- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
dukan sodasını ben içiyorum 4. gün oldu.Şişkinlik hazımsızlık gitti.Karnım bayağı indi. İştah da kesti.dukan birası ( bu birada neyse artık içecek diyeyim ) yapan var mı faydasını gören var mı ben şuan yaptım içiyorummm iştah kesiyor muuuuu))
Özelleştirme döneminde babam emekli oldu yani çok çok önce.Bende 2015 mezunuyum.Cadde de yürürken belki karşılaşmısızdır hiç yoktan2011 mezunuyum ben liseden Cumhuriyet Anadolu lisesinde okudum ben girdiğim yıl son senesi olan süper liseliler vardı sonra kaldırıldı süper lise. Demirçeliğe çok gidip geldim şimdi gittiğimiz aile dostuda emekli oldu
Dukan sodası bitince hibiskus içeceğim ben de inşallah. Nasıl etkileri iğde dalı faydası zararları sende nasıl görülüyor.Hele senin dukan biranın sodası olam ben
ada81 iştah kestiği benim tarafımdan da gözlemlendi. Kabuk tarçın da atıyorum ben. Sizin tarifte var mı bilmiyorum ama...
Şu hibisküsüm bitse ben de tekrar başlayacam ona
MuhtemelenÖzelleştirme döneminde babam emekli oldu yani çok çok önce.Bende 2015 mezunuyum.Cadde de yürürken belki karşılaşmısızdır hiç yoktan
tarçın yoktu canım tarifte ama eklerim bir kabuk tarçında atarım tarçında iyidirHele senin dukan biranın sodası olam ben
ada81 iştah kestiği benim tarafımdan da gözlemlendi. Kabuk tarçın da atıyorum ben. Sizin tarifte var mı bilmiyorum ama...
Hele senin dukan biranın sodası olam ben
benim endişem tansiyon düşürür mü diye çünkü ben düşük tansiyonluyum iyice düşürse diye çekindim ama inşallah bişey olmaz... normalde yeşil çay bende direkt iştah keser ben biliyorum ama 2,5 aydır demir eksikliğinden dolayı içmiyordum.. ilaçta alıyorum iştah tavan yaptı artık günlük iki bardak içerim yoksa yemenin önüne geçemeyeceğimdukan sodasını ben içiyorum 4. gün oldu.Şişkinlik hazımsızlık gitti.Karnım bayağı indi. İştah da kesti.
Ödem atmada etkisini gördüm ama biraz tansiyon düşürüyor. Ben tadını sevdiğimden içiyorum açıkçasıDukan sodası bitince hibiskus içeceğim ben de inşallah. Nasıl etkileri iğde dalı faydası zararları sende nasıl görülüyor.
beni böyle boşlarsan olacağı ohibisküs bitse derken? benim haberim olmadan kür neyin mi yapıyosun
Bugün takımın kabak günüymüş. Beklerizkızlar bugün ne yiyeceğimi bilmiyorum hoş bu hafta çokta diyet yapmadım o ayrı... evdekilere patates ve pilav yaptım... patates hiç sevmemm pirinç pilavı zaten yemiyorum... kendime ne yapsam diye düşünüyorum ton balık var evde ama çook bıktım onu yemekten böğğğ geldi diyette çook yedim abarttım şimdi tiksiniyorum neredeyse ....şimdi diyetlik yeni menüler arayışındayım kışın diyet yapmak daha kolaymış yaaaa
benimde meşhur kabak yemeğim vardı haftada bir gün mutlaka yapardım ama bugün evde kabak yokBugün takımın kabak günüymüş. Bekleriz
Canım öğle yemeği oluyor ama kreşte. Sizinkinde yok muhayırlısı olsun canım sizin içinde devlet en son 2013 mart doğumlulularını alıyormuş benim kızda 13 nisan doğumlu bu yüzden devlete veremedik... bu özel kreşte güzel beğendim ben özellikle saat 1-5 arası istedim kışın sabah soğunu yemesin istedim elimle kahvaltısını meyvesini öğle yemeini yedirir gönderirirm hem öğleden sonra bende birşeyler yapabilirim diye... ama ayrılık zor olacak kızım açısından değil benim açımdan kızım çook istekliii gitme konusunda dün kayıt işlemlerini konuşurken öğretmeni alıp yukarı götürdü kamerada izledim yarım saat çook keyifliydi giderkende ağlamaya başladı ben gelmek istemiyorum diye)))
Ödem atmada etkisini gördüm ama biraz tansiyon düşürüyor. Ben tadını sevdiğimden içiyorum açıkçası
beni böyle boşlarsan olacağı oKür gibi değil de her gün klasik içtiğim bitki çaylarından biri
evet var canım ben istemedim yani şöyle eşim 12 de öğle yemeğine geliyor eve kızımada yediririm 1 de baba kız giderlerCanım öğle yemeği oluyor ama kreşte. Sizinkinde yok mu
Senin tartı ne deyır kurban onu de heleGeberiyodum ha buraya yoksa zinhar boşlamam. İnş eksi falan görmedin insan utanır yani üst üste üçüncü hafta
Hibisküsü bende sevirem içiremşive yapirem anlamsız.
Ecnebi dinlirem seversin çok :))) Güncel şarkılardan açmıştım ruhum 5 şarkıdan fazla kaldırmadı onlarıda yine ben seçtiğim halde
Senin tartı ne deyır kurban onu de hele
Eksideyim de çok olmayacak sanırımm
başınız sagolün canım allah cennette kavuştursun kalanlara sabır versin iki acı birden zor gercektenAmcamın damadı beyin kanaması geçirmişti yogun bakımdaydı annesi dün trafik kazası gecirip vefat etti bugünde kendisi vefat etmis aynı anda defnedilecekler ALLAH günahlarını affetsin dua edin
Yeşil çayı bir iç bakalım yarına ne diyecekNazlı bir eksi gösteriyorda ben sevemedim gösterdiğini
Canım tansiyon için doktora danışıp içmen gerek . Uyarısında böyle yazıyor.benim endişem tansiyon düşürür mü diye çünkü ben düşük tansiyonluyum iyice düşürse diye çekindim ama inşallah bişey olmaz... normalde yeşil çay bende direkt iştah keser ben biliyorum ama 2,5 aydır demir eksikliğinden dolayı içmiyordum.. ilaçta alıyorum iştah tavan yaptı artık günlük iki bardak içerim yoksa yemenin önüne geçemeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?