Yarin tarti gunu diye miden icine kacmis olabilir miYok ya bu kadar küçülmedi, bugün niyeyse yiyemedim.
hadi bakalım.Icinde börülce fidani cikacaksehirdisindayim da börülcem o nedenle yapamiyorum ama yakin zamanda hayatim yoluna girecek insallah ve bende karatayi tami tamina yapicam
ay özledim börülceyi de. Bir haftadır yemiyorum. Yarin yiyeyim.
Nasıl olayım ya yatıp yuvarlaniyorum.
Sana diyorum karatay yap acıkmıyorsunyapıyordun sanki bi ara, noldu o iş?
Bakalım canım kısmetDikkat et heykel olursun ehehe cok kotu bi espiriydi kabul
supersin orticim , bu hafta mortini zora sokacaksin galiba
Iyiki icinden demissin abla distan söylememen iyi olmus. Adam seni baliklara yem diye atabilirdi de sonraBugün evlilik yıl dönümüzdü.Her sene oldugu gibi unutur düşüncesiyle rahattımevde minik bir pastayla yemeden yapatıŕım dedim ki eşim arada toplanın gidiyoruz nereye çok soru soruyosun hadi diyip yapattı burdan biraz uzakta icinde hayvanlarında oldugu minik şirin bir restoranta gittik balık ciflikleride vardır içim rahatladı biraz en azından diyete uygun bir şeyler var dedim tabi içimdem dedim adamın kırkyılda bir hatırlamış kiymet bilmek lazım şimdi
Bakalım canım kısmetsabahı sabırsızlıkla bekliyorum iyi olan kazansın
Canım felaket meyve çekti bu hafta
Sıfır meyve, günlük yenen tek adet gün kurusu hurmalar da dizinlemedi bu isteğimi
Şeyy ben meyveyi çok seviyorum da
Onlar da seni seviyomusCanım felaket meyve çekti bu hafta
Sıfır meyve, günlük yenen tek adet gün kurusu hurmalar da dizinlemedi bu isteğimi
Şeyy ben meyveyi çok seviyorum da
Gidene kadar aklımda deli sorularIyiki icinden demissin abla distan söylememen iyi olmus. Adam seni baliklara yem diye atabilirdi de sonranice yillara bir yastikta :)
Canım karbon isteğimde oluyor arada ama meyve istedi canım fena halde, ama dayandım :) eşime hazırlarken sabrettim günlerdirbenim de canım makarna ve simit istedi. belkim azcık yerim yarın.
Onlar da seni seviyomusama onlara de ki sizi uzaktan sevmek asklarin en güzeli
ben de iki gündür meyve bile yemedim kahvaltıda. ama bugün karbo isteğim çok oldu. aslında karatayda olmaz diyorlar ama bilmiyorum.Canım karbon isteğimde oluyor arada ama meyve istedi canım fena halde, ama dayandım :) eşime hazırlarken sabrettim günlerdirnefsimize sahip olmadan olmuyor malesef
sanmamYarin tarti gunu diye miden icine kacmis olabilir mi
olsun bak güzel geçmiş akşamınGidene kadar aklımda deli sorularbirde perşembe akşamı daha fena oldum
Bilemedim canım yemesen daha iyi olurben de iki gündür meyve bile yemedim kahvaltıda. ama bugün karbo isteğim çok oldu. aslında karatayda olmaz diyorlar ama bilmiyorum.
bu hafta hiç kaçamak yapmadım ama yine de simit ve makarna istiyommmmmmmmmm
Nice yillara hemsom.Bugün evlilik yıl dönümüzdü.Her sene oldugu gibi unutur düşüncesiyle rahattımevde minik bir pastayla yemeden yapatıŕım dedim ki eşim arada toplanın gidiyoruz nereye çok soru soruyosun hadi diyip yapattı burdan biraz uzakta icinde hayvanlarında oldugu minik şirin bir restoranta gittik balık ciflikleride vardır içim rahatladı biraz en azından diyete uygun bir şeyler var dedim tabi içimdem dedim adamın kırkyılda bir hatırlamış kiymet bilmek lazım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?