Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Az olmuş menün canım. Mutfak tartısı da accık insanda takıntı oluyor dikkatli ol derim...

Bugunku menumu yazayim da zopa yiyeyim.
sabah incecik dilim ekmekli kasarli tost
ogleyin 2 gibi mantarli tavuk sote 3 catal makarna biraz yesil salata

Sehirdisinda oldugum icin duzgun yiyemedim biraz da kosturmacam vardi ondan oldu bu tost. Evde kendim yapsam trk kasarli yapmam zaten tost yapmam. Makineyi temizlemek zor geldigi icin yapmamayi tercih ediyorum
Spor da suan icin carsi kosturmacasi 2 saat 120 puan.

Mortim bu hafta sana sans taniyorum beni gecmen ve motive olman icin suspushanimcim haftaya alirim anahtarini

Sen ne yaptin orticim saydin78

Menü bildirimi

Sabah 8.30
2 haşlanmış yumurta
Zeytin salatası
Yeşil çay
Yarım dilim kepekli ekmek

Öğle 14.30
Kabak yemeği yoğurt üstüne domates sos isot

Akşam
Yoğurt ve bir takım baharatlar katarım yine sanırım pek canım bişey istemiyor.

Su yatana kadar 2.5 olur.
Spor dün yoktu. Bugün yaparım gece.

Bende 56.4 dum gecen cuma neredeyse 2 haftadir boyle.

Hadi ciktim. Ders calismaya basliycam birazdan belki cumanin hatrina araya sporuda eklerim. Eklesem iyi olur evet evet spor yapmaliyim. Bu arada hala wc yok keten tohumuda alamadim. Kayisi yiyorum ama bana misin demiyor. Neredeyse 1 kasik zeytin yagi icecegim o derece. Bilmem kac gun gecti yok yok yok

Kendimi kaybettim. Hükümsüzdür.

Off sabahın 10 undan beri elektrik yok. 9 saattir yani. Piştim yemin ederim. Yeni geldi daha. Birkaç kilo gitmiştir resmen bu sıcağa.

Hayır bir de aksi gibi telefonumun netini açık unutmuştum geçen, bitmişti. E elektrik olmayınca evdeki net de olmuyor. Sıkıntıdan öldüm.

bu ne ola ki?

yok ben geçen hafta verdim de bu hafta pek veremedim abla ya gram gram gidiyor bakalım yarın tartı ne diyecek
Bizim zeytinlerimiz var. Geçen memlekete gittiğimizde annem kurduğu zeytinlerden vermişti. Yeşil zeytin. Salamuraydı tatlılaştırdım bayağı tuzundan arındırdım. Çekirdeğini çıkardım.Sabahları biraz zeytin maydonoz nane sevdiğin baharatlar domates salatalık soğan bazen sarımsak katıp üstüne isot ve nar ekşisi döküyorum. Bu sabah büyük bir kase yapmıştım tokta tutuyor. Nar ekşiside bizim bahçeden olunca böyle doğal doğal yiyorum sabahları:) Hatayda zeytini biraz yağda kavurup yine içine bu malzemelerle beraber biraz salça da katarlar oda güzel olur

Oyy kuzum pismis sicaktan bi de sıkıntidan. Iyi tarafindan bak terden kesin ödem atmissindir kuzum

Makarna tost olmamış ortim. Kuzucum güzel ve spor açısından çok verimli bir gün geçirdim duşa girip çıkayım menü ve spor bildirimi az sonra to be continued

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…