nasıl faydasını gördün mü canımm bu dukan içeçeğinden bende sanki iştah kesti gibi) gülük yapıyorsun değil mi hergün yeniden hazırlanıyor..
Az olmuş menün canım. Mutfak tartısı da accık insanda takıntı oluyor dikkatli ol derim...Menü bildirimim
Kahvaltı-11.30
1 dilim ekmek (chia tohumlu)
Biberli yeşil soğanlı omlet (1 yumurtalı- 1 tatlı kaşığı zeytinyağlı)
1 kk light peynir
1/2 domates
1 minik salatalık
Ara öğün-13.00
1 şekersiz Türk kahvesi
25 gram böğürtlen
40 gram çilek
(mutfak tartısı aldımmeyveleri kahveden bi süre sonra yedim ama hatırlamıyorum)
Akşam-16.45
60gram patlıcan közlemesi yoğurtlu pul biberli (odun ateşinde közlenmiş ımmm)
menümü olabildiğine hafif tuttuğumu düşünüyorum kutsal perşembe hatırınabundan sonra sadece su ve kiraz saplı çay falan içerim ödem için çünkü biraz şişim bugün farkındayım yüzüm falan şiş yani besbelli anlayamadığım bir nedenden dolayı ödem var vücudumda ve bu beni çok aşırı rahatsız ve halsiz bırakıyor @Ausencia Ahu060812 igdedali
Basiniz sagolsun canimAllah razı olsun arkadaşlar Rabbim eşine ve kızlarına sabır versin
Bende 56.4 dum gecen cuma neredeyse 2 haftadir boyle.
aynıyız ablacım bende 1.57yim ama sorun şu ki ben hedefime çok yalaştığım için artık gram gram gidiyor yağlar o yüzden zorlanıyorum kilo verirken artık
Rica ederim balım ne demek afiyetle yap ye
Afiyet olsun canım evet tadı gerçekten güzeldir ben çok severek yapıyorum evde kabağım olduğunda
EVVET kızlar fit bir vücut için günlük şıporumu yaptım da geldim
Az olmuş menün canım. Mutfak tartısı da accık insanda takıntı oluyor dikkatli ol derim...
Zeytin salatası
Bende 56.4 dum gecen cuma neredeyse 2 haftadir boyle.
Dukan icecegi nedie abla bende tarifini isterim :)Canım daha anlamadım faydasını bir hafta bı devam edeyim bakarız
Bizim zeytinlerimiz var. Geçen memlekete gittiğimizde annem kurduğu zeytinlerden vermişti. Yeşil zeytin. Salamuraydı tatlılaştırdım bayağı tuzundan arındırdım. Çekirdeğini çıkardım.Sabahları biraz zeytin maydonoz nane sevdiğin baharatlar domates salatalık soğan bazen sarımsak katıp üstüne isot ve nar ekşisi döküyorum. Bu sabah büyük bir kase yapmıştım tokta tutuyor. Nar ekşiside bizim bahçeden olunca böyle doğal doğal yiyorum sabahları:) Hatayda zeytini biraz yağda kavurup yine içine bu malzemelerle beraber biraz salça da katarlar oda güzel olur
bu ne ola ki?
yok ben geçen hafta verdim de bu hafta pek veremedim abla yagram gram gidiyor bakalım yarın tartı ne diyecek
Oyy kuzum pismis sicaktan bi de sıkıntidan. Iyi tarafindan bak terden kesin ödem atmissindir kuzumKendimi kaybettim. Hükümsüzdür.
Off sabahın 10 undan beri elektrik yok. 9 saattir yani. Piştim yemin ederim. Yeni geldi daha. Birkaç kilo gitmiştir resmen bu sıcağa.
Hayır bir de aksi gibi telefonumun netini açık unutmuştum geçen, bitmişti. E elektrik olmayınca evdeki net de olmuyor. Sıkıntıdan öldüm.
Sağol tatlımIyiki mortim degil ortimsin saydin menulerin super super
Makarna tost olmamış ortim. Kuzucum güzel ve spor açısından çok verimli bir gün geçirdimBugunku menumu yazayim da zopa yiyeyim.
sabah incecik dilim ekmekli kasarli tost
ogleyin 2 gibi mantarli tavuk sote 3 catal makarna biraz yesil salata
Sehirdisinda oldugum icin duzgun yiyemedim biraz da kosturmacam vardi ondan oldu bu tost. Evde kendim yapsam trk kasarli yapmam zaten tost yapmam. Makineyi temizlemek zor geldigi icin yapmamayi tercih ediyorum
Spor da suan icin carsi kosturmacasi 2 saat 120 puan.
Mortim bu hafta sana sans taniyorum beni gecmen ve motive olman icinsuspushanimcim haftaya alirim anahtarini
Sen ne yaptin orticimsaydin78
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?