Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım tansiyon için doktora danışıp içmen gerek . Uyarısında böyle yazıyor.
yaaa öyle miii bakayım çok düşürürse tansiyonu bırakırım ama şuan bişey yapmadı gibi .... evde tansiyonumu ölçüyorum şimdilik sıkıntı yok abartmadan içeyim ben

Benimde dikkatimi resim çekiyor ördek ve kurbağa diyorum ne ayak

adaa benim eşimle yarışırlar o zaman,ikisinin kafalarını tokuşturalım
işten gelir köşesine uzanır,yanlızca sofraya oturmak için ve ihtiyaç zamanı yerinden kalkar,utanmasa orda uyuyacak

görürsün kuzum sen spor yapıyorsun, benim pek vaktim olmuyor, boyun kaç senin bu arada benim 158 cm. eskiden 160 cm dim çekmişim 2 cm

aynıyız ablacım bende 1.57yim ama sorun şu ki ben hedefime çok yalaştığım için artık gram gram gidiyor yağlar o yüzden zorlanıyorum kilo verirken artık

Tam bana göre tek kişilik. Tarif için teşekkürler canımm

Rica ederim balım ne demek afiyetle yap ye

Yaptım yedim bile güneşin kızı:) çok teşekkür ederim tadı gerçekten çok iyiydi.Ben de yoğurt döktüm üstüne. Akşama bişey yemem heralde daha :)

Afiyet olsun canım evet tadı gerçekten güzeldir ben çok severek yapıyorum evde kabağım olduğunda

EVVET kızlar fit bir vücut için günlük şıporumu yaptım da geldim

:)) Ben de çok üşengecimdir. Kendime ithaf ediyorum bu sözü :))

Benimde dikkatimi resim çekiyor ördek ve kurbağa diyorum ne ayak
Profilde de ördek olsa çok klişe olurdu be bonuscan:)) Kurbağa iyidir hem sadıktır yeşil yeşil iç açar

Bende kışın diyet yapanlardanım yiyecek daha çok sanki

Allah rahmet eylesin

başınız sağolsun ece
ölenlerede allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun
geride kalanlar için ne büyük bir acı

Bazen insan gülmeye utaniyor

ecemavi canım başınız sağolsun Rabbim geri de kalanlara sabır versin Allahım ne büyük acı çok üzüldüm

Çok üzüldüm başınız sağolsun ne zor bi durum aynı anda

Allah rahmet etsin..ne buyuk aci..

Geçmiş olsun canım

Yarım gün iyi fikir canim

Evet canım kepeğe benziyor fakat biraz daha yumuşak ve şekli salatalık gibi

Başınız sağolsun canim

Bugün 3.gunm olacak canım içiyorum

başınız sagolün canım allah cennette kavuştursun kalanlara sabır versin iki acı birden zor gercekten

ecemavi başın sağolsun canım. Allah sabırlar versin size ailesine.

Başınız sağolsun ecem . Kalanlara sabır göçenlere rahmet diliyorum ...
Allah razı olsun arkadaşlar Rabbim eşine ve kızlarına sabır versin

Menü bildirimim

Kahvaltı-11.30

1 dilim ekmek (chia tohumlu)
Biberli yeşil soğanlı omlet (1 yumurtalı- 1 tatlı kaşığı zeytinyağlı)
1 kk light peynir
1/2 domates
1 minik salatalık

Ara öğün-13.00

1 şekersiz Türk kahvesi
25 gram böğürtlen
40 gram çilek
(mutfak tartısı aldım meyveleri kahveden bi süre sonra yedim ama hatırlamıyorum)

Akşam-16.45

60gram patlıcan közlemesi yoğurtlu pul biberli (odun ateşinde közlenmiş ımmm)

menümü olabildiğine hafif tuttuğumu düşünüyorum kutsal perşembe hatırına bundan sonra sadece su ve kiraz saplı çay falan içerim ödem için çünkü biraz şişim bugün farkındayım yüzüm falan şiş yani besbelli anlayamadığım bir nedenden dolayı ödem var vücudumda ve bu beni çok aşırı rahatsız ve halsiz bırakıyor Ausencia Ahu060812 igdedali

10 ağustos

Kahvaltı : 2 haşlanmış yumurta salatası, peynir, 10 zeytin, 10 fıstık, domates, roka

Öğlen : Peynirli kabak sote, bir kase yoğurt , fıstık

Akşam : Yumurtalı fasulye kavurması, bir kase yoğurt

Su: 2 litre

Tesekkur ederim kizlar suan bir sey yapamiyorum evde degilim ama gecmezse doktora gitmeyi dusunuyorum. Su icimine ve istaha dikkat edicem. Istahim yine fena degil ama su tuketimimi arttirmam lazim haklisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…