Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün evlilik yıl dönümüzdü.Her sene oldugu gibi unutur düşüncesiyle rahattım evde minik bir pastayla yemeden yapatıŕım dedim ki eşim arada toplanın gidiyoruz nereye çok soru soruyosun hadi diyip yapattıburdan biraz uzakta icinde hayvanlarında oldugu minik şirin bir restoranta gittik balık ciflikleride vardır içim rahatladı biraz en azından diyete uygun bir şeyler var dedim tabi içimdem dedim adamın kırkyılda bir hatırlamış kiymet bilmek lazım şimdi

Iyiki icinden demissin abla distan söylememen iyi olmus. Adam seni baliklara yem diye atabilirdi de sonra nice yillara bir yastikta :)

Gelelim süprizli menüme
Sabah
Az yagda 1 yumurta
1 k.k peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
Domates salatalık yeşilbiber
1 sade neskafe
Soda
Öğlen(hafif birşeyler olsun akşama kafamda et yemegi vardı ailecek yeriz demiştim o yüzden öğleni hafif atlatım )
Spor dönüşü
Tarcınlı cihalı 1 kase yoğurt
2 şeftali bir kivi
3 ceviz yedim
Ara soda
Aķşam
Yogrut mezelerinden
Bol salata ve roka salatası
İzgara balık yedim
Tatlıya,meyveye,dondurmaya doķunmadım
2 çay 1 soda içintim kalktık

Gelelim mengene salonunda yaptıklarıma
30 dakika yürüş bandı=60
30 dakika bisiklet =60
11 dakika eliptik =33
30 dakika egzersiz=90
243 puan
Ahu060812

benim de canım makarna ve simit istedi. belkim azcık yerim yarın.
Canım karbon isteğimde oluyor arada ama meyve istedi canım fena halde, ama dayandım :) eşime hazırlarken sabrettim günlerdir nefsimize sahip olmadan olmuyor malesef

Canım karbon isteğimde oluyor arada ama meyve istedi canım fena halde, ama dayandım :) eşime hazırlarken sabrettim günlerdir nefsimize sahip olmadan olmuyor malesef
ben de iki gündür meyve bile yemedim kahvaltıda. ama bugün karbo isteğim çok oldu. aslında karatayda olmaz diyorlar ama bilmiyorum.
bu hafta hiç kaçamak yapmadım ama yine de simit ve makarna istiyommmmmmmmmm

ben de iki gündür meyve bile yemedim kahvaltıda. ama bugün karbo isteğim çok oldu. aslında karatayda olmaz diyorlar ama bilmiyorum.
bu hafta hiç kaçamak yapmadım ama yine de simit ve makarna istiyommmmmmmmmm
Bilemedim canım yemesen daha iyi olur

Nice yillara hemsom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…