Bizim zeytinlerimiz var. Geçen memlekete gittiğimizde annem kurduğu zeytinlerden vermişti. Yeşil zeytin. Salamuraydı tatlılaştırdım bayağı tuzundan arındırdım. Çekirdeğini çıkardım.Sabahları biraz zeytin maydonoz nane sevdiğin baharatlar domates salatalık soğan bazen sarımsak katıp üstüne isot ve nar ekşisi döküyorum. Bu sabah büyük bir kase yapmıştım tokta tutuyor. Nar ekşiside bizim bahçeden olunca böyle doğal doğal yiyorum sabahları:) Hatayda zeytini biraz yağda kavurup yine içine bu malzemelerle beraber biraz salça da katarlar oda güzel olur
Vuhuuu ortim ruzgar gibi esecek galiba cereyanda kalmiyimMakarna tost olmamış ortim. Kuzucum güzel ve spor açısından çok verimli bir gün geçirdimduşa girip çıkayım menü ve spor bildirimi az sonra to be continued
Vayy ortim sekilMerhabalar şekerler menüm
Sabah 09:20
2 yumurta az tereyağıyla tavada
Domates salatalık
bol nane dereotu maydanoz
Az peynir 6 zeytin
2 ceviz 3 minik taze fındık 1 hurma
Yeşil çay
Öğlen 14:30-15:00
Ton balıklı salata
1 sade soda
1 sade Türk
Akşam geç olduğu için 20:30 da
2 ceviz 1 bardak süt içtim
Su: 3 lt.
Spor: 125 dk.tempolu yürüyüş : 250 puan
10dk.koşu : 30 puan
2 mil Leslie : 60 puan
20 dakika Zumba : 60 puan
Total : 400 point
Ausencia Ahu060812 igdedali
Ortimcaytabagi mortim Antepia27
Sorma canım yaa baldırlarım taş gibi oldu şu an dokunamıyorumVayy ortim sekilsuper menunde sporun da ortim nefes almaya mecalin kaldiysa iyi bu spordan sonra
Duy bunlari gaptaaannnn midemin sesi geliyor mu orayaMidem calgi cengi oynatmaya basladi zil caliyor. Amma velakin ben az once kasarli tosta sen kim kupeksin cektim kendimi alkisliyorum bu benim icin degisik bir basari
Dikkat et heykel olursun ehehe cok kotu bi espiriydi kabulSorma canım yaa baldırlarım taş gibi oldu şu an dokunamıyorum
Dizlerim de titriyor ama mutluyum ki
Eneee miden kus kadar kalmis ya börülcemMenümle geldim. Pek iştahım yoktu bugün. İşime geldi açıkçası biraz da boyle olması.
Sabah
1 yumurtadan beyaz peynirli omlet (Yarısını yiyebildim.)
2 siyah zeytin
Küçük bir parça süzme peynir
Bir miktar ceviz
Akşam
Yoğurtlu kuru biber-patlican-domates kavurması
Çay
Su 2 litre
ay özledim börülceyi de. Bir haftadır yemiyorum. Yarin yiyeyim.Ac ve tombissen nailsin börülcem
Yok ya bu kadar küçülmedi, bugün niyeyse yiyemedim.Eneee miden kus kadar kalmis ya börülcem
Icinde börülce fidani cikacakay özledim börülceyi de. Bir haftadır yemiyorum. Yarin yiyeyim.
Nasıl olayım ya yatıp yuvarlaniyorum.
Sana diyorum karatay yap acıkmıyorsunyapıyordun sanki bi ara, noldu o iş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?