Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dukan birası ( bu birada neyse artık içecek diyeyim ) yapan var mı faydasını gören var mı ben şuan yaptım içiyorummm iştah kesiyor muuuuu ))
dukan sodasını ben içiyorum 4. gün oldu.Şişkinlik hazımsızlık gitti.Karnım bayağı indi. İştah da kesti.

Özelleştirme döneminde babam emekli oldu yani çok çok önce.Bende 2015 mezunuyum.Cadde de yürürken belki karşılaşmısızdır hiç yoktan

Dukan sodası bitince hibiskus içeceğim ben de inşallah. Nasıl etkileri iğde dalı faydası zararları sende nasıl görülüyor.

tarçın yoktu canım tarifte ama eklerim bir kabuk tarçında atarım tarçında iyidir ) gerçekten iştah kesiyor bundan sonra öğle acıkınca bir bardak bundan içerim ...

hibisküs bitse derken? benim haberim olmadan kür neyin mi yapıyosun

dukan sodasını ben içiyorum 4. gün oldu.Şişkinlik hazımsızlık gitti.Karnım bayağı indi. İştah da kesti.
benim endişem tansiyon düşürür mü diye çünkü ben düşük tansiyonluyum iyice düşürse diye çekindim ama inşallah bişey olmaz... normalde yeşil çay bende direkt iştah keser ben biliyorum ama 2,5 aydır demir eksikliğinden dolayı içmiyordum.. ilaçta alıyorum iştah tavan yaptı artık günlük iki bardak içerim yoksa yemenin önüne geçemeyeceğim

kızlar bugün ne yiyeceğimi bilmiyorum hoş bu hafta çokta diyet yapmadım o ayrı... evdekilere patates ve pilav yaptım... patates hiç sevmemm pirinç pilavı zaten yemiyorum... kendime ne yapsam diye düşünüyorum ton balık var evde ama çook bıktım onu yemekten böğğğ geldi diyette çook yedim abarttım şimdi tiksiniyorum neredeyse ....şimdi diyetlik yeni menüler arayışındayım kışın diyet yapmak daha kolaymış yaaaa

Dukan sodası bitince hibiskus içeceğim ben de inşallah. Nasıl etkileri iğde dalı faydası zararları sende nasıl görülüyor.
Ödem atmada etkisini gördüm ama biraz tansiyon düşürüyor. Ben tadını sevdiğimden içiyorum açıkçası
hibisküs bitse derken? benim haberim olmadan kür neyin mi yapıyosun
beni böyle boşlarsan olacağı o Kür gibi değil de her gün klasik içtiğim bitki çaylarından biri

Bugün takımın kabak günüymüş. Bekleriz

Canım öğle yemeği oluyor ama kreşte. Sizinkinde yok mu

Geberiyodum ha buraya yoksa zinhar boşlamam. İnş eksi falan görmedin insan utanır yani üst üste üçüncü hafta

Hibisküsü bende sevirem içirem şive yapirem anlamsız.

Ecnebi dinlirem seversin çok :))) Güncel şarkılardan açmıştım ruhum 5 şarkıdan fazla kaldırmadı onlarıda yine ben seçtiğim halde

Canım öğle yemeği oluyor ama kreşte. Sizinkinde yok mu
evet var canım ben istemedim yani şöyle eşim 12 de öğle yemeğine geliyor eve kızımada yediririm 1 de baba kız giderler ) gitsin direkt oyuna dalsın ) kreşte yemek 12:30 ....ikindide bişeyler yiyorlarmış onu yesin yeter.. 17.00 da eşim mesai bitiyor eve gelmeleri 17:20 olur yemek hazır olmuş olur diye düşündüm...

ayyyy anne olunca herşeyi dakika dakikasına hesaplıyor insan...kızım zaten sabahları kahvaltı 9.00 da yapıyor - meyve saati 10:30 -öğle yemeği 13,30 idi öğle yemeğini biraz erkene çekeceğiz artık ))

Senin tartı ne deyır kurban onu de hele
Eksideyim de çok olmayacak sanırımm

Amcamın damadı beyin kanaması geçirmişti yogun bakımdaydı annesi dün trafik kazası gecirip vefat etti bugünde kendisi vefat etmis aynı anda defnedilecekler ALLAH günahlarını affetsin dua edin
başınız sagolün canım allah cennette kavuştursun kalanlara sabır versin iki acı birden zor gercekten

Canım tansiyon için doktora danışıp içmen gerek . Uyarısında böyle yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…