yaaa öyle miii bakayım çok düşürürse tansiyonu bırakırım ama şuan bişey yapmadı gibi .... evde tansiyonumu ölçüyorum şimdilik sıkıntı yok abartmadan içeyim benCanım tansiyon için doktora danışıp içmen gerek . Uyarısında böyle yazıyor.
Sıkıntı olmaz inşallah. :)yaaa öyle miii bakayım çok düşürürse tansiyonu bırakırım ama şuan bişey yapmadı gibi .... evde tansiyonumu ölçüyorum şimdilik sıkıntı yok abartmadan içeyim ben
Munzevi Zencefil İtinayla üşenilir yazını gördükçe hep eşim geliyor aklıma itinayla üşenme cümlesi en çok ona yakışıyor hayatında en önemli 3lüsü uzandığı koltuk , kumanda , çay ))) bir ısısız adaya düşsse bunları ister kesin....
adaa benim eşimle yarışırlar o zaman,ikisinin kafalarını tokuşturalımMunzevi Zencefil İtinayla üşenilir yazını gördükçe hep eşim geliyor aklıma itinayla üşenme cümlesi en çok ona yakışıyor hayatında en önemli 3lüsü uzandığı koltuk , kumanda , çay ))) bir ısısız adaya düşsse bunları ister kesin....
görürsün kuzum sen spor yapıyorsun, benim pek vaktim olmuyor, boyun kaç senin bu arada benim 158 cm. eskiden 160 cm dim çekmişim 2 cm
Tam bana göre tek kişilik. Tarif için teşekkürler canımm
Yaptım yedim bile güneşin kızı:) çok teşekkür ederim tadı gerçekten çok iyiydi.Ben de yoğurt döktüm üstüne. Akşama bişey yemem heralde daha :)
:)) Ben de çok üşengecimdir. Kendime ithaf ediyorum bu sözü :))Munzevi Zencefil İtinayla üşenilir yazını gördükçe hep eşim geliyor aklıma itinayla üşenme cümlesi en çok ona yakışıyor hayatında en önemli 3lüsü uzandığı koltuk , kumanda , çay ))) bir ısısız adaya düşsse bunları ister kesin....
Profilde de ördek olsa çok klişe olurdu be bonuscan:)) Kurbağa iyidir hem sadıktır yeşil yeşil iç açarBenimde dikkatimi resim çekiyor ördek ve kurbağa diyorum ne ayak
kızlar bugün ne yiyeceğimi bilmiyorum hoş bu hafta çokta diyet yapmadım o ayrı... evdekilere patates ve pilav yaptım... patates hiç sevmemm pirinç pilavı zaten yemiyorum... kendime ne yapsam diye düşünüyorum ton balık var evde ama çook bıktım onu yemekten böğğğ geldi diyette çook yedim abarttım şimdi tiksiniyorum neredeyse ....şimdi diyetlik yeni menüler arayışındayım kışın diyet yapmak daha kolaymış yaaaa
:)) Ben de çok üşengecimdir. Kendime ithaf ediyorum bu sözü :))
Profilde de ördek olsa çok klişe olurdu be bonuscan:)) Kurbağa iyidir hem sadıktır yeşil yeşil iç açar
Küçükken beslerdim :) Üniversitede keserdim:) Şimdi Allahtan uzağım ama çok sempatik geliyor bana tipiKurbağanın sadık olduğunu anlayacak kadar ne yaşadın
Hee ya materyal ödevi var daha benim fikrim bile yok. Arkadaş gelecek birazdan... Stres oldum iyiceigdedali elin derste gözün KK damı he
Başınız sağolsun ecem . Kalanlara sabır göçenlere rahmet diliyorum ...Aslında kimsenin kalbini kırmayacaksın
Geriye hoş bir seda bırakacaksın
Ben bazen bazı insanların ardından diyorum ne güzel insandı diye ya
Allah rahmet eylesin
başınız sağolsun ece
ölenlerede allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun
geride kalanlar için ne büyük bir acı
Bazen insan gülmeye utaniyor
ecemavi canım başınız sağolsun Rabbim geri de kalanlara sabır versin Allahım ne büyük acı çok üzüldüm
Çok üzüldüm başınız sağolsun ne zor bi durum aynı anda
Allah rahmet etsin..ne buyuk aci..
Geçmiş olsun canım
Yarım gün iyi fikir canim
Evet canım kepeğe benziyor fakat biraz daha yumuşak ve şekli salatalık gibi
Başınız sağolsun canim
Bugün 3.gunm olacak canım içiyorum
başınız sagolün canım allah cennette kavuştursun kalanlara sabır versin iki acı birden zor gercekten
ecemavi başın sağolsun canım. Allah sabırlar versin size ailesine.
Allah razı olsun arkadaşlar Rabbim eşine ve kızlarına sabır versinBaşınız sağolsun ecem . Kalanlara sabır göçenlere rahmet diliyorum ...
Amin canım inşallahAllah razı olsun arkadaşlar Rabbim eşine ve kızlarına sabır versin
ishali kesmek pek doğru değilmiş dr bi tanıdığım söylemişti çünkü mikropları atıyorsun dedi bol su içilmesi lazımmış ayrıca yemek yenilmeli demişti eğer iştah problemide varsa yani iştah az ise o zaman tehlikeli olur demişti...
Valla ağzımız burnumuz kurumuştu :)) şekerde vardı azda tuzluktan septim şekerin hürmetine içildi.
Tuzlu ayran içtim birde tuz kaybı ishalde çok sıkıntıymış.
Karanfili ben üşendim yutmaya çok şiddetli değil diye. Ama kaç videoda izlediysem hep karanfil dedi 8-10 karanfili ılık suyla yutun dedi iki kere sanırım.
Sen git gerçekten kaç gündür aşka geldin öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?