hayırlısı olsun canım sizin içinde devlet en son 2013 mart doğumlulularını alıyormuş benim kızda 13 nisan doğumlu bu yüzden devlete veremedik... bu özel kreşte güzel beğendim ben özellikle saat 1-5 arası istedim kışın sabah soğunu yemesin istedim elimle kahvaltısını meyvesini öğle yemeini yedirir gönderirirm hem öğleden sonra bende birşeyler yapabilirim diye... ama ayrılık zor olacak kızım açısından değil benim açımdan kızım çook istekliii gitme konusunda dün kayıt işlemlerini konuşurken öğretmeni alıp yukarı götürdü kamerada izledim yarım saat çook keyifliydi giderkende ağlamaya başladı ben gelmek istemiyorum diyeada81 Benimde kızım başlıycak bu sene. 2012 ekim doğumlu. Sabah baba götürcek öğlen ben gidip alıcam.
Öğlenci olsaydı ben iki kere götür getir çok zorlanıcaktım küçük kızla. Hayırlısı olsun hepsi için.
Çaktırmıyorum ama bendede bi duygusallaşma var.
Hic bi fikrim yok canimtadı güzelde tansiyon düşürür mü aceppp ?
bak iştah kesiyor gibi şuan içiyorum içmeden önce iştah vardı yavaş yavaş gittiHic bi fikrim yok canim
bak iştah kesiyor gibi şuan içiyorum içmeden önce iştah vardı yavaş yavaş gitti
Tesekkur ederim kuzum pattisi circira son versin diye yedim de pek bi etkisi olmadi heralBen de iyiyim şükür. Zıplaya zıplaya kalkıyorum yerimden. Bi dönüveriyorum sonra aklıma geliyor hasta olduğum. Zamanla alışacam zaten. Bir işi tavaş yapma huyum yok. Hele oturup kalkma işi laapps diye olur ama napalımm
caytabağım en afillisinden alırız sana ayıp ediyon da bu karatay patatese iyi gözle bakmıyor. Patdis kalleş diyor ona göre
@Ahu060812 @Ausencia
Allah rahmet etsin..ne buyuk aci..Amcamın damadı beyin kanaması geçirmişti yogun bakımdaydı annesi dün trafik kazası gecirip vefat etti bugünde kendisi vefat etmis aynı anda defnedilecekler ALLAH günahlarını affetsin dua edin
Tesekkur ederim kuzum pattisi circira son versin diye yedim de pek bi etkisi olmadi heral
Etti hakket namissizKuzum salatalık ishal de yenmez iyice cır cır eder :) yoğurt ve kimyon çayı tavsiye ederim ishale
Ben kucukken cok kurtlanirdim bagirsakta. Yine mi oldum acaba. Gecmezse gidicem ptesi sagolasin canim tane karanfili de deneyeyim3 günden fazla ishal doktorluk oluyor. Saracoğlu tane karanfili ortadan kırıp suyla yutmayı tavsiye ediyor şifa oluyormuş.
Tuzlu limonata mi guzel miydi bari :))3 günden fazla ishal doktorluk oluyor. Saracoğlu tane karanfili ortadan kırıp suyla yutmayı tavsiye ediyor şifa oluyormuş.
birde kaybedilen suyu yerine koymak lazım tabi. dün kızım içsin diye tuz katılmış limonata yaptım :)
yap yap canım yeşil çay zaten benim hep iştahımı keser bilirim şu demir eksikliği çıkınca bıraktım yeşil çayı belki şimdi içinde soda limon var şifa olur diye içiyorumSodaya fişne suyu koymuştum yarım bardak onuda iğdeye ne diyim diye düşüne düşüne koymuştum.
Hemen yapıyorum aynısından
günaydın hanımlar, dün havuzdan sonra bir hapşırık burun akıntısı, akşam hiç bir şey yapamadan uyudum kaldım. şimdi yine hapşırıp duruyorum
sabah kilom mutlu etti beni, en azından artı değilim bir miktar eksi var diyeyim :)
merhaba güzel bacılar ,
tecrübeli annelere ve eğitimcilere bişey sormak istiyorum... Şimdi benim kızım 4 yaşında devlet anaokulunu ay farkıyla kaybediyor 52 aylık olacak eylülde....bizde dün yeni açılan bir kreşe gittik gayet güzel hoşuma gitti yeni açılmasından dolayı öğretmenlerin gözlerindeki heyecan bayağı belli oluyor seçmeli olarak isteyen ingilizce isteyen kuran eğitimi verilecek biz eşimle kuran eğitimne karar verdik ingilizce nasılsa ileriki hayatında hep karşısında olacak ve o dersi alacak artı bende turist rehberi olduğum için dil eğitiminde sıkıntı olmaz...
gelelim soruma 4 yaşındaki çocuk için tam gün mü verilmeli yarım gün mü ? şöyleki kızım çook sosyal bir çocuk zorluk yaşamaz. ama bir sonraki yılda gidecek anaokula yanii sıkılır mı ? yarım gün mü göndermek mantıklı yoksa tam gün mü ? bu arada bu kreşte uyku yok tamamen eğitici sistem üzerine kurulmuş kızımda daha yeni yeni öğle uykusunu bıraktı zaten bundada sıkıntı olmaz...
acaba ben mi ayrılmaktan korkuyorum tüm gün o giderse ben ne yaparım demeye başladım ilk kreş tecrübemiz ve ayrılığımız olacak lütfen fikirleirnizi söyleyin..
hııımmm bu arada kızın kreşe yarım günde gitse tam günde gitse bende nefes alacam bu doğru kendime zevklerime hobilerime zaman ayırabileceğim yada kimbilir belki işe bile başlayabilirim iş arayışına girebilirim her ne kadar eşim istemesede ben yine iş bakınırım .....))
