-10 karanfili ılık suyla yutun dedi iki kere sanırım.
Sen git gerçekten kaç gündür aşka geldin öyle

Geçmiş olsun canım

Yarım gün iyi fikir canim

Evet canım kepeğe benziyor fakat biraz daha yumuşak ve şekli salatalık gibi

Başınız sağolsun canim

Bugün 3.gunm olacak canım içiyorum
nasıl faydasını gördün mü canımm bu dukan içeçeğinden bende sanki iştah kesti gibi ) gülük yapıyorsun değil mi hergün yeniden hazırlanıyor..

Yaptım yedim bile güneşin kızı:) çok teşekkür ederim tadı gerçekten çok iyiydi.Ben de yoğurt döktüm üstüne. Akşama bişey yemem heralde daha :)

Yarınada faydası olursa perşembe içeçeğimiz olur
Hele senin dukan biranın sodası olam ben
ada81 iştah kestiği benim tarafımdan da gözlemlendi. Kabuk tarçın da atıyorum ben. Sizin tarifte var mı bilmiyorum ama...
Şu hibisküsüm bitse ben de tekrar başlayacam ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…