Ha kızlar birde dünki acur muhabbetinden sonra eklediğiniz resmi gördüm ama bi türlü tekrar geri bulamadım.
o acura benzer tüylü dediğiniz şey kavunun küçüğü yani kelekacurla ilgisi yok yani
ondanda çok güzel turşu olur
buda güzelmiş,içine azıcık kıymada konulabilir
Amcamın damadı beyin kanaması geçirmişti yogun bakımdaydı annesi dün trafik kazası gecirip vefat etti bugünde kendisi vefat etmis aynı anda defnedilecekler ALLAH günahlarını affetsin dua edin
dukan birası ( bu birada neyse artık içecek diyeyim ) yapan var mı faydasını gören var mı ben şuan yaptım içiyorummm iştah kesiyor muuuuu))
ishali kesmek pek doğru değilmiş dr bi tanıdığım söylemişti çünkü mikropları atıyorsun dedi bol su içilmesi lazımmış ayrıca yemek yenilmeli demişti eğer iştah problemide varsa yani iştah az ise o zaman tehlikeli olur demişti...Etti hakket namissizdalga konusu oldum evde ehehe bagirsaklarim aska geldi
Tuzlu limonata mi guzel miydi bari :))
nasıl faydasını gördün mü canımm bu dukan içeçeğinden bende sanki iştah kesti gibiGeçmiş olsun canım
Yarım gün iyi fikir canim
Evet canım kepeğe benziyor fakat biraz daha yumuşak ve şekli salatalık gibi
Başınız sağolsun canim
Bugün 3.gunm olacak canım içiyorum
Yarınada faydası olursa perşembe içeçeğimiz oluryap yap canım yeşil çay zaten benim hep iştahımı keser bilirim şu demir eksikliği çıkınca bıraktım yeşil çayı belki şimdi içinde soda limon var şifa olur diye içiyorum
ben hergün düzenli iki fincan içerimYarınada faydası olursa perşembe içeçeğimiz olur
Yaptım yedim bile güneşin kızı:) çok teşekkür ederim tadı gerçekten çok iyiydi.Ben de yoğurt döktüm üstüne. Akşama bişey yemem heralde daha :)Kabak Spagetti Tarifi İçin Malzemeler
Domates Sosu:
- 4 adet orta boy kabak
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 2 diş sarımsak
- Tuz
Üzerine:
- 1 adet büyük boy domates
- 1 çay kaşığı domates salçası
- 2 yemek kaşığı su
- Tuz
Kabak Spagetti Tarifi Yapılışı
- Kaşar peyniri (isteğe bağlı)
Kabaklarımızı soyduktan sonra, salatalık-patates soyacağı ile uzun uzun şeritler çıkarıyoruz. Fotoğraftan net anlaşılıyor. Veya bıçak yardımı ile ince ince şeritler çıkarabilirsiniz.
Tavada yüksek ateşte kabaklar hafif kızarmaya başlayana kadar pişiriyoruz. Altını kısmadan sürekli kavuracağız. Hafif bir su salıp çekiyor. Kızarmaya başlayınca sarımsakları ince ince doğrayıp tuz ile birlikte kabaklarımıza ekleyip bir iki tur kavuruyoruz. Tabağımıza alıyoruz.
Kabağımızı kavururken bir yandan da domates sosumuzu hazırlıyoruz. Rendelenmiş domatesleri, yağı ve salçayı tavada kavuruyoruz. Kaynamaya başlayınca içine su ve tuz ilave ediyoruz. Pişiriyoruz.
Tabağa aldığımız kabaklarımızın üzerine domates sosunu ekliyoruz. Üzerine de isteğe bağlı dilediğimiz miktarda kaşar rendesi koyuyoruz.
Afiyet olsun :)
Merak edenleriniz olacaktır. Tadı gerçekten çok lezzetli. Kabak sevmediğim halde bu tarifi çok severek yiyorum. Benim gibi diyettekilerin makarna isteğini bastıracak bi tarif :)
Kaynak:nefisyemektarifleri.com
Tarif bu kızlar ama ben bunu 1 kaşık zeytinyağı ile yapıyorum birde kaşar yerine kabaklara sarımsaklı yoğurt döküp domates sosunu onun üstüne döküyorumigdedali @Portakal Sulu Ordek
Hele senin dukan biranın sodası olam benYarınada faydası olursa perşembe içeçeğimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